FIV 165
Raspunsuri - Pagina 5
LucaLuca spune:
Girls, de ce naiba dureaza BHGC-ul ala atat de mult in Romania? Eu as innebuni, nu stiu cum voi suporta nici cele 45 de minute, cat am vazut ca dureaza in Fr (si nu in vreo clinica de lux, ci la centrul de analize din satul soacrei mele, unde l-am facut inainte de injectia de blocaj).
Nu se gandesc si ei la ce e in sufletul celor care apeleaza la genul asta de analiza, de ce pusculitza mea dureaza atat, e o banala identificare de hormon in sange, nu operatie de separare de siamezi!
Cat despre fetitza AureiCris, nu v-ati prins ca asteapta sa se nasca pe 29 februarie, ca sa fie o deosebita cu acte-n regula? :)
mih.augusta spune:
LucaLuca
rezultatul analizei ti se da in orasele din provincie in cateva zile, in bucuresti , daca platesti o taxa de urgenta (ca la noi, la romani), ai rezultatul in 2-3 ore.
Dupa ce ca o iei razna in zilele de dupa et, mai stai si o saptamana sa astepti rezultatul unui banal test de sange.
By
(apropos: intr-un mesaj ai scris ca ai facut un test pt transfer - nu mai stiu exact ce- daca-ti dai seama despre ce vorbesc - scriu, spune-mi in ce consta acel test)
Merci
Ioanatugs spune:
Aurel_cris nastere usoara! pun si eu majorete pentru Biencuta sa vina mai repede!!
Nusy FELICITARI draga mea tauroaica, ai reusit!! Felicitari inca o data!!
Miki01 multa bafta sa fie cu ochisori!!
Felicia multa bafta sa iasa multi foliculi!
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008
luck spune:
nusy
FELICITARI
draga mea ai reusiiiit , ma bucur din suflet pentru tine si sa-mi dai si mie reteta da ???
flori76 spune:
Nusy,din toata inima ma bucur pentru reusita ta!Felicitari,sarcina usoara si bb-i sanatosi!!
Flori
iana_mari spune:
Nusy asteptam azi valoarea sa vedem daca-s doi.Ai grija de tine.
Mult noroc fetelor care sunt in focuri
KoraPop spune:
Va doresc o zi de 29 februarie superba!
Nusy asteptam valoarea bhcg cat mai mare!
Urmeaza Cristinici,Miki01 si Teli speram cu cele mai bune vesti!
Cristal succes la ET,astept vesti super bune de la tine!
Pentru toate fetele "in focuri" bafta maximaaaaaa!
Kora
CARPE DIEM!
LucaLuca spune:
quote:
Originally posted by mih.augusta
LucaLuca
(apropos: intr-un mesaj ai scris ca ai facut un test pt transfer - nu mai stiu exact ce- daca-ti dai seama despre ce vorbesc - scriu, spune-mi in ce consta acel test)
Merci
Testul de transfer e banal, dar se pare ca important: pur si simplu se simuleaza transferul de embrioni, se introduce respectiva sonda pentru a se verifica daca intra fara probleme. Si vreau sa va spun ca la mine prima data - adica atunci cand am facut controlul pentru testul pap - doctoritza pur si simplu nu a reusit sa introduca sonda. Motivul e simplu: crisparea. Asa ca am refacut testul dupa cateva zile, de data asta cu un valium la bord; dupa 30 de minute, eram permisiva maxim. :)
Asa ca la mine se stie, ET trebuie sa se desfasoare sub valium.
kittyke spune:
Buna diimineata fetelor,
Teli, Cristinici, Miki01
Despre Cristal stie cineva ceva??? Ce se mai intimpla cu ea in Izrael??
Hai Cristal sa ne dai vesti bune!!!!
Nusy hai cu valoarea HCG.....o sa anunti pe dr. Dracea nu???
Sa se bucure si ea
Despre mine .m-au programat pe 10 Martie la primul echograf..of Doamne ce emotii o sa am sper sa vad ceva bun pe acolo
Va pup