Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

aaa.. si daca aveti chef si mai ales timp...am terminat de scris...povestea nasterii

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la piů bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

adina - uite aici despre babe ...

BABELE - tot legenda spune ca traia o femeie, numita Dochia, foarte rea la suflet iar într-o zi, la sfârsitul iernii, trimitând nora la munte sa culeaga fragi, frigul si zapada fiind înca în toi. Din fericire, fata s-a întors acasa cu fragi, iar Dochia zicând ca s-a terminat cu iarna si a sosit vara, s-a îmbracat cu 9 cojoace si s-a dus cu oile pe munte. Zeul Marte, cel care guverneaza luna Martie, a oferit Dochiei câteva zile calde cu soare, ea în fiecare zi lepadând câte unul din cojoace. La ultimul cojoc, Marte a cerut lui Februarie sa îi dea o zi foarte rece; concluzia a fost ca Dochia a înghetat împreuna cu oile pe munte si s-a transformat în stânca. BABELE se zice ca sunt deschizatoarele unui nou an, an care se refera la agricultura. De atunci, femeile în general si fetele în special, în aceasta perioada de 9 zile, îsi aleg în secret o zi de BABA (îmi amintesc ca faceam biletele cu cele 9 zile, bine împaturite si amestecate, totul era secret) iar daca ziua din biletel era cu soare însemna ca anul va fi fericit, daca nu, anul ce va urma va fi invers; se mai spunea ca în functie de soare, ploaie, vânt sau chiar zapada, se putea face caracterizarea acelei persoane.

Noapte buna ... pe maine !

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Merci, Petro! Mi-am reamintit...

Stefi, condoleante, imi pare foarte rau de pierderea ta!
Cat priveste restul, trebuie sa-ti raspund pe indelete, poate iti trimit un PM cum reusesc si eu sa scriu. Doar un lucru: nu esti singura, nici singura care simte asa, si sa nu faci greseala sa te compari cu alte mamici sau sa gandesti ca uite, fetele de pe forum toate pot mai usor/bine etc., numai eu am greutati si mi-e greu. Sa stii ca majoritatea au problemele/greutatile lor, numai ca nu fiecare spune si de multe ori si noi citim selectiv. Eu una am avut perioade tare negre, dar iti scriu alta data mai pe indelete!

PS: si la Jasmina am fost suzeta, dar asteapta inca putin, va deveni totul mai simplu. Nu as schimba cu nimic ceea ce a fost. Ma bucur ca ea n-a cuoscut niciodata biberon, si imi place cum s-a dezvoltat, si cred ca legatura deosebit de stransa pe care o avem este si datorita perioadei din primele ei luni de viata, cand am fost suzeta ei :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Avem un nou crestin in casa !!!

... gata, am facut-o si pe asta

A fost un botez super . Andrei a fost tot un zambet in biserica, a marait doar o secunda cand l-a scufundat in cristelnita si s-a cam "imbatat" de la vinul de impartasanie
Aveti poze la semnatura.

La petrecere a fost frumos, a stat si in local dar a fost si plimbat pe afara . Fumatorii au iesit la aer, la fel si copii care au avut treaba multa sa sparga o multitudine de baloane
Pe la 7 seara eu mi-am urcat mezinul in masina si am venit acasa cu el, petrecerea a continuat pana la 12.30 noaptea.
Acum asteptam nasii si inca o serie de invitati la mir.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

O data cu venirea primaverii va doresc ca in fiecare zi sa infloreasca o floare in viata voastra!
Sa aveti o primavara minunata din toate punctele de vedere!

va pup fetelor!
scuze ca nu am mai intrat de mult.....si nici nu am mai citit de vreo sapt....deci am de recuperat destul
noi suntem la fel...nici mai bine nici mai rau.

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

hai fetele ati vazut pozele cu flcaul meu? ce spuneti de el?
e barbat nu????????????
dany si noi am avut probleme cu constipatia si cu faptul ca nu facea singur kk,dar am trecut pe bebelac si de o saptamana face singur in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

cine imi spune si mie unde pot sa intru sa pun poze pe mailul ala comun si care e parola ??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

bebika ai informatii in inceputul de capitol! Frumos flacaul tau! Imi place freza lui!

Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Doamneeeeeeeee ce vijelieeeee!
Cred ca daca ies afara zboara caruciorul cu pui cu tot!
Si innebunesc daca nu ies o zi, ma apuca depresia! Dar tot ies un pic, macar 5 minute.

Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

NEATZA!!!

offf....ca mult ati mai scris mey fetelor,am de recuperat cateva pagini bune.
BB,vrem poze cu noul carucior.

Victo,m-am uitat la poze(de mai multe ori),cat de frumos mai e Stefanut al tau!!Si ce ochi minunati are!!!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput