noaptea dintre azi si maine
Raspunsuri - Pagina 12
larissa_79 spune:
Elise, o dupa-amiaza superba se pare? Unde plecati maine?
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
mariussimiuc spune:
Cand am inceput sa citesc subiectul asta m-a cuprins mirarea...wauuu Elise,acea Elise puternica,transanta,cerebrala...s-a despartit.Si de sot si de iubit si de slujba. Trei dintr-un foc si toate in acea zi de 29 februarie.Si nu pot sa nu ma intreb:"cum ar fi fost daca februarie ar fi avut 28 de zile?"
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
tlaura spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Trei dintr-un foc si toate in acea zi de 29 februarie.Si nu pot sa nu ma intreb:"cum ar fi fost daca februarie ar fi avut 28 de zile?"
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
...le facea pe 1 martie!
Elise spune:
Da. Sau pe 8 martie. Era si mai bine.
Ca pina de ziua mea, in noiembrie, nu mai aveam rabdare sa astept.
Elise & BBLisa
LiaMaria spune:
Elise,
Te citesc de ani buni si chiar daca "drumurile" noastre nu s-au intersectat niciodata, am ajuns sa te cunosc, sa te admir si sa-mi doresc sa fiu ca tine. Iti cautam cu infrigurare postarile si le citeam pe nerasuflate. Atita maturitate, curaj, putere!
Cind am aflat de bblisa, te-am imbratisat virtual si m-am bucurat nespus pentru tine. Bblisa e un copil norocos si sunt sigura ca o sa aiba o viata plina de dragoste si risete si veselie, si nebunie, o viata fericita!
In ultimul timp, citind printre rinduri, am simtit ca ceva este in neregula cu tine, cu viata ta si parca iti cautam postarile cu si mai multa inversunare, iar azi cind am intrat si am citit pe nerasuflate toate paginile am indraznit sa-ti scriu si sa-ti spun la fel ca si celelalte fete: life goes on! Tu esti Elise si esti puternica si desi soarele e acum ascuns intre nori, intr-o buna zi, cind te astepti mai putin, va straluci din nou si in drumul tau.
Multe lume spune ehhh e usor sa dai sfaturi, insa eu nu-ti dau. Iti spun numai atit: "Never give up on your dreams" (nu conteaza ce fel de vise, sunt visele tale si atit).
Din tot sufletul iti doresc sa-ti gasesti linistea. Fiti fericite si keep yourself beautiful! Tu si bblisa sunteti cele ami importante in momentul de fata si mereu!
Cu mult drag,
Lia
Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/
Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962
giulia71 spune:
Buna Elise,
Si eu te citesc de ceva ani si uneori mi-ar fi placut sa fiu asa...cool ca tine?!
Gata, ca nu intrai sa te magulesc...
Insa marturisesc ca de data asta m-ai shocat pe bune!
Intrebarea mea este, cum te vezi , sa zicem, peste 1 un?
Ai vre-un plan de viitor, totusi?
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!
bobocel_07 spune:
Daca ai plecat cu BBLisa asa cum ai spus sper sa te simti ok si sa petreceti clipe minunate impreuna sunt sigura ca alaturi de ingerasul tau o sa te mai relaxezi.Sper sa fii ok si sa nu uiti sa ne dai un semn de viata cand vii pentru ca eu una de cand ti-am citit mesajul ma gandesc mereu la tine si ma rog la Dumnezeu sa iti de-a putere sa treci peste toate desi nu ma indoiesc ca ai. pentru tine si altul pentru BBLisa.
alexia_07
Ramonika spune:
Elise si Miss Parker - preferatele mele in materie de intelepciune si sfaturi
concediu placut Elise, te imbratisez
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Miramar spune:
Elise acum dupa 12 pag. si atatea sfaturi iti spun doar ca sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul.
...imi port si eu bagajul de relatii si sentimente mixte si complicate in spate, te inteleg atat de bine. Iti simt durerea, dar si vointa in acelasi timp.
Iti doresc sa iti gasesti linistea cat mai curand.
Elise spune:
Va pup si multumesc ca m-ati ascultat. Au trecut 5 zile si parca nu mai e viata asa de neagra, ca eram ca in bancul ala: ce e mic, negru si bate la usa? Viitorul!
Ma mai astept sa mai cad in butoiul cu melodrama, dar, cel putin, nu mai e starea predominanta. La munte n-am mai plecat si bine am facut, ca azi ne-a inghetat nasul cit am iesit pina in fatza blocului. Iar bebelisa mea nu e calita prin geruri... si nici eu, ca sa fiu sincera....
Cum ma vad peste un an? Vreau sa imi cresc copilul in liniste, si atit... Ma vad la fel, din multe puncte de vedere. E foarte bine asa cum e acum. Asa sa ramina.
Elise & BBLisa