Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, du-te la Babes ca poate nu au testat toate antibioticele posibile. Apoi, nu-sh ce sa zic...si eu am ramas cu Ureaplasma "vie", si aia da ruptura de membrane si nu de la aia mi s-a tras nasterea...faci cum zice dra dar eu as sta (cu rugaciuni sa fie bine) pana pe la sapt 35 si apoi...cezariana!
Ioana sta si asteapta...Cica se hodineste

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gecko

naty...esti ca stalpul de telegraf din centrul satului...toata informatia trece prin tine. e bine ca pana la urma faci fata si nu iei foc. felicitari pentru bebe Iulia. creste, creste ca Fat-Frumos. vezi ca mai ai putin si trebuie sa o bagi la dieta. in ritmul asta se face cat mama mea....si mama nu e mica.

nu pun la nici o dieta copilu, clar shoparlitzo?!

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Cat despre "stalpul de telegraf" draga Gecko, acu serios vorbind...daca citesti in urma de la capitolul 80 incoace, cum au palpitat, n-au dormit si s-au rugat pt mine care ma aflam in preeclampsie severa si sindrom HELLP si pt mica mea Iulia nascuta fara voia ei FOARTE prematur; sau acum, cum se bucura toate, fara exceptie de fiecare minuscul progres al fetitei mele...o sa intelegi ce uriasa datorie sufleteasca am fata de aceste fete care nici nu ma cunosc personal, cu vreo 4 exceptii. Daca nu am loc si timp sa multumesc fiecareia in parte, macar pe "stalpul de telegraf" pot face acum, cand le vine si lor fiecareia randul. Pt ca nu pot uita cat bine mi-au facut si ele...

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

BINE V-AM REGASIT DRAGELE MELE!Sper sa ma primiti inapoi pe crenguta,nu am mai reusit sa intru am tot fost plecata,cand m-am intors nu mai aveam net,am pus de o saptamana dar nu am reusit sa intru pana astazi.Am incercat sa citesc din urma ,nu am reusit chiar tot,vreau sa felicit fericitele mamici care-si tin deja puiutii in brate,sa doresc tot binele din lume puisorilor cu probleme,nastere usoara randunicilor ramase si sper sa fim atat cat a mai ramas impreuna.VA IUBESC PE TOATE SI NU V-AM UITAT O CLIPA,SPER CA NICI VOI

37+CU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Bine ai revenit pe crenguta Ririan si te asteptam sa mai ciripesti cu noi mai des atat cat a mai ramas ...

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Ti-am simtit lipsa draga Ririan, daca citesti din urma o sa vezi de cate ori ne-am intrebat ce mai faci...CE MAI FACI?!

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

RIRIAN,

CE BUCURIE SA TE REVAD!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Multumesc fetelor!Eu sunt bine,ma cam simt cat o MILKA,sunt fericita ca nu m-ati uitat,NATY am citit despre frumusica ta am vazut si pozele,sper sa vina acasa cat mai repede,sanatoasa si fericita!

37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bine ai revenit Ririan! Tot 2 in 1 vad! Ce ma bucur! Mai povesteste-ne ce ai facut!

Gecko, esti mortala de mortala! Ma termini cu postarile, esti super!
Abia ne-am trezit(eu si copilu', cel mic la purtator topaie de zor mai de mult) si cu ochii impaienjeniti de somn am citit si nu mai pot de ras!

Naty, stii ca noi te iubim mult, prin cate ai trecut!

Ariel, imi pare rau ca ti-a iesit E.Coli...stiu ca si surorii mele ii iesise, dar apoi i-a trecut cu tratament si a nascut normal si sunt bine toti. Asta acum un an jumate. o s-o intreb cum a fost la ea sa-ti zic.

M-am infipt intr-o Sana Tnuva, ce buna eeee!

Azi am luat niste sosetele mici-mici pt. Stefanut, puse pe un suport din ala mic ca o talpita si un body maieut. Le-am pus in camera lui Vlad pe comoda. El s-a trezit la 18, a venit in camera mea cu sosetele in mana, eu dormeam, am deschis ochii si m-a bufnit rasul. Zice:"mami, ce sunt astea mici? pentu mine?"

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Of, Ariel, ce ti-i si cu bacteria asta a ta extra-rezistenta! . Oricum, chiar daca astia de la Babes au un antibiotic experimental, doar nu l-or testa pe o graviduta. Dr.ta ce-a zis? Exista risc mare s ase transmita la bebe daca nasti natural? Pai atunci fa cezariana si macar stii o treaba ca nu a luat si bebe e-colii astia. Si dupa aia te tratezi si tu cum trebuie, cu orice remediu posibil si imposibil.

Mami 33+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput