Pozele vorbesc
Raspunsuri - Pagina 7
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Cat despre sinceritate si deschidere, iata un citat dupa care ma ghidez instinctiv dintotdeauna:Toti am auzit spunandu-se 'nu ar trebui sa vorbim despre lucrurile frumoase care ni se intampla, pentru ca invidia celorlalti ne va ruina fericirea.
Felicia, eu te citesc in mod regulat pe unde te "vad"; doar ca in ultimul timp nu mai am energia sa (iti) scriu. Las ca-mi revin eu!
Referitor la invidia altora, se stie ca e oglindirea unor frustrari reprimate. Cand esti invidiat si isuportabil inseamna ca tu esti ceea ce invidiosul ar fi vrut in adancul inimii sa devina. Uneori atat de adanc ascuns, incat a si uitat ca isi dorea asta. Stim noi ce si cum cu subconstientul si cu dorintele reprimate.
Apropo de citate si carti de recomandat , acum citesc una interesanta, Wunder, die Sie selbst vollbringen-Überwinden Sie Ihre Grenzen. Am ajuns la subcapitolul Wie lässt sich die Geisteshaltung kontrollieren und steuern: die acht Führungsprinzipien. Daca te intereseaza, iti copiez paragrafele mai importante.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
blue eyes spune:
Referitor la fotografii, m-am uitat azi la ele. Imaginile sunt relevante; in ele se vede starea mea sufleteasca, buna su rea, in gesturile imortalate, in culorile, tesuturile si modelele preferate, in coafura. Eh, or sa veni si vremuri si mai bune!
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
avmaria spune:
« Relatia mea cu Bogdan NU este perfecta. Este o relatie de iubire autentica, dar relatii perfecte nu exista. Viata e schimbare, oamenii sunt diferiti, fiecare are alt background si alte nevoi emotionale etc. »
Missparker, desi eram deja inmarmurita de fata renasterii tale, m-ai convins pe deplin cu fraza asta. Si eu gandesc ca tine. Si prin prisma acestei luciditati ale tale, relatia voastra, in loc sa se deformeze cu aceste imperfectiuni, se apropie mai tare de perfectiune. Sunteti frumosi. Va doresc o fericire mai vesnica decat voi.
« Cred ca daca ti-ai fi luat un alt nick si scriai aceeasi poveste zicind poate ca te simti aiurea, ca suferi ori mai grav ca nu stii ce sa faci, alt fel erau raspunsurile. Dar tocmai sinceritatea ta a inhibat astfel de persoane si faptul ca tu ai stiut ce sa faci, nu te-ai lamentat printre lacrimi de neputinta. Ei ce poate sa-ti mai zica cineva:)? Nu ai mai dat ocazia sa ti se zica rautacios..ei asta ti-a trebuit madam ! »
Vikinga, si eu eram oarecum surprinsa (da nu foarte tare pana la urma) de ne-aparitia nici unei berete – sa preiau expresia care tare m-o distrat - moralizatoare la orizont in postul Elisei (imi trecuse prin cap, la modul simplist, ca nu indrazneste nimeni sa se « puna » cu Elise). Tu ai punctat bine. Da stai linistita ca la urmatorul post cu « inselatul » reapar in forta si recupereaza. In ce-ti priveste trecutul, nu te prea cunosc de pe forum, te-am remarcat in special in actiunile umanitare, pt Diana de ex. Da te intreb tu ce te miri ? Cand vezi asemenea reactii la inselat - care totusi e un subiect ce fusese cat de cat «la moda » si pe vremea raposatului, cand un copil in afara casatoriei e un bastard pt multi inca, cand un barbat inca se judeca dupa criteriul nu ma bate si aduce bani in casa, ce te miri cand tu vii si vorbesti de cocaina si streaptease ? Io stau si te intreb, ai vazut tu vreun subiect relativ la homosexualitate (de ex dorul de copil ca-i vorba despre copii) pe forumul asta ? Ai auzit de vreun caz de Sida ? Sa nu vii sa-mi spui ca n-or exista si in Romania ca ma-mpusc antzvai.
Ophelya spune:
quote:
Originally posted by vikingaquote:
Originally posted by Ophelya
interesanta analiza cu pozele
am si eu niste poze dar nu stiu cum sa le interpretez.
Pai pune-le aici sa vedem daca noi putem ghici ce sta in spatele unui zimbet. E intersant de facut un astfel de joc, putem poate verifica cit de mult adevar surprinde o camera photo ori ne putem verifica pe noi de stim sa vedem dincolo de aparente.
pun si eu pozele, daca imi puteti da si mie o idee cu ce se citeste din poze, din limbajul trupului in poze...
Scuze ca nu arat prea bine de asta am si acoperit fata.
sint in ordine cronoliga cum le-am luat:
(Nu stiu cum alfel sa le pun decit asa
O SA INCERC SA LE PUN CU FETELE!!!!
multumesc!
Cristina_A spune:
quote:
Originally posted by Ophelya
nu isi spune nimeni opinia despre ce spun pozele mele
Pai...arata-ti chipul! Curaj! Uite, ca sa fiu solidara cu tine,Ophelya, o sa-mi pun si eu pozele de pe la 10-15 ani cand eram supraponderala si urata (departe de mine sa insinuez ca ai fi si tu asa, ceea ce doresc este sa iti depasesti teama si jena de a te arata lumii asa cum esti. Esti mai in siguranta cand esti tu insati.). Dar asta mai pe seara cand ma intorc de la facultate.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii
MissParker spune:
Ophelya, si eu am vrut sa-ti raspund, dar asa de tare m-am intristat vazand ca ai acoperit chipurile voastre si- punandu-ma un pic in pielea ta - m-a durut sufletul sa vad cum te scuzi (!) pentru ca nu ai arata bine (?!).
Draga mea, cine decide asta daca nu tot noi si dispozitia noastra interioara??? Nu trasaturile conteaza, ci ceea ce radiaza din noi insine. Mie pe la 19 ani o matusa imi spunea "Auzi, tu ai putea sa fii frumoasa daca ti-ai sparge osul la barbie si ti-ai modifica putin conturul fetii" . Iar eu i-am spus ca nu ma intereseaza sa fiu frumoasa si banala, vreau mai bine sa fiu deosebita. Am convins-o si pe o prietena care avea un nas à la Barbra Streisand ca e mai important sa ne placem asa cum suntem si sa ne bucuram ca nu avem o fatza din aia standard pe care oricine o uita in 5 secunde...
Pozitia trupurilor voastre in poze lasa impresia de intimitate, de apartenenta (el poate putin mai mult ca tine, tu cred ca esti aia mai retinuta), dar pune pozele asa cum sunt ele ca sa putem vedea si expresia din ochii vostri!
Felicia 24+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Ophelya spune:
MULTUMESC pentru raspunsuri!
PS
nu stiu cum sa zic, dar eu nu ma machiez etc, sint foarte simpla si am o colega care mereu imi "tine teorie" pe seama asta, si ma simt ca o femeie ne emancipata,
MissParker spune:
Ha, ha, azi la pranz tocmai am fost in pauza cu o colega (mama a doua gemenute de doi ani) care mi-a promis ca vine la spital sa ma vada in prima zi dupa nastere, apoi a adaugat catre o alta colega: "O sa fie prima oara in 9 ani cand o s-o vad pe Feli nemachiata, abia astept"
Pt. mine machiajul e o masca, in concediu renunt fiindca ma bronzez repede si nu mai am senzatia ca arat ca o moarta si in plus nu ma cunoaste nimeni, dar in rest mi-as dori sa am puterea sa ma arat fara fond de ten, pe cuvant!! Dar inca nu pot...
Asa ca e chestie de perspectiva... Ophelya, fii asa cum te simti tu bine!!
Felicia 24+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
vikinga spune:
Ah Felicia cum sa nu indraznesti fara make up! Ok, ajuta mult si in pozele mele se vede diferenta mare dar pina la urma nu-i asa mare bai, nu tre sa fim intotdeauna sclipitoare, perfectiunea e monotona:)Bunica avea o vorba care pare timpa la prima vedere, cica fumeia pina ce nu-i urita un pic n-are cum sa fie frumoasa. Ophelya ai sters linckul?Avmaria, in mine salasuiesc in deplina armonie si o parte negativa si una pozitiva, sunt uimita cind citesc pe forum numai povesti de viata perfecte, judecati si verdicte de la femei perfecte, ciini perfecti, sotzi perfecti etc!Am pus citeva poze facute in ultimii 5-6 ani, numai cu doamnele din jurul meu, ca sa nu zic femeile din viata mea. In primele doua am un zimbet cuceritor si un machiaj perfect de poza, in una sunt extrem de nefericita in alta extrem de fericita. Chiar vorbesc fotografiile? Am ales cu intentie poze ce exprima ori par a exprima ceva. Incerc sa verific daca altii chiar pot vedea in ele dincolo de aparente. Ok pt mine e simpla povestea lor, dar ma intreb daca chiar toate pozele "vorbesc". Am gasit si multe altele in care am o pozitie a corpului si o expresie a fetei absolut timpe, de ma fac sa ma intreb oare ce s-o fi petrecut in mintea mea in acel moment ca nici eu nu pot avea idee:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo