tabere scolare

tabere scolare | Autor: aurora56

Link direct la acest mesaj

Am o fetita de ani si vreau sa o trimit in tabara .Au primit o oferta de 6zile/4 milioane la tabara Poiana Pinului.A trimis cineva copilul in aceasta tabara ? Cum e cazarea ,masa si programul ?Mai cunoasteti si alte oferte de tabere unde nu e nevoie sa mearga un grup format la scoala ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

cred ca mi-a scapat ceva (nu era aprins initial numlock.Fetita are 11 ani si suntem din Tulcea iar tabara e in judetul Buzau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Gazdac spune:

Buna! Am nimerit bine cred!:)....Uite, eu lucrez de mai bine de 4 ani, in domeniul taberelor....Si sunt foarte incantata ca impreuna cu echipa mea, am facut nenumarati copii fericiti.......Si prin ei, pe parintii lor. Vad ca lafel ca toti parintii, ai emotii pentru copilul tau atunci cand vrei sa-i oferi o tabara de neuitat.....Ma gandesc ca ca iti faci griji pentru siguranta din tabara. Lucrez in domeniul taberelor de cativa ani ca si instructor animator si cred ca siguranta in tabara este foarte importanta. Consider ca toti cei care se ocupa de copii ii iubesc insa asta nu le asigura siguranta. Faptul ca le iubim copiii nu le este suficient parintilor atunci cand decid sa-i lase sau nu, in tabara pe copii. Insa profesionalismul, pregatirea si formarea celor care se ocupa de copii poate sa fie o dovada de seriozitate si sa confere incredere. De exemplu echipa in care lucrez este formata si pregatita pe baza sistemului francez de animatie pentru centre de vacanta. Monitorii care lucreaza cu noi pentru activitatile cu risc: speologie, escalada, tiroliana, mountainbike, caiac, tir cu arcul sunt pregatiti de catre federatii romane sau franceze de specialitate. Tot personalul este instruit pentru situatii de urgenta de catre SMURD, Tg. Mures. Nu tin minte sa se fi intamplat accidente insa.
In plus de asta, experienta organizarii taberelor anterioare poate sa fie o dovada a profesionalismului si a pregatirii celor care se ocupa de copii; echipamentul folosit este profesionist si certificat UE. Toate acestea pot sa confere mai multa siguranta si incredere parintilor ca exista posibilitatea de a-si lasa copiii in tabara pentru ca de ei se vor ocupa personal calificat si, totodata, cu experienta care cu siguranta le ofera copiilor vacante de neuitat, in deplina siguranta.

Mergi la inceput