Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by pussi

ank vreau poza cilindrul muzical si de pe ce site l-ai comandat? Cu CM ... mie mi-a venit la 20 de zile, clar dereglare. Daca tot asa patesc trec pe AC.... desi n-am cum sa raman.
mihuta, erika voua vi s-a recomandat AC dupa nastere... problema cu menopauza precoce?
adina si eu am astfel de ajutoare, ca mama e bolnava si sunt singura cu fetele. Dar vineri seara n-am mai rezitat si le-am zis ca ma descurc si sa nu mai vina.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

de pe bebelusultau ..cauta la firma SHELCORE

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi, pai de aia erau reduceri la iana in centru... ca se desfinteaza!!!
bebika, chiar azi intrebam de tine!! sa iti traiasca piutul!!

eu mai am o tura de chiftelute de prajit si sunt gata cu papa!!! m-a tinut o prietena de vorba ca altfel terminam de mult...

pusi
noapte buna!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pussi, doi kestiuni :

- nu am fost inca la controlul de 6 saptamani (au trecut 3 luni jumate) deci n-a avut cine sa-mi recomande
- i-as fi ras in daca doctorului daca o facea, ca eu vreau CONCEPTIONALE nu ANTICONCEPTIONALE

Si ce legatura are menopauza precoce cu primaria? Din cauza tratamentului de stimulare ? Io n-am auzit de ceva de genul asta desi, crede-ma, sunt genul cu urechile ciulite...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Vasari
Fetelor, am facut albumul pt luna martie. :)

Pot sa pun o poza cu amandoi puiutii mei?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Suntem si noi pe-aici !!!

bb - si de care carut ai luat pana la urma?

Nici pe-aici nu sunt martisoare ... da' nici nu le duc dorul .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Vasari
Fetelor, am facut albumul pt luna martie. :)

Pot sa pun o poza cu amandoi puiutii mei?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Miha, sunt destule poze cu mamici sau tatici care-si tin copiii in brate in album! Fratii sunt cu-atat mai draguti!.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vasari o sa-l pun pe tati sa-si lase barbadespre poze trebuie sa-mi fac tema pe decembrie parca si apoi martie.
ankule caut! mersic!
bb deci asasi vreau poze cu carucoirul si cu propietara lui.
petro ce bine ca ai mai aparut si tu. Cum sunteti?
mihuta si eu vreu CONCEPTIONALE ... ca poate fac tripleti. De AC n-am vorbit cu dr.

Elena nu doarme, asteapta sa cat jucariile pe net, sa-si dea cu parerea.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

pussi - suntem bine, crestem, gangurim, ne plimbam toata ziua. Ne apropiem de 4 luni ... Ti-am admirat tustele in albumul comun ... sunt superbe, niste papusici.

Fetelor, ca tot vorbeam de martisoare si alte alea, cand v-ati ales baba? A mea e pe 6 ... sa vedem ce fel o fi.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Petro, ce baba? Imi aduc aminte ca prin ceata, dar nu mai stiu exact. Care-i perioada pe cere-o pot alege? Se mai poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mi s-a sters mesajul...

spuneam ca nu am apucat sa laut tustele..frumoase foc..papusele cumintele....sa-ti traiasca pussi...sanatoase si cumintele

si mai spuneam ca eu nu mai cred in nici o baba..ma rog mesajul anterior era mai lung..dar nu mai am chef si timp sa scriu..am un somn..maine o i-au de la capat pe post de suzeta..va pup ..somnic usor la mamici si bebici!

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput