***Shoppaholicele Redouto-masochiste (84)***
Raspunsuri - Pagina 8
claujro spune:
Oooooooooo, cati pestisori! La multi ani, poate aflam si noi cand sa facem urarile, miki, ella, elyanne...
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by miki68quote:
Originally posted by ella_74
La multi ani Feli! esti pestisor ca mine
, mamica de David (24.04.2007)
Si ca mine
, tie cand iti zicem la multi ani?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
pe 2 martie!
dar tie cand iti spunem?
, mamica de David (24.04.2007)
Laura Ioana spune:
Alina
Felicia La multi ani!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
croco21 spune:
La multi ani sarbatoritelor!
Acum, ca tot am insomnii, revin si eu asupra a doua produse pentru care imi fac reprosuri ca v-am dezinformat:
- pantofii astia http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-jonak.aspx?productid=324127132&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - despre care v-am zis atunci cand i-am primit ca sunt frumosi, dar i-am purtat azi si mi-am schimbat parerea. Iese culoarea din ei - cel putin la cei de culoare neagra si au o talpa subtire de simti toate pietricelele pe drum, din cauza asta la mers nu sunt deloc comozi asa cum mi se pareau prin casa.
- alti pantofi: http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-edeis.aspx?productid=324125527&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16 - imi plac dar i-am mai probat prin casa si 39 e de fapt un 38, la aceeasi marime mi se par mai mici decat balerinii aia paietati de 5-6 euro.
http://andrei.seek-on.com/ro/
Giova spune:
Feli!!! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Ella!! Sa ai parte de ce-i mai bun si mai frumos in viatza!!
Un martisor virtual si o primavara frumoasa!!!
Luni iar la posta, poate e si coletul meu din 30/01. Sincer mi-e si groaza, dar daca as astepta avizul....s-ar intoarce in Franta.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
claujro spune:
La multi ani, ella! Multa multa sanatate, bucurii alturi de cei dragi si cat mai multe colete!
nushulica spune:
cu intarziere si eu
SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA!!!
LA MULTI ANI FELI SI ELLA!SA FITI SANATOASE PESTOAICELOR!
ella cu hanoracul nike ti-am zis la fel am patit si eu am comandat m si a venit s pacat de el ca e misto materialul
puloverele puma si adidas le-am maritat ca imi erau mari toateluasem amandoua culorile si la puma si la adidasmar 38
------------------------------------------------
miki68 spune:
Ella multa sanatate, fericire si (stiu ca ma repet, da' ce sa fac daca asta iti doresc si tie), carduri "dolofane" si fler la cumparaturile LR (nici o tzeapa)!
La multi ani !
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei