noaptea dintre azi si maine

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

monixy,

Presiunea se datoreaza faptului ca te trezesti brusc in situatia in care vrei niste lucruri normale si tot ce e normal pentru oricine altcineva pentru tine e echivalent cu a omori pe cineva. Si ti se pare nedrept. E nedrept si fata de tine, nu numai fata de ceilalti.
Gindeste-te ca de fapt nu ceri decit lucruri absolut firesti, in alt context. De exemplu, n-am reusit niciodata sa dormim o noapte impreuna. Asta imi doream cel mai mult, daca e sa fac un top al neimplinirilor mele in aceasta relatie. Sa dorm in bratele lui. Macar o data. Indiferent unde. Si in tomberon, nu conta... Imi doream nepermis de mult, nu?!
Si pe acest fond aveam "luptele interne"- pentru ca el banuia ca asa se va intimpla: la un moment dat, indiferent cit intindem coarda, nu mai e suficient. Si incerca sa o ia pas cu pas... sa amine un final inevitabil, probabil.

E o situatie aiurea, pentru ca te simti vinovat in primul rind fata de tine insuti: si te tot intrebi la infinit cum ai ajuns in situatia asta. De ce doar citeva clipe, cind tu de fapt ai o viata intreaga? De ce trebuie sa imparti ceva ce nu se poate imparti? De ce sa traiesti doar din cind in cind? Si in rest ce sa faci? Sa admiri floricele pe cimpii?
De ce trebuia sa fie asa - de ce atita durere, cind de fapt e un sentiment normal - de ce el? De ce nu altul? Cine a stabilit asta si de ce ti se intimpla tie?
Nu distrugi numai viata altcuiva... pe a altcuiva foarte posibil sa nu o afectezi deloc. Dar de a ta iti bati joc precis.

In fine... am prieteni care mi-au spus ca e prostia mea: puteam sa fac orice, sa sar pe el, pe altii, sa am 10 amanti, nu unul, dar NU sa imi pierd capul ca o gasca. Ca asta nu se face. Si cam asa e. De fapt aici a fost sursa problemelor. Ironic, dar greu nu e sa te culci cu cineva: pentru asta e simplu sa gasesti circumstante propice. Dar daca vrei sa te plimbi cu el de mina prin vreun parc, ei, asta da risc si presiune! Esti chiar absurda sa vrei asa ceva.... cine a mai pomenit sa te plimbi prin parc cu omul pe care il iubesti?!
Nu il invinovatesc pe el: evident ca asta era situatia, dar asta nu ma consola. Era injust, oricum. Injust pentru mine pentru ca ma uitam cu inocentza la el si il intrebam daca putem sa mergem la Multiplex, sa vedem un film si sa mincam floricele si imi spunea ca nu, si injust pentru el, pentru ca il puneam in situatii imposibile.
De fapt, pentru mine tocmai lucrurile astea contau, nimic altceva, si tocmai pe astea nu le puteam face.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Elise, am inteles acum. Ai perfecta dreptate.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

Elise , uite ce am inteles eu (unde am gresit , sa ma corectezi!) :
-omul nu e dispus sa riste prea mult pt tine
-in relatia cu el este mai multa frustrare decat implinire
-tu esti lucida si hotarata : poti , ai sanse si meriti o fericire intreaga

tensiunea asta negativa e mentinuta de dezechilibrul emotional .
activitatea , cu consecinte placute (oricare iti place : dans , jogging , bungee-jumping , plimbarea cu bicicleta , vreun hobby, tu stii ce iti facea placere inainte de tornada asta emotionala) te-ar putea ajuta sa-ti fie mai bine, iar timpul o sa faca restul .

si scoate telefonul ala la licitatie pe aici , poate te ajutam noi la indepartarea ispitei ....

sanatate si numai bine !

Mergi la inceput

multumesc,
asta banuiam si eu, ca am dreptate...

Monixy,
ironic - si nu vreau sa o iau de la capat cu discutiile despre parca si daca. Dar el la replica asta ar raspunde ca nici macar nu l-am pus sa aleaga. Era vorba ca AMINDOI vrem sa ne vedem de familii.

Si, nu stiu de ce, nici nu-mi doresc asta...
In fine.
O sa treaca timp, o sa imi limpezesc si eu gindurile, deocamdata oricum sint prea implicata. Si debusolata. Tot ce vroiam era el...ca om. Caldura, afectiune, chestii din astea femeiesti.
Si uite ce a iesit.
Deci.. asta e.
Poate ar fi bine sa inchid subiectul asta, nu prea mai vad ce ar fi de spus.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by monixy

si scoate telefonul ala la licitatie pe aici , poate te ajutam noi la indepartarea ispitei ....

Elise, trimite-mi-l mie ca-i ii spun eu vreo doua vorbe de duh acestui L de o sa ma tina minte!

Lasand gluma la o parte..... eu chiar vad necesara indepartarea ispitei! Insa, tu faci ceea ce crezi ca e mai bine pentru tine.

Mergi la inceput

da, cine cumpara un Nokia N95? :))
Cu istorie cu tot.... waterproof, bebeproof, testat. Nu se distruge nici daca treci cu tancul peste el, asta n-am incercat dar n-am norocul asta precis.

Coltofeanu, glumeam. Nu-l vind. E nepretuit.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Doamne,ce complicata esti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by Elise

multumesc,

Si, nu stiu de ce, nici nu-mi doresc asta...

Elise & BBLisa

Chiar daca ne-am implini vis dupa vis intr-un ritm imposibil, am ajunge sa ne adaptam mai rapid - deci fericirea ar fi tot temporara. Ar dura tot exact pina ne obisnuim cu noua situatie.

Poate ca nu vrei pentru ca pentru tine e mai important drumul decat destinatia ... mai important visul decat implinirea lui ... faptul ca pastrezi telefonul poate sa faca parte din vis, pe cand implinirea lui l-ar face sa dispara ..

Daca gresesc, ignora ce am spus. Nu conteaza sa am dreptate sau nu.
De aceea, ca si altadata, iti urez sa-ti visezi visele si sa ti se implineasca ... la momentul cel mai potrivit!

12+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

Elise , ok , nu mai discutam despre subiect !
dar despre obiect (telefonul ) ?

varianta de licitatie : telefonul in schimbul altui obiect , gen jucarie deosebita , carte cu subiect original sau umoristica , diploma jumatate amuzanta/jumatate serioasa , banner cu inscriptii "intelepte" (eventual ironic/autosugestive)sau orice ii trece cuiva prin minte si care sa adauge si alta semnificatie obiectului "vrajit".

alta varianta : capsula timpului -pune telefonul impreuna cu o hartiuta cu "descantece"(gen "am ingropat trecutul") intr-o cutie ermetica si ingroapa-le in curte (la tine , la prieteni , in parc )- ca sa te desparti simbolic de situatie.

propunerile , le poti lua si doar drept glume , dar poate iti mai dau idei .

chestia cu rabdatul langa tel , imi aduce aminte de o povestire in care un intelept ascet (oriental-desigur) voia sa-si indeparteze de sine dorinta , si in fiecare seara se ducea la somn langa niste femei tinere si frumoase , cu intentia de a nu se atinge de ele . nu se atingea , dar dorinta tot nu disparea . deci doar vointa nu e suficienta in lupta cu emotiile .

numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Io nu vreau telefonul, vreau cartela

12+

Liniuta noastra

Mergi la inceput