Durerea unei pierderi de sarcina (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

MICHELLE bafta pe 10 laSper sa gasesti raspuns la tot ce te framanta si sa te linistesti un pic. In mod sigur in 2008 vei fii si tu mamica

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Eu astept sa vina data de 10 sa merg la medic sa vad ce imi mai spune...atat de mult imi doresc sa gravida si sa fie totul bine,sa ajung si eu sa am un copilas sanatos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Michelle,eu ce sa fac? Sunt fericita in ultima perioada...incep sa ma regasesc pe mine, cea de ieri...sunt vesela, optimista...ma bucur de fiecare zi, ma bucur ca ma trezesc dimineata, ma bucur ca il am pe Iubi alaturi de mine...Visez la vara, la soare, la luna noastra de miere. Visez...in general. Am o perioada destul de frumoasa si...ma bucur ca nu mai cad in tristete. Am invatat sa ma bucur de ceeea ce am...si sa nu imi doresc decat sa fiu sanatoasa.Restul...sa vina de la sine. Vreau sa incerc sa nu fortez cu nimic natura fireasca a lucrurilor....
Ma bucur de orice, in general...in ultima vreme ascult muzica buna...care ma face sa vibrez, am inceput sa ma trezesc dimineata ca dansez din nou prin casa...E destul de frumos si sincer...la momentul asta nu mi-as dori nimic mai mult!Ma bucur ca iubesc, ca sunt iubita, ca am langa mine oameni frumosi, cu suflete deschise. Ma bucur ca intru aici, si va gasesc pe voi...
Cu siguranta maine imi dispare aceasta stare...pt ca merg din noi la domnul stomatolog...cine stie ce chinuiala imi mai trage...dar trec eu peste!
Scuze...ca am scris asa...dar chiar am vrut sa va descriu ce simt.

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Eu astept sa vina data de 10 sa merg la medic sa vad ce imi mai spune...atat de mult imi doresc sa gravida si sa fie totul bine,sa ajung si eu sa am un copilas sanatos...

DOAMNE AJUTA

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Daca m-ar intreba cineva de ce anume scriu aici,i-as raspunde simplu: empatie.

Alinush dupa mesajul tau timid ,ti-am simtit frica de la mii km distanta,si-mi spuneam ce furtuna de ganduri si sentimente tre sa fie in sufletul tau...la fel ca si Mirela...Va string in brate pe amandoua si va doresc sa treaca cit mai usor lunile!!!

Oana nu stiam de PCOS ...mai continui trat cu Glucophage? Cum mai e Iasul,mi-e asa de dor de el!!!!!!

Mariana gandeste-te ca consecintele a ceea ce ti s-a intimplat sint resimtite atit de fizicul cit si de psihicul tau.
Ar fi fost intr-adevar super daca s-ar fi intimplat chiar daca a fost un singur contact...
Dr ce ti-a spus cit timp ar trebui sa astepti? Daca vrei sa iesi din dubii,beta hcg te va ajuta...

Michulica nu ma stresezi,te pup!!!

Idaira, cred ca pe mine ma intrebai de PCOS, ca nu prea mai apuc sa citesc tot si de asta nici nu prea scriu, ca mi-e cam rusine sa ma tot plang , sa povestesc de ale mele si pe voi sa nu apuc sa va citesc clar
Daca a mai aparut o Oana ieseanca, scuze ca ma bag ca musca in lapte
daca e vb de mine, tre sa-ti spun ca da, am luat anul trecut Siofor, un antidiabetic care se da in PCOS, dar anul asta nu m-a mai tinut buzunarul sa fac tratament la buc, asa ca merg dupa schema dr de aici, adica fara acest medicament
Om vedea ce iese
Despre Iasi, ce sa-ti spun, e tare frumos, e pe sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Da,Oana la tine ma gandeam...ieri citeam la "Glucophage" si am vazut un post de-al tau de acum 1 an.Vrei sa spui ca tu ti-ai cumparat Sioforul??!!! Ca e destul de piperat...

Mergi la inceput

Little Angel
I was given an angel to cherish and love,

So tiny, so perfect, a gift from above.

When I looked at his face it was calmness I found

And that peace seemed to spread to all he was around.

His love touched my heart like fine threads of spun gold

And I thanked God for giving this angel to hold.

But I did not know then that time was my foe

And too soon, with a whisper, my angel would go.

My heart almost breaking, a touch soft as lace

Seemed to wipe at the hurt as it coursed down my face.

I still have my angel to cherish and love,

Those gold threads now shimmer from Heaven above.

And though I can't see him or cuddle him tight,

I won't say goodbye, Little Angel, goodnight.

Mergi la inceput

Ninia81-ma bucur sa te aud atat de optimista!bravoo!!

"Some people only dream of angels...I held one in my arms"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mariana, foarte slabe sanse sa se fi prins ceva. inca nu e prea tarziu din ce zici tu (daca ai ovulat cam prin ziua 20) sa iasa un test pozitiv. daca iese pozitiv nu te ingrijora dar mergi la medic sa te sfatuiasca. una e sa ramai insarcinata imediat dupa o pierdere la cateva saptamani. si am auzit de cazuri cand au ramas insarcinate in luna imediat urmatoare si a fost bine. si alta e sa ramai imediat dupa ce ai pierdut o sarcina asa cum ai patit tu. probabil ca altfel stau lucrurile pe acolo prinauntru. nu stiu sigur. dar tu trebuie sa intrebi medicul. succes!

Idaira, daca m-ar intreba pe mine cineva de ce scriu aici as raspunde ca pentru ca am prietene aici. Am simtit mereu caldura si un sfat bun, mereu intelegere. Uite de cand sunt la Odisee am una si aceeasi senzatie. Acolo fiecare intra sa isi povesteasca reusitele si starile dar empatie cu celelalte foarte slab.

Ninia... mai bine preventiv la stomatolog. decat cand o sa fii insarcinata sau si mai tarziu! succes!

Oana bunicul meu era din iasi dar eu nu am ajuns niciodata acolo. am auzit ca este un oras frumos. sigur mai frumos decat Bucurestiul. Care este un infern aglomerat plin de tigani, manelari si romani tiganizati. Nu ma pricep la tratamentele pentru PCOS. La mine nu a mai apucat alde Tutunaru sa verifice daca am sau nu asa ceva. Ma trimisese la analize ca zicea ca i se par lui oavrele nu stiu cum. Dar nu l-am bagat in seama. Si celalalt doctor de cate ori ma duc la eco la el imi zice alta chestie... la inceput imi zicae ca am uter sptat fundic, acum imi zice ca este bicorn... data viitoare probabil ca o sa imi zica ca am 2 utere... Sa dea Dumnezeu sa mearga tratamentul si sa fie bine!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Michelle, mult succes si mergi cu o lista maaaare de intrebari pentru doamna doctora. sper sa vii cu vesti bune si sa intre totul intr-un atare normal si pentru voi, sa aveti foarte foarte curand mult doritul copil! Doamne ajuta!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+

Mergi la inceput