Ce sa aduca din Romania ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu mi-am adus ceaiuri si tinctiuri, polen,creme cu propolis,tataneasa, si din alte extracte, ceva medicamente.
Apropo, ca sa vedeti diferenta, aici tinct. de propolis e 60$ si in tara era in jur de 2$!!!
Imi pare rau, nu am avut de unde cumpara batista bebelusuui...
oricum, am venit incoace super incarcati, ca de altfel lista mea cu cumparaturi era luuuunga!

Acum ca v-am citit si pe voi, stateam si ma gandeam ca ar fi o afacere profitabila ca o persoana din tara sa trimita colete romanilor plecati , contra cost firesc(ma gandesc la un comision ceva)...eu de ex, cum nu mai am aproape pe nimeni in tara, as fi mai mult decat bucuroasa sa existe un asa "serviciu"!

A...si am maai adus cd-uri ptr bebe mic cu niste cantecele superbe si care chiar il binedispun...

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Exact despre ii vroiam sa scriu si eu. Noi avem in fiecare an la scoala Cultural Diversity Night si n-am avut "echipament" popular pentru copil. Asa ca asta e urmatoarea chestie pe lista, sa putem reprezenta si noi Romania.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Ramona, ma intereseaza si pe mine un costum "popular", sau macar o parte din el, de baietei. Ai idee de unde pot face rost de asa ceva? In fiecare an la gradinita lui fii-meu se organizeaza o chestie asemanatoare cu ce zici tu (se cheama "International Day"), in care fiecare copil trebuie sa prezinte ceva specific din tara lui si sa si imbrace ceva specific.
Anul trecut a avut o vesta olteneasca, dar anul asta nu o sa ii mai vina
Nu ma intereseaza neaparat "zona", romaneasca sa fie
Daca ai idee, ti-as fi recunoscatoare sa imi dai si mie pontul, ca noi mergem in tara pentru o perioada destul de scurta si nu am timp sa caut.
Multumesc mult.
P.S.: sau daca stie altcineva....
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tisina, au mai ramas magazinele cu cadouri de gen popular. Daca esti din Bucuresti gasesti unele pe Calea Victoriei (peste drum de Politia Capitalei) si mai era unul la Marriott. Nu stiu daca mai exista. Sigur stiu fetele si alte locuri. Sper sa citeasca aici si sa-ti dea si alte idei.
Sotul chiar mi-a spus ca a cumparat ceva, dar de la Timisoara. Presupun ca de la Bega, era acolo un magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Multumesc mult, Ramona, imi amintesc de magazinele alea. Nu stiam insa daca au supravietuit "transformarilor" Bucurestiului, ca n-am mai fost de muuuuult tare prin zona respectiva (eu stau aproape de Patinoar, deci nu prea am mai avut drum pe acolo). O sa le vizitez cand ajungem in tara, poate gasesc ceva si pentru "barbatei"
Daca mai stie cineva si alte locuri in Bucuresti (in provincie chiar imi e greu sa ajung), astept cu recunostinta sa imi spuneti.
Inca o data multumesc si mii de pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Imi scapa denumirea - artizanat le zice! Au mai scapat citeva si chiar s-au deschis unele noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Mama urmeaza sa vina la noi in luna mai, lista arata cam asa pana acum:
- crema de zi de la Gerovital
- Lapte Doina
- Abecedar (il aveam cumparat dar am uitat sa-i iau)
- Jocuri gen Nu te supara frate, Pacalici ....
- Tuica de casa facuta de tata meu
- Sunca de casa (?)
- Ceva casete si DVD-uri pe care le-am uitat (suntem de nici un an aici)
- Carti de citit in limba romana pentru copii

si lista ramane deschisa

In Timisoara magazin de artizanat este chiar in centru, Hermes se cheama.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

quote:
Originally posted by ungureaa

Iata fetelor va revin cu ceea ce am cerut pina la urma (bors magic sau alte aromatizante nu am cerut ca-s pline de E-uri si alte adaosuri de care mi-e cam teama, cu toate ca sint buuune la gust !)
1 pachet argila pentru masti
2 creme Gerovital anti-rid pentru ochi
1 masca pentru par Gerovital
1 crema Galbenele cu Arnica (marca Fares)
1 pachetel rahat
1 demachiant Doina
2-3 Creioane Ada pentru ochi (dermatograf)
Citeva reviste Practic in bucatarie
1 Deodorant Nivea Fresh (eventual stick daca este, daca nu spray)
1 carte pentru baietel ca sa-l invat romaneste (sau joc educativ)

Cred ca e destul :) Milka sau alte alimente nu am cerut, caci nu prea e voie de adus mincare in Canada si gasesc la magazinul romanesc

Daca am 'uitat' ceva important, dati-mi de stire :)

Adina si Gabriel

zi-i sa-ti aducaSupliform pentru celulita si batista bebelusului pentru mucisorii baiatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by silvana75

Mama urmeaza sa vina la noi in luna mai, lista arata cam asa pana acum:
- crema de zi de la Gerovital
- Lapte Doina
- Abecedar (il aveam cumparat dar am uitat sa-i iau)
- Jocuri gen Nu te supara frate, Pacalici ....
- Tuica de casa facuta de tata meu
- Sunca de casa (?)
- Ceva casete si DVD-uri pe care le-am uitat (suntem de nici un an aici)
- Carti de citit in limba romana pentru copii

si lista ramane deschisa

In Timisoara magazin de artizanat este chiar in centru, Hermes se cheama.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Silvana,
de-acolo i-am luat eu una din ii fetitei mele.Am dat echivalentul a 40 euro pe ea.
Artizanat in Timisoara mai este si la magazinul Bega,la ultimul etaj.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Exact Alina si cred ca cel de la Bega e mai bine aprovizionat decat cel din centru.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Eu cer intotdeauna maieuri de bbc si pijamale pentru fiul meu si revista Practic in Bucatarie (sora-mea o colectioneaza)+ diferite obiecte de artizanat (papusi in costume, cani cu Dracula, farfurii de lemn pictate) pentru unele atentii sau cunostinte de aici; cind mai ajung am sa-mi aduc si niste albume cu Romania sa le am in casa pentru musafirii care ma tot intreaba.
am adus carti de povesti de Paste cu poze si poezii foarte frumoase, sunt singurele pe care fiul meu se chinuie sa le citeasca romaneste; am vazut cind am fost si jocuri tematice frumoase pentru copii, dar cam scumpe...cam atit.

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput