Mamici ce asteapta al doilea copil (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Dany mi-au placut pozele tare mult, iar tortul m-a inspirat pt viitor!
Vrajitoarea bine ai venit la odiseea noastra, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Dragos a dormit foarte bine azi noapte, asa ca ne-am odihnit si noi, dar eu ma trezesc dimineata atat de ametita si parca fara vlaga, s-ar putea sa fie o anemie, voi vedea la analize!
O zi buna tuturor!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata fetele!

Ce bine ca v-am gasit pe prima pagina!
Ada_S, si mie mi-e groaza de cum o sa fie cu doi copii, mai ales ca aici n-am alt ajutor decat pe sotul meu care are si el job. Dar nu-mi ramane decat sa sper ca ne vom descurca desi nu indraznesc sa sper ca va fi usor.
CamiM, o sa fie bine cu operatia, nu-ti face griji. Eu am nascut cu cezariana desi voiam sa nasc normal. Si mie mi-a fost teama, chiar m-am temut ca n-o sa ma trezesc din anestezie dar in final a fost bine. Acum s-ar putea sa nasc normal si uite ca iarasi mi-e frica; mi-e teama de o posibila ruptura uterina si alte riscuri pe care le aduce o nastere normala dupa o cezariana. Asa sauntem noi mamele, mereu ne e frica de ceva si asta pentru ca ne iubim copiii si pentru ca vrem sa le fie bine. O sa fie bine, o sa vezi.
Sanziana, sper ca Dragos e ok, ca nu mai face febra, ca a fost doar un episod pasager. Referitor la marea intalnire, cred ca toate fetele de aici se intreaba cum va fi cand bebe1 il va vedea pe bebe2. Stefan deja a inceput sa spuna ca nu vrea sa avem un bebelus deci nu ma astept la prea multa bucurie. L-am luat data trecuta sa-l vada pe bebe la ecograf, i-am cumparat carti pentru copii cu imagini in care sunt prezentati cate doi copii (unul mai mare si unul mai mic), o sa mearga peste 6 sapt. la eco 3D impreuna cu noi, o sa renuntam de luna viitoare la carucior, o sa-l dam pe asta si cand il vom cumpara pe urmatorul o sa-i cumparam o placuta din aia cu roti care se ataseaza in urma caruciorului pe care sa stea copilul cel mare. Vrem sa dam caruciorul asta si sa luam altul pentru ca nu vrem sa asocieze venirea celui de-al doilea copil cu inlaturarea lui de pe locul principal. De ziua lui ii vom cumpara bicicleta si ii vom spune ca e mare de acum, si ca nu mai are nevoie de carucior si ca de acum va avea bicicleta. Cand se va naste bebe2 vom lua un alt carucior care va fi pentru bebe cel mic. Incercam sa facem schimbarile gradual astfel incat sa se obisnuiasca si el cu ideea. Vom monta patutul cu vreo luna inainte de nastere, vom cumpara hainute impreuna, ne vom uita la poze cu Stefan de cand era mic, vom face tot ce ne va sta in pricepere pentru a netezi marea intalnire. Nu stiu daca toate astea vor fi de ajutor dar datoria noastra de parinti e sa incercam. N-o sa fie usor la inceput dar... mai tarziu va fi foarte frumos.
Vrajitoarea, bine ai venit! Spune-ne mai multe despre tine. Sper sa te simti bine printre noi. Sarcina usoara!!!
Onyx, Mada, ce mai spuneti? cu ce va mai ocupati? La voi a venit primavara?

Despre noi... nimic deosebit. Am scapat de uraganul Emma de week-endul trecut dar a venit un val de frig acum (dimineta erau -1,5 grade) iar eu vreau sa vina primavara, nu mai am rabdare.
V-am lasat, va pup pe toate si va urez o zi buna in continuare!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
14+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Danybv, tare frumoase pozele de la botez! Iar Maria e asa dragalasa in costumasul ei galben ca un pui de primavara. Imi place si poza cu cei doi, unul langa altul, Maria si Andrei; sunt mortali. Si intr-adevar, tortul a fost super. Ce sa zic, sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
14+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Buna fetelor. Sa va povestesc ce-am patit... Imi fac analizele de sange printre care si heloleucograma si ma duc la medic cu ele. Nu prea ma rasfoit analizele doar am tras un pic cu ochiul si-am vazut o valoare scazuta dar stiindu-ma anemica de cand lumea mi-am zis ca asta e. Medicul se uita la analize si o vad cum casca ochii. ma trimite de urgenta sa le repet si a doua zi sa revin musai la ea la cabinet chiar daca nu are program ea o sa ma astepte. Nu a vrut sa-mi mai spuna nimic pana nu vin cu un nou rand de analize. Ies din cabinet si o sunt pe vara mea care-i biochimist si-o intreb ce inseamna trombocite scazute pe la 80?? M-a luat prin invaluire ca tre sa fie o greseala, sa stau linistita, ca se interpreteaza in functie si de alti parametri etc. Insist sa-mi spuna in ce cazuri apar valorile astea..mi-a insirat niste boli pe care nu le cunosc si mai la urma si leucemia. Din fericire a fost o greseala de laborator (sper) al doilea rand de analize l-am facut la un laborator care are acreditare iso si inclin sa cred ca sunt corecte. Pentru a inlatura orice banuiala mi s-a spus ca merg sa discut si cu un hematolog. Am avut o zi de cosmar.

in rest sunt din ce in ce mai bine..greturi mai am dimineata si seara dar sunt suportabile.

Ada_S o sa nasti in brasov??

KHRISU 9+, mamik de baietel (21 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

asa mamici, asa va vreau pe prima pagina, deja ma stresam ca dispare subiectul meu preferat mai ales cand il gaseam la pagina 3.

vrajitoarea, bine ai venit la noi, sper sa iti placa cu noi.Cum te simti, s-au oprit sangerarile?

CamiM, de ce te-au programat la cezariana, sunt ceva probleme? Oricum de cezariana nu trebuie sa iti fie frica caci e foarte usor, anestezia o primesti intr-un minut si dupa nu simti nimic, stai si te relaxezi. Intradevar dupa e mai neplacut, dar poate ai noroc si te vindeci mai repede, depinde mult si de organism. Stiu mamici care a 2-a zi deja au fost ok, nu aveau nici o durere.
Si la prima sarcina ai avut contractii in perioada asta?Intreb deoarece uneori parca si la mine e mai tare burtikul si am si ceva dureri iar la prima sarcina nu tin minte sa fi avut asa ceva.

Sanziana, sper ca Dragos se va reface cat de repede. In ce priveste bunicii si la noi aceasi problema.........dar nici eu nu vreau sa il dau pt ca nu am incredere in ei, sunt bolnavi, distrati, vad cand vin la noi..........se joaca cate o juma de ora dupa care uita de ce au venit........nu fac fata copilului. Ei ar vrea ca Alvin sa stea tot timpul pe scaun si sa nu faca nimic, lucru imposibil dealtfel. Cand am citit ce ai scris parca am vazut faza, eu te inteleg perfect.......dar facem noi fata ca doar toate suntem supermamici.

danybv, sa va traiasca printesa botezata caci e o scumpa.Tare frumoase pozele........si eu ma gandesc la tortul ala frumos........dar din pacate sunt la regim si nu e voie asa ca imi dau peste maini si inghit in sec. Ce bine pt tine ca nu te-ai ingrasat deloc, esti o mamica tare frumoasa.

Ada 18+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

ClaudiaH, cum sa nu te descurci.....deja te descurci de minune, ce idei bune ai pt al pregati pe Stefan. Si noi i-am cumparat o tricicleta lui Alvin dar nu prea are succes, nu se prea joaca cu ea.

khrisu, dar sunt nemilosi astia de la laborator nu gluma, bine ca totul e ok pana la urma.
Ma bucur ca si greturile incep sa dispara, sa speram ca in curand vor trece de tot si vor ramane doar o amintire neplacuta. Nu o sa nasc in Brasov caci e departe de noi, eu o sa nasc in Ungaria, locuim in Satu Mare si primul oras in Ungaria e la 30km de noi, ajungem in 15 minute, acolo l-am nascut si pe Alvin.

Ada 18+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Revenim si noi dupa mini excursia in Irlanda.
A fost frumos am ajuns acolo ok cu putina intarziere, fata a fost cuminte si samb noaptea nu prea a dormit s-a cam, frasuit s-a si trezit la un moment dat deci normal ca duminica ea era rupta de oboseala asa ca la biserica ea a dormit in carucior toata ceremonia pana la sf, intr-un fel a fost bine ca nu a plans ca vrea ea la noi in brate sau ceva, dar ea nu apare in poza din cauza asta si la restaurant dat fiind ca la 5 jumate ne-am dus acolo a stat putin treaza la inceput si apoi a dormit iar pana am mers acasa unde i-am dat un laptic si iar nani. Deci nici in pozele alea nu prea apare sunt cateva la inceput. Faza e ca nu am tare multe poze ca am uitat cardul de la camera in laptop si am avut numai ala de rezerva de 32m pe care au incaput numai 22 de poze deci acuma astept sa scoata ei pozele pe laptop si sa ni le dea zilele astea.
In rest la biserica fost ok finutza a fost f cuminte la inceput, mai era o fetita odata cu noi care plangea de numa, Sarah s-a apucat de plans abia la faza dezbracat bagat in apa plimbat prin prosoape sters etc, dar apoi mai la final s-a linistit si chiar a adormit la nasul in brate.
In Irlanda elibereaza la biserica si un certificat de botez ca cica fara ala nu poate fi inscris copilul la scoala si etc si am dat si noi cu semntura pe acolo unde scria godparents.
Apoi ne-am dus acasa am papat cate ceva si apoi la 5 jumate la restaurant nu a venit cata lume asteptau asa ca a fost mai restrans papa a fost buna antreurile putin dezamagitoare dar ok tortul a fost f bun diplomat si a doua zi am stat si ne-am refacut am facut baitza la printesa mica adik nasul a facut eu am fost la partea cu biserica el la partea cu baitza si fiicasa a plans de numa ca de ce face tati baie la alt bebe si nu ei si da-i cu explicatii si tine-o in brate in timp ce filmam si ea bocea de sarea camasa de pe ea, ei da a trecut l-a iertat pe tata si i-a trecut cu multe pupaturi si convingeri.
O sg faza m-a deranjat ca nasii baietelului lor care le sunt si lor nasi de cununie s-au cam suparat ca ei ne-au ales pe noi de nasi si nu pe ei si atunci ei i-au luat pe nasii astia ca mosi adik ei imbraca fata si o dcu la biserica si acolo cica ea trebuia sa o dezbrace dar preotul a zis ca nu exista asa ceva ca asta cu moasa se trage de cand femeia nastea cu moasa acasa si moasa ducea copilul la preot sa fie botezat dar nu exista asa traditia asta acuma si tanti aia s-a cam umflat de la chestia asta si a fost cam verde la fatza si cam cu fundun sus, scuzati expresia, nici nu prea a vb cu noi ca vai vezi doamne si apoi la restaurant au dus fata imbracata in hainele noastre dar s-a pus la un moment dat sa o schimbe ca vezi draga sa nu mai fie aia suparata si sa o imbrace si in hainele de la ea si drept urmare in pozele de la rest finutza e in hainele lu tantea nu ale noastre da na asta este. Oricum nu cred ca ea trebuia sa fie asa botoasa si intoarsa pe dos ca doar mai sunt si altii nu numai ei pe planeta asta care pot boteza, dar ma rog.
In rest a fost ok am facut noi lumanarea inainte sa plecam la biserica si a iesit frumoasa zic eu, cat de frumos se putea ca na nu suntem de meserie.
Cam asta e cu botezul. A doua zi Flo i-a facut baie la printesa mica si a imbracat-o si a cam plans cand a scos-o din caditza ca na iar trebuia imbracata si nu prea i-a placut dar a fost cuminte dupa a adormit linistita.
In rest noi suntem ok burtica creste azi avem si noi 24 de sapt mai e putin si vine si vara. La noi inca nu a venit primvara sunt zile calde si frumoase si zile efectiv oribile cu inghet peste noapte si frig ziua sau ploaie.
Acuma tre sa schimbma aragazul adik sa negociem cu propietara sa rezolvam cu aragazul ca asta e stricat si a fost nenea de la gaz sa faca verificarea anuala si nu ii poate elibera hartia aia ca e totul safe pana nu inlocuieste propietata aragazul da ea e cam zgarcita oleaca si trebuie negociat pana reusim sa luam unul mai klumea. Acuma avem din ala bagat in blat da o sa luam din ala intr-o bucata ca e mai usor de curata dupa el si pe langa si is mai ieftine oleaca decat astea in blat.
Si trebuie neaparat sa ne apucam de terminat cu renovarile ca vine si mama pe 16 iunie sa stea vreo luna sa ne ajute cu fata cand tre sa mergem la spital si apoi o sa vina inapoi cu tata la botez acuma vine numai ea sper sa nu ne luam la bataie timp de o luna, cu toate ca nu cred ca e posibil asa ceva dar avem nevoie de ajutor si alta solutie nu avem momentan.
Asa ca pana in vara tre sa terminam renovarile apoi sa scapam de datorii si apoi sa reusim sa strangem avansul pt masina ca o sa avem doi bebeii deci e esentiala.
O sa fim atre busy da tre sa facem pe toate si speram ca va fi bine si ca o sa reusim.
Merg sa mai citesc din urma sa vad ce ati mai scris cat am fost plecata da asta mai pe seara dupa ce termin treburile prin casa ca am doua masini de rufe care asteapta intinse si o tona de vase plus ceva curatenie prin casa.
Pupici tuturor!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

buna la toate burticile-imi place cum suna.am aparut si eu ,sper sa nu dispar de pe odisee din lipsa de motiv,mi s-au oprit singerarile dar tot stau cu frica.iau utrogestan oral de2ori pe zi ,acid folic si elevit.am o problema cu elevitul asta,caclicul meu e sub limita inferioara si mi-a dat dr sa iau elevit.tin minte ca la andrei dr -era alta-nu m-a lasat sa iau calciu parca pana la 3luni si atunci doar elevit-continevreo100mg-doza znecesara e 1000mg/zi ,asa am citit pe aici.si nu stiu sa iau ,sa nu iau,voi cum ati luat?si inca ceva mi-a spus sa fac pauza la ,pana imi fac analizele sa vada ce e daca am vreo infctie sau candida (am avut niste usturimi mari ultima data la contact).ma bucur ca am cu cine vorbi si eu ,sotul meu vine seara tarziu si parintii sunt departe,socrii la fel si nu stiu prea multe.acum doarme bebe dar mi-e somn si mie ,voua nu va e somn?as dormi toata ziua.

diana,mama lui andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut mamici!!

Claudia si Ada multumesc mult pentru incurajari. Si prima data tot prin cezariana am nascut( desi asa de tare voiam sa nasc vaginal.. dar ehh.. n-a fost sa fie) motiv pentru care aici a doua nastere aproape automat (foarte putini doctori se incumeta sa te lase sa nasti natural dupa cezariana) este tot cezariana. E drept ca mi-e mai putin frica acum ( macar stiu cam ce ma asteapta) nu mi-e dor de senzatia de masina de spalat in burta mea din timpul operatiei dar abia astept momentul in care mi-o arata peste paravan pe micuta. Dar tot mi-e ceva frica - vorba voastra asa suntem noi mamele trebuie sa ne facem griji dintr-un motiv sau altul.

Claudia te inteleg perfect nici noi nu avem pe nimeni aproape sa ne ajute . tot asa suntem singurei: eu cu tati si Sofia si bebelina.. sper sa ne descurcam cumva. banuiesc ca o sa fie mai greut la inceput pana ne facem un program apoi o sa fie ok.. sper cel putin.

Ada la prima sarcina nu am avut nici picior de contractie. ma intreba medicul daca am Braxton-Hicks si eu nu stiam sa ii spun ca nu aveam nimic. A fost o sarcina super: nu greata nu dureri, aveam energie gramezi( mergeam pe jos la plimbari lungi, etc.), ba mi-am facut singura pedichiura pana la sfarsit.. Acum e total pe dos: toate "bucuriile" sarcinii care m-au ocolit prima data si-au facut aparitia acum.

Sanziana multa sanatate lui Dragos! Cat priveste entuziasmul familiei la al doilea copil cam asa e si la noi, la prima sarcina ma bombardau cu mesaje si tot felul de articole acum.. abia daca ma intreaba cum ma simt, e drept ca majoritatea conversatiilor se desfasoara in jurul:"ce a mai facut nou Sofia".

Dany super pozele de la botez si frumusica foc printesa voastra. Ce costumas simpatic, parca era un pui mic..hihi. Si trebuie sa mai zic ca ai un baiat scump foc si tortul.. well m-a devastat mai ales ca aici la capitolul dulciuri astia stau foaaaarte prost.

Vrajitoarea bine ai venit si sarcina usoara!! Cand intra Oana te trece ea pe listuta.

Khrisu tinem pumnii sa fie bine. Incearca sa stai cat mai calma pentru bebe, sigur a fost o greseala.

Mada super povestea botezului. Intotdeaunma sunt si chestii neprevazute dar e bine ca Arianna a stat cuminte si totul a decurs cu bine. Spor la treaba si succes in negocierile cu proprietara.

dulce pentru toate mamicile si burticle.

Cami 30+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Dany,mi-am clatit si eu ochii cu pozele de la botez.Frumos. Cat despre tort...
khrisu,bine ca a fost o gresela.brr,nici nu vreau sa ma gandesc la cine stie ce.Ieri mi-am facut si eu primele analize,o s-o sun pe dr.sa vad ce zice.sper sa fie bine.
diana,bine ai venit!N-am sa-ti zic vrajitoarea ca desi sigur tu esti una buna ,cand aud acest cuvant ma gandesc prima data la altceva
Mada,ma bucur ca in mare a fost frumos.Trebuie sa fie cate ceva sau cineva care sa mai buna bete in roate,ca altfel ar fi totul perfect si plictisitor.astept poze!
Cami ,la prima nastere ai facut tot cezariana?La cezariana e oarecum interesant ca poti alege intr-o oarecare masura ziua,cum e la tine pe 1 mai.Sa fie bine,asta conteaza
pe toate!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput