Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-29
Raspunsuri - Pagina 17
unducthable spune:
IoanaTugs , am vazut ca ai devenit matusa !!! FELICITARI !!
sa ai o nepoata care sa te iubeasca mult , pentru ca meriti
Am si eu un motiv mic sa ma bucur , ca mi-a facut doctorul testul papanicolau, asa sa fie facut , de aproape 2 ani nu il facusem , si mi-a iesit clasa 1 , am aflat ieri , am avut emotii , ca asa sunt eu , desi nu am motive , dar mai vin si vesti foarte bune spre mine , multumesc lui Dumnezeu.
va doresc sa veniti toate cu vesti foarte foarte bune !
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
mada23 spune:
Am gasit ceva interesant e un filmuletz educativ despre endo, sper sa va ajute, pe mine m-a mai luminat putin.
http://www.endocenter.org/
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
magdita spune:
Ioana
, sa iti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si sa va lumineze vietile ! Felicitari !!!!
Teo
, am citit deja povestea la tutunarese si m-a emotionat fff mult. Felicitari din nou !
Diana
, felicitari si tie pentru rezultatul Papanicolau ! Bravo!
Mada
, super interesant site-ul pe care l-ai postat !! Am ce citi azi![]()

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Ioana...felicitari pentru nepotica, sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii 

Diana...felicitari pentru rezultat 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
Ioanatugs spune:
Mada23, Magdita, Diana va multumesc frumos pentru urari!

Un weekend minunat si plin de vesti bune va doresc la toate !!
Astept fiv-uletul meu
norocos de martie-aprilie 2008 
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Boo tie la cate zile de cand ai inceput Diphaereline ti-a venit CM, mai tii minte?? Ca eu sunt in z10 de injectii si 30 de CM si rushii nici vorba sa vina. Daca vin tocmai joi cand am programare la eco???
Astept fiv-uletul meu
ciol spune:
buna fetelor,
am si eu o intrebare: sunt operata de 3 luni (operatie clasica)si as vrea sa merg la cosmetica pt epilat. mi-e frica sa nu mi se intample ceva, adica sa ma doara rau in momentul in care trage pt ca op este chiar pe......si va trebui si pe ea sa ma epilez.
ati facut asa ceva?
va pup
aerlilian spune:
Ciol,n-ai nicio treaba cu epilatul.Cred ca o poti face linistita.Daca operatia este inchisa bine(si dupa 3 luni cu siguranta este),poti face chestia asta linistita.De fapt,cosmeticiana iti va spune sigur daca poate sau nu.Pt ca banuiesc ca nu vrei sa te epileyi singura...
ancaoradea spune:
Ce faceti fetelor? Va gasesc pe a-2-a pagina? Se poate? Unde esti tu Lucia sa ne aduci cheful de vorba? Ce faceti fetele, ce noutati mai aveti, planuri de atac, inseminari, Ioana cum decurge Fiv-ul? Esti cu protocolul lung?
Mada23 Ma [rugaciune] pt tine!
Ralu Ocupata?
Chiar daca nu aveti noutati, numai o idee sau o stare de spirit, mi-ar face placere sa reinviem atmosfera de alta data, cand spuneam tot ce ne trece prin cap si ne adunam pe forum, cu bune cu rele.
Noi suntem bine, bebe creste, imi da batai de cap cu greturile care nu ma lasa aproape deloc.Am multe momente in care nu am chef de nimic, astept sa treaca timpul sa ma simt mai bine si sa ma bucur de burtica.
Va pup pe toate cu drag!
8+
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Da...ce linisteeeee pe aici!!![]()
Ancaoradea ai mare dreptate, era frumoasa atmosfera inainte, acum insa nu stiu ce s-a intamplat si unde au fugit toate fetele???
Felicitari pentru cele 8 saptamani si sa ajungi sa te bucuri cat mai repede de burtica in crestere!!
Eu sunt pe protocolul nu lung, ci foarteeeeee luuuuuuung!! Pentru ca am inceput din ianuarie cu anticonceptionalele, 2 luni, apoi o luna pauza pina in z21 cand am inceput in sfarsit cu Diphereline. Acum sunt in z11 de injectat insa nu mi-a venit inca menstruatia si o astept ca sa pot incepe stimularea. Oricum mai am putin pentru ca joi merg la eco de z14 de Diphereline si voi vedea ce mai e de facut!!!
Astept fiv-uletul meu