Ce sa aduca din Romania ?

Buna tuturor,
Locuiesc in Canada si curind va veni bunica mea din Romania la noi. M-a intrebat ce mi-as dori de acolo, i-am trimis si bani insa imi cam lipseste inspiratia. Am cerut creion de ochi Ada, crema Gerovital anti-rid si argila pentru masti.
Ce mai este "in" in Romania la ora actuala ?
Merci !!
Adina si Gabriel
Raspunsuri

karfe spune:
Niste oua incondeiate din Bucovina,au avut succes peste tot unde le-am trimis(europa africa america)

ungureaa spune:
Wow si eu am asemenea oua bine ca mi-ai amintit sa le caut. Oricum nu o voi trimite pe bunica pina acolo acum, le caut pe ale mele :)
Merci si mai astept opinii !
Adina si Gabriel

olim spune:
carti pentru copil in limba romana.Si eu am cerut sa imi trimita, desi Alex e mic inca.
mami si Alex

Ramona J spune:
Sotul meu e in Romania, uite ce am cerut: lapte demachiant Doina.
Pentru copii am cerut halat de plaja din bumbac, eventual pijamale din bumbac (gasesc greu marimi mai mari) si ciocolata Milka.
Mama a fost recent si ne-a adus Cavit. Mai cer cite o revista, ziare, carti.
The best thing you can do for your children is to love your wife.

anky spune:
Cind vin ai mei incoace eu le cer sa imi aduca antibiotice,brinza de burduf(yammiii), patrunjel radacina(ca nu se gaseste),DVD-uri pentru copii in limba romana,reviste.
Anca,mami de doi nazdravani

Mindy spune:
Eu mi-am adus din Ro (poate te inspiri): halva, rahat, seminte Nutline, Aslavital antirid, Crema anticelulitica gerovital, cioco Poiana, Milka, multa cioco cu rom (preferata mea), ceva napolitane bune, baton de cacao ca pe vremuri.
Carti pt copii: Povesti Ion Creanga, Abecedar, Tezaurul cu povesti (superba), cu animale.
Pantofi de piele f buni pt bb-lina mea (mai scumpi ca aici dar a meritat).
Ceai de musetel, de tei, de slabit, chimen, condimente (cimbru, leustean, condimente pt mititei. Secretul gustului - 10 legume (un fel de vegeta mai buna). Napolitane.
Aspirator nazal (batista bebelusului), aici nu am gasit - ma bucur ca mi-am adus de acolo.
Tuica de prune.
cescute traditionale romanesti, chestii de lut pictate frumos, brelog cu Dracula.
Imi pare rau ca nu am adus abtibild de pus pe masina cu RO.
Sper sa aibe bunica ta mult loc in bagaj sa iti poata aduce cit mai multe lucruri.
edit: mi-am mai amintit.. :))
eugenia, integrame, rebus, calendar.

Lemoni spune:
Si eu cer deobicei antibiotice, spray daca iti place nivea or crema deodorant , si cam atit inainte vroiam leustean acum am in gradina yupiii.

ungureaa spune:
Yak eu nu iau antibiotice ! Insa uneori pot fi utile, dar nu pentru mine
Sfaturile sint super, mai astept daca aveti, eu una m-as duce acolo ca mi s-a facut dor !
Adina si Gabriel

mi_ro spune:
Aparatul Salin pentr raceli si sforaitori + rezerve, crema de galbenele, crema de catina, crema de fata cu catina si ulei de masline, tuica, palinca, vin de la Pietroasele, cimbru, carti pentru noi si copil, martisoare, capat de sifon....si ma mai gandesc
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Pucku spune:
Mihaela ai aparatul salin? cum l-ai adaptata? si eu vreau.......
eu nu inteleg de ce va trebuie antibotice? sau de ce le luatzi dupa ureche? ca doar te duci la doctor
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""