Ce sa aduca din Romania ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Bors la plic ca restul s-au mentionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by mi_ro

Aparatul Salin pentr raceli si sforaitori + rezerve, crema de galbenele, crema de catina, crema de fata cu catina si ulei de masline, tuica, palinca, vin de la Pietroasele, cimbru, carti pentru noi si copil, martisoare, capat de sifon....si ma mai gandesc

Mihaela
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mi_ro, n-ai gasit cimbru aici? Eu am luat recent de la Superstore, dar e un condiment obisnuit, il gasesti peste tot.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Pe linga tot ce a insirat alayna prietenii nostrii din Germania ne mai pun sa le trimitem delicat sau secretul gustului de legume si ciolane de porc afumate

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Ciocolata cu rom,CD-uri cu muzica romaneasca, DVD-uri cu povesti si filme romanesti, oua de Bucovina ( ca sunt ca si de la mine de acasa!), condimente pentru mancaruri, cimbru, bors magic, carti, reviste si fel de fel de suveniruri de artizanat, carti despre Romania .
Cand ma duc in Romania trebuie sa incerc si eu crema anti-rid de la gerovital ! Multe fete au zis ca o folosesc si sunt multumite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by petra

Ciocolata cu rom,CD-uri cu muzica romaneasca, DVD-uri cu povesti si filme romanesti, oua de Bucovina ( ca sunt ca si de la mine de acasa!), condimente pentru mancaruri, cimbru, bors magic, carti, reviste si fel de fel de suveniruri de artizanat, carti despre Romania .
Cand ma duc in Romania trebuie sa incerc si eu crema anti-rid de la gerovital ! Multe fete au zis ca o folosesc si sunt multumite !

La toti numai bine!

Fetele,
mama vine la noi in uikend si as vrea sa-i zic sa-mi cumpere crema Gerovital,antirid.Imi puteti spune exact ce scrie pe cutie ?

Eu aduc din Ro carti,reviste pt mine si fetita mea,dvd-uri in lb romana,cd-uri cu muzica romaneasca,cirnati de casa,uneori slanina ,tuica si visinata.Anul trecut fetita mea s-a ales cu doua ii superbe si abia asteptam sa vina vara .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Exact despre ii vroiam sa scriu si eu. Noi avem in fiecare an la scoala Cultural Diversity Night si n-am avut "echipament" popular pentru copil. Asa ca asta e urmatoarea chestie pe lista, sa putem reprezenta si noi Romania.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

PUCKU - Aparatul Salin il poti adapta foarte usor in Canada pentru ca e poate fi folosit si in masina si la baterie si astfel ii pui doar un adaptor de aici pe care il gasesti in magazine
DONIA - Stiu ca se gaseste cimbru la Superstore dar parca nu are acelasi gust. Nu stiu , oi fi eu defecta. Si seminte de patrunjel imi iau din Rom si le pun aici in jardiniera si am pana toamna tarziu (ca eu stau la bloc), si imi pun si leustean si busuioc (asta chiar il gasesc dar imi place sa-l am in ghiveci)Patrunjelul imi place doar de la Fortinos dar tot parca are gust de gazon asa ca pe timp de vara tot cu al meu defilez prin jardiniera.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

martisoare, pentru la anul, daca ai pe cine sa faci bucuroasa;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

eu am adus batista bebelusului si e super, mai ales daca ai copii mici,o trusa de fard de ochi Ruby Rose (la 14 ron), caiete speciale de caligrafie pentru copii prescolari, eu nu reusesc sa gasesc asa ceva aici, seminte, tinctura cu propolis, SUPLIFORM (daca ai celulita---e cel mai bun), abecedar am de anul trecut, ulei de ricin si vitamina A,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Iata fetelor va revin cu ceea ce am cerut pina la urma (bors magic sau alte aromatizante nu am cerut ca-s pline de E-uri si alte adaosuri de care mi-e cam teama, cu toate ca sint buuune la gust !)
1 pachet argila pentru masti
2 creme Gerovital anti-rid pentru ochi
1 masca pentru par Gerovital
1 crema Galbenele cu Arnica (marca Fares)
1 pachetel rahat
1 demachiant Doina
2-3 Creioane Ada pentru ochi (dermatograf)
Citeva reviste Practic in bucatarie
1 Deodorant Nivea Fresh (eventual stick daca este, daca nu spray)
1 carte pentru baietel ca sa-l invat romaneste (sau joc educativ)

Cred ca e destul :) Milka sau alte alimente nu am cerut, caci nu prea e voie de adus mincare in Canada si gasesc la magazinul romanesc

Daca am 'uitat' ceva important, dati-mi de stire :)

Adina si Gabriel

Mergi la inceput