Mamici ce asteapta al doilea copil (6)
Raspunsuri - Pagina 9
mariaanna spune:
Miky, inca odata , sincere condoleante...
8 Martie sa fie
Motiv de bucurie.
S-o tinem tot asa
Pana la anul ce-o urma!
La multi ani fericiti, dragi femei!Sa aveti parte de toata iubirea celor dragi voua si numai impliniri!
Mariaanna
Mariaanna
vrajitoarea spune:
miki ,condoleante si multa sanatate si putere sa--ti dea Dzeu si tie si lacopilasii tai.
diana mami de
andrei(19.10.2006)si
6+
julax spune:
Miky,condoleante!Nu pot sa cred.Dumnezeu sa te intareasca !Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Un 8 martie plin de bucurii.La multi ani!

Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
vrajitoarea spune:
am dat si eu un vot f bun la subiectul asta pt ca merita.nu stiu numai eu nu mai am chef de nimic?de mincare sa mu mai aud .adica de facut ca de mancat poate poate ,nu mai suport mirosuri de gatit.voi nu?si mi-e somn tot timpul,bine ca ma si culc tot la 1-2 noaptea pt ca imi astept sotul derbedeu care cica atunci rezolva toate afcaerile.i; uspectez ca merge si joaca la cazino ,l-am si prins de doua ori dar acum zice ca nu ,chiar are treaba-bani imi aduce dar eu nu stiu cat castiga pt ca e particular si nu are salar fix.vai de sufletul meu,atata am plans de cand sunt cu el ca n-am plans in33 de ani inainte sa-l cunosc.dar am si fost fericita cum n-am fost in 33ani dar porportia e cam asa 1/4fericita,restul ne..(am scris eu ca vad ca restul tac,poate sarbatoriti 8martie).de asta a iesit si andrei putin speriat si plangacios pt ca asa am fost cu el in burta,probabil si urmatorul va fi la fel daca reusesc sa-l nasc cu bine,am indoieli destule.va pup.
diana mami de
andrei(19.10.2006)si
6+
danybv spune:
MIKYCRIS CONDOLEANTE DRAGA PRIETENA , SA TE TINA DUMNEZEU PUTERNICA SA POTI SA TRECI PESTE ACEASTA DURERE NEMARGINITA , SA AI GRIJA DE TINE , DELIA SI BEBELUSA DIN BURTICA : DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA PE SOTUL TAU .
va urez si eu un : La Multi Ani !!!! pentru ziua de 8 Martie , sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi voua .
pup
toate fetele din 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
BOTEZ MARIA - FILMULET
Poze - Botez Maria
Poze Maria
julax spune:
Diana,hmm,suna oarecum trist ce spui,cel putin in viziunea mea,sper sa reusesti sa fii fericita pe deplin ,sa duci sarcina la bun sfarsit si sa aveti un copil sanatos.
Nici eu nu am chef de facut mancare de cand cu sarcina,dar trebuie sa mancam ,asa ca ...
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
sanziana27 spune:
Of Diana chiar m-am intristat, poate vorbesti cu sotul tau sa te menajeze si sa fie mai mult langa tine in perioada asta, esti mai sensibila si ai nevoie de liniste nu stres!
Eu ma simt binisor, adica mai am momente de greata, dar pasagere, in schimb ma dor sanii si sunt asa de tensionati ca atunci cand alaptezi! Lui Dragos ii iese si al 4 lea canin, deci avem cateva zile cu maraieli!
Sa aveti o zi frumoasa, la noi e urat, urat, parca e toamna!
8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Ada_S spune:
Am intrat si eu sa vad cum v-ati petrecut ziua de 8 martie dar vad ca nimeni nu se inghesuie cu povestitul.
Noi nu am facut mare lucru am iesit la o plimbare, am mancat o piza si am baut un suc, apoi dupamasa au venit niste prieteni si am jucat remi, trebuie sa spun ca Alvin a fost neasteptat de cuminte, ne-a lasat sa ne jucam. Apoi spre seara au venit cumnatii si am stat in povesti pana dupa 12 noaptea iar dupa ce au plecat nu am mai avut rabdare sa mai intru pe forum........... asa ca va urez cu intarziere o zi a femeilor prelungita pana la anul in 8 martie, sa fim toate sanatoase si fericite

Ada
19+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
julax spune:
Ada,bine ca ati marcat ziua femeii
noi am iesit azi cu niste prieteni in contul zilei de 8 martie.ieri dimineata in schimb taticul a plecat de dimineta si mi-a lasat cadoul alaturi de un biletel pe pat
Florile le primisem de vineri,ca nu a riscat sa le lase pana sambata ca se puteau ofili
Apoi trebuiau sa vina cativa oameni sa toarne beton intr-o camera in care vrem sa schimbam parchetul,asa ca a trebuit sa stam pe acasa.Bine ca a tinut vremea cu noi si au terminat in timp util.Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete