***Shoppaholicele Redouto-masochiste (84)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by claujro

eu nu am luat-o (oala)...in schimb am multe nuisete plasticoase de mamaie... ... va mai amintiti?!

Ihi!
Acum caut pe site,un pulover,urat cu spume,luat la recomandarea cuiva de pe forum,dar inca nu l-am gasit.Poate al ei era din alt material,dar asta al meu s-ar potrivi perfect cu o pereche de pantaloni de-ai maica-mii,din plastic scarta-scarta,anii 70!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Claudia,nici acum n-ai scapat de seturile alea plasticoase?
Eu le-am dat pe toate pe la tara.Aveam 4 bucati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

ba da, Jasmine, i le-am dat mamei mele si mai departe nu stiu ce a facut cu ele... De-aia prefer eu FDP 0, cadourile aproape toate au fost de o calitate...mizerabila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Gata fetele!!!! Astazi am primit si ultimul colet, comanda din 12.02..In mare sint multumita, avand in vedere ca am fost la primele comnezi puteam sa dau gres si mai rau nu??? IN afara de fusta aceea alba pe care am postat-o pe site otul e OK.
Acum trec pe site sa mai verific odata cosul , ptr ca mai am cate ceva in el si sa o mai pun de o comanda.. NU de alta dar nu trebuie sa-mi ies din mana , nu???

Mergi la inceput

L-am gasit:
http://www.laredoute.fr/vente-pull-effet-cache-c%c5%93ur.aspx?productid=324078517&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
Modelul n-ar fi urat,dar culoarea ivoire e un crem de zici ca-i ingalbenit de vreme si la atingere am zis deja,scarta,scarta 100%.Nici la tara nu cred ca l-ar vrea cineva,ca si acolo au crescut "pretentiili".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Mai sunt de primit comenzi din 04-05 februarie (sau mai vechi) ? Finutza mea inca n-a primit nimic, si cand s-a dus sa intrebe la OP 66 i-au zis ca nu la ei vin coletele, ci la vama . Iar cand a telefonat la vama, i-au zis ca trebuie sa intrebe la OP 66 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

DE la OP 66 ridic eu coletele LR. OP 66 are vama. Deci de la vama OP-ului 66. Asa ca nu inteleg unde e confuzia... Cum te uiti la posta, din strada, sunt 2 intrari, vama si coletele externe se primesc la intrarea din stanga. In dreapta sunt coletele interne si altele. Cum intra in cladirea postei, se face din nou o usa la stanga, merge acolo si vorbeste...sunt doamne tare dragutze care stiu toata povestea LR... Sa mearga acolo.

Mergi la inceput

Eu mai am o punga din 1.La un colet din 17 au uitat sa puna un produs si mi l-au trimis separat.Este un telemetru laser pentru sot.Oare o mai ajunge sau deja masoara altcineva cu el?La pungi cum scrie continutul, nu m-ar mira sa fi tentat pe careva,mai mult decat o hanta.
Sa vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Clau, merci muuuuult de tot !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nu stiu daca vi l-ati luat pa preturi rotunde, da www.laredoute.fr/vente-pull-col-tunisien-femme.aspx?productid=324121535&documentid=201207&categoryid=42307410&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta merita. I l-am comandat la o prietena si tare fain e. Chiar culoare din poza.

Si www.laredoute.fr/vente-t-shirt-femme.aspx?productid=324121642&documentid=201207&categoryid=41254237&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta e subtirel, dar numa bun de vara si e made in romanica.

Mergi la inceput