Tulcence (4)
Raspunsuri - Pagina 4
danybv spune:
ai dreptate gabiu bate foarte tare vantul si imi este frica sa ies cu bebelusa , deci eu una nu ies afara.
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
arissa spune:
Nici eu n-am iesit azi. Dany, da-mi o adresa de mail pe PM sau cum vrei sa-ti trimit pozele.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
gabiu spune:
neata, va poftesc la apa plata ca eu capuccino nu mai beau ( sunt la regim si n-am voie zahar). Afara azi iar bate vantul, sa vedem dc iesim sau nu. O zi frumoasa tuturor
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
iana_mari spune:

Va doresc cu intarziere o primavara frumoasa

Eu nu am mai ajuns la C-ta ca m-am trezit cu musafiri de la tara si am amanat plecarea.
Va pup dar nu pot sa stau prea mult azi.
danybv spune:
neata fetele
nici eu n ies azi afara fiindca totusi bate vantul chiar daca mai iese din cand in cand soarele, azi dimineata la ora 7 am fost dupa lapte la farmacie si era placut afara nu batea vantul dar acum bate ![]()
arissa saru`mana pentru poze in avans iti zic , adresa este : eugendanacaragata@yahoo.com asta este si adresa de email si mess 
gabiu multumim pentru apa plata
si spor la cura de slabire , tinem pumnii
iana-mari multumim de urari 
o zi frumoasa va doresc , am vorbit cu mama mea la telefon si mi-a zis ca la Brasov ninge ca-n povesti ![]()
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
gabiu spune:
salut fetelor,
noi ne-am riscat si am iesit azi afara, pe la 11. Am prins si putina ploaie si mult vant si o caruta de praf dar pana la urma a fost ok. Sper sa nu fi fost o decizie proasta ca am iesit. Astept urmarile
.
iana_mari imi pare rau ca v-au fost date planurile peste cap, multumim de urari si noi si ti le intoarcem

dany cred ca ti-e asa dor de Brasov si de parintii tai... Mai ai putintica rabdare si vin ei la tine

va pup fetelor pe toate
gabi, mamica lui
iana_mari spune:
Mai fetelor nu stiti vreo garsoniera confort1 de vanzare ?
Si zona buna.Fratele meu vine in tara peste 15 zile sa-si ia.
Poate ati auzit ceva la cunostinte ,vecini etc.Stiti unde as putea gasi un pat pliant,Fiu-miu trebuie sa doarma cu mine in camera si numai incape cu noi in pat.Oare sus la depozite or fi?
Gabiu ai inceput dieta?
O seara frumoasa de duminica
gabiu spune:
neata fetelor,
iana_mari sora-mea vroia sa-si vanda garsoniera si sa-si ia un apartament cu 2 camere dar intre timp s-a razgandit si o amenajeaza pe asta. Motivul : banii. Ii trebuie destui ca sa completeze suma. Sta la turnuri pe Pacii si-s frumoase garsonierele. Dc ajungi pe acolo e imposibil sa nu vezi vreun anunt. Poate gasesti ceva dar vezi ca-s destul de scumpe, erau vreo 30.000 euro parca.
Am inceput cura de sambata si deja am calcat stramb cu niste prajituri duminica. Dar merg mai departe.
gabi, mamica lui
gabiu spune:
mirell@, la multi ani lui TEo
, sa creasca mare si frumos si sa fie sanatos, sa va umple viata de fericire si sa traiti si voi fericiti pe langa el, pana la adanci batraneti. Spune-ne cum ati petrecut, ce a ales de pe tava, hai, te asteptam
gabi, mamica lui
arissa spune:
Neata!
Poftiti la cafea/ceai!
Iana_mari, de pat pliant nu stiu, dar daca aud ceva de garsoniera iti comunic.
Azi se prevede o zi frumoasa. Probabil o sa iesim pe la 2, sa vedem cum doarme piticul.
Va doresc o saptamana minunata si o primavara superba, ca tot n-am apucat sa va urez de 1 martie.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)