Pozele vorbesc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Si eu analizez pozele! Nu ma gandeam ca si altcineva face chestia asta.

Ii arat poze de la inceputu relatiei : "Ia uite ce fete fericite aveam noi aici.Nici nu stiam noi ca o sa ne scoatem ochii mai tarziu"

E foarte mare diferenta intre pozele de atunci si pozele de acum.
Acum e mai rau : Facem ceva de genul.Fac poza: zambeste si pe urma ne uitam : "Doamne da fals zambet mai aveai aici " =))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

quote:
Originally posted by avmaria

Si pentru mine pozele vorbesc … bine, nu una, doua – e vorba de impresia pe care o resimt uitandu-ma la un album intreg. Si eu, ca tine, ma uit la albumelor unor membri ale caror postari ma interpeleaza, din curiozitate sant atrasa sa-i « cunosc » mai bine. A propos de exemplul tau, ma uitasem si eu acum ceva vreme pe albumele unei persoane foarte fericite in relatia cu partenerul, o persoana care descrie o relatie practic perfecta (tot o viitoare mamica, ce coincidenta). Si uitandu-ma la poze in ordine (etalate pe mai multi ani), m-au izbit 2 aspecte : el, mult mai inalt decat ea, se aduna tot mai tare in poze, pe masura ce treceau anii, se micea cumva, nu mai era barbatul inalt, de « sine statator ». Si celalalt aspect : in practic toate pozele facute in 2 aparea simultan acelasi invaribil zambet pasta de dinti Cristal. Santem oare capabili, in modul cel mai spontan, neconditionati , sa ne oferim zambetul oricarui necunoscut pe care-l rugam « could you please… » ? Sau triem inainte sa constituim albumul ?
Pentru mine, aceste detalii au o relevanta mare. Pentru altii poate nu. Totul e subiectiv.
Eu nu visez la relatii « our love is perfect » descrise de altii. Cred ca ma va emotiona mult mai tare un album in care mai « scapa » si o poza stangace, si o mina mai putin « I’m the happiest in the world ». Cred ca-l voi gasi mai uman pe gustul meu, si atunci, cine stie, poate voi incepe sa ravnesc la aceea iubire...

avmaria, cred ca vorbim despre acelasi album :)

M-am gindit la ceea ce ai spus cu oferitul zimbetului unui necunoscut trecator pe care il rugam sa ne faca o poza. Dar oare acelui trecator zimbim?... sau aparatului de fotografiat si amintirii viitoare, noua?...

Nu la prfectiunea zimbetului ma refeream ci la intimitatea autentica care se vede prin poze, prin pozitia cuplului, spatiul dintre ei, atingere, etc. Falsul se vede fals... Iar intimitatea nu cred ca poate fi imitata decit de actori foarte buni si uneori nici de aceia daca nu exista chimie intre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

quote:
Originally posted by Dahriana

Si eu analizez pozele! Nu ma gandeam ca si altcineva face chestia asta.

Cand uit incotro merg si de unde vin ,mai scot si eu albumele.

Chestia la mine e invers, la inceputuri zambeam putin sau deloc, distanta era mare si privirile aiurea.
Incet , incet, personajele si- au pierdut timiditatea si s-au apropiat zambind reciproc.

Da , pozele vorbesc, cui stiu sa le asculte. Ele pot fi sursele si resursele noastre.

BAIATUL_MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Si noi ne analizam pozele din cand in cand,
ne aducem aminte, retraim momentele si cipele
de fericire sau ne aducem aminte si de perioadele de
suparare si tristete peste care am trecut cu brio numai
datorita faptului ca am fost alaturi unu de altu.
De cate ori privim pozele parca invatam ceva...
Pozele de la inceputul relatie parca ne arata intr-un fel
sau altul ...o timiditate, poate si un pic de neancredere...
acum sunt diferite, parca sunt mult mai pline de viata, mult
mai vesele, parca ne sclipesc ochii...( sper sa nu fie
de la faptul ca ne-am schimbat aparatul foto)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

quote:
Originally posted by ciuf

Interesanta remarca.
Nu stiu cat de relevante ar fi pentru noi pozele, pentru ca nici la inceputul relatiei noastre nu eram genul care sa facem poze imbratisati sau sarutandu-ne. Iar acum de cand au aparut copiii, punctul de interes intr-o poza sunt ei, noi mai putin. Drept urmare avem foarte putine poze cu noi, si mii cu ei. Si cum eu sunt fotograful, numar pe degete cate poze avem impreuna (mai multe are el, ca imi place sa il pozez).
Dar daca nu ai fi stiut ca relatia scartaie, ai fi putut observa distanta voastra in poze? Ar fi fost un semnal pentru tine?
Niciodata nu m-am gandit sa fac comparatie intre pozele facute la inceputul relatiei si cele de acum (poate doar sa analizez ridurile ), decat daca as avea motive.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Exact asta vroiam sa spun si eu. Iar eu, pe langa "riduri", mai studiez si diferenta de "grosime in talie"
In rest, cum spui si tu, mai mult eu sunt fotograful, asa ca... poze impreuna? Mai putine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da, pozele reprezinta "body language" "inghetat" pentru o clipa.
Si sint relevante.

Mai ales privirile mi se par mie importante... dezvaluie uneori stari de spirit in contradictie cu restul "imaginii" oficiale sau idilice.

Bine, in general, nu numai in poza, mie mi se pare ca oamenii au priviri mai triste decit le sint afirmatiile.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

pozele... desi suntem de mai mult timp impreuna, la noi doi pozele se inmultesc pe zi ce trece... ii place sa imi faca poze, probabil, daca s-ar putea ar avea camera tapetata cu pozele mele.. avem o gramada si cu noi doi, si separat (facuta de mine lui, si de el, mie).
e frumos sa ma uit din cand in cand la poze... avem albume intregi , pentru ca, desi le facem cu un aparat digital, le si printam... e frumos sa le vezi si pe calculator, dar parca tot mai frumos e sa stam unul in bratele altuia, sa rasfoim cate un album, si sa ne amintim de clipele si evenimentele din poze... stiu-stiu: parca am fi doi batranei care isi amintesc... si tot asa o sa fim mereu alaturi toata viata
amelie - chan... sunt intru totul de acord cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mai fetelor nu mai comparati pozele din primii ani de iubire cu celelalte....se mai domoleste omul intre timp! poti sa faci comparatia asta daca vrei sa iti faci sange rau!
Uite eu...dupa vreo 5 ani de castorie in curand 6...am inceput sa ii reprosez sotului...ca de ce nu mai e ca la inceput! Adica e bine...dar nu asa nebunie totala ca la inceput. Stiti ce mi-a raspuns ca dragostea e aceeasi dar are alt mod de manifestare si implicit nici noi nu mai suntem la fel. Mare dreptate avea! Am analizat aspectele si asa este nici eu nu mai sunt ca la inceput in manifestari: copilul, probleme, griji. Acum 5 ani eram doi nebuni frumosi...ce faceam sute de km saptamanal sa fim impreuna 2 zile ( el facea distanta ast!). Of Doamne frumos fu! Plus ca depinde si ce stare ai cand faci poza. Daca stai cu inima stransa ca poate plange bebe din dormitor n-are cum sa reiasa din poze mare pasiune. E important insa sa nu se ajunga la instrainare..si ce Dumnezeu simti asta..nu trebuie sa te uiti in poze!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Initial creeata de Happy_in_TO

Ati analizat vreodata pozele voastre? Le-ati comparat cu relatia voastra?... Ati vazut iubirea in poze?...

Daaa, si nu numai o data. Am inceput sa fac asta de pe la 14 ani cand, intamplator in grupul nostru de prieteni a aparut o Doamna (avea in jur 36 de ani si mie taaaare batrana mi-a mai parut ) si, "ne citea" ce "vedea" ea in pozele unor cunoscuti.
Am fost atat de uimita de precizia ei ca ani la rand "am cascat ochii" la gesturile oamenilor nu numai din fotografii.
Pe la 18 ani am reorganizat cronologic albumele familiei mele, cu descrierea detaliilor jos, ca un contopist in regula.

Revenind la relatie...sotul meu la fiecare aniversare a baietilor nostri pregateste un CD cu "istoria" copilului serbat (minifilmulete+poze de la nasterea lui pana in zilele noastre), si uite asa vedem "ridurile" , cat par ne-a mai ramas , cate fire albe cate gri, distantele/pozitiile in schimbare si glumim pe seama lor.
Ultima lui remarca a fost ca abia ce am terminat cu sendwchirile celui mare ca am inceput sa apar cu castronele celui mic si mi-a propus o vacanta "in doi" , sa mai schimb si eu aerul.

Concluzia?! Happy_in_TO frumos subiect si "de luat aminte" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

foarte interesant subiectul!!! numai ca mie mi-e tare ciuda ca noi nu prea avem poze impreuna, pt ca ne fotografiem unul pe altul....si cand mai prindem cate o victima si o rugam sa ne pozeze, constatam ca poza este descentrata sau fara picioare sau defocalizata si miscata....:(((

alexutza aproape 5 ani +si 34+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput