FIV 165
Raspunsuri - Pagina 3
Moniland spune:
Nusy, draga mea, ce ma bucur pentru tine. Sa ai mare, mare grija ca totul sa mearga foarte bine pana la capat. Si obligatoriu sa te bucuri de sarcina.
Aurel_Cris, hai inca un pic ca pana la urma tot va iesi afara micuta printesa. Si va fi cea mai frumoasa.
iazminn spune:
Nu-mi vine sa cred cate vesti bune. FELICITARi fetelor! Ne-ati redat speranta ca intr-o buna zi o sa devenim cu toatele mamici.BRAVO!
rubia spune:
nusy felicitari;asteptam valoare mare la hcg
in cazul meu am primit azi veti proaste:s-a efectuat ICSI si inca nu m-a sunat dr sa-mi spuna cati embrioni am
revin mai tarziu ca acum astept sa ma sune
a mai facut cineva ICSI???
lauravoinicu spune:
Nusy , FELICITARI din toata inima , sarcina usoara iti doresc !
V-am spus eu ca asta este primavara fivoaselor , prevad un an plin de gravidute ! Fetele mi-ati facut ziua extrem de fericita , eram sigura ca o sa reusiti .
iazminn spune:
RUBIA eu am facut FIV cu ICSI insa fara rezultat( a avut o tentativa de prindere insa...)
Blanche25 spune:
Rubia, ICSI este injectie intracitoplasmatica, adica cu o seringa se introduce un spermatozoid in fiecare ovul. Desi in general se considera selectia naturala mai buna, medicii selectioneza cel mai buni spermatozoizi pentru a fi injectati. Nu ai de ce se te preocupi. Vor fi ovocite la fel de bune!!!!
Bafta si sa ne dai vesti bune!
rubia spune:
fetelor dei am stat ca pe ace pana acum am primit vesti bune:din 14 ovocite au iesit 13 embrioni
Ramane de vazut cum evolueaza si maine ma mai suna sa ma anunte
merci mult pt incurajari
va pup!
nusy spune:
Fetelor,va imbratisez si va cu drag.Multumesc mult pentru urari si ma bucur ca sperantele cresc!!!
Multumesc si lui Zouzou si Stuart care au dus listuta la biserici/manastiri,caci sunt convinsa ca acest lucru a ajutat foarte mult.Multumim,fetelor!Dumnezeu sa ne ajute pe toate!
Nusy
zouzounaki spune:
NUSY FELICITARIsarcina usoara si bebei sanatosi,frumosi si veseli...Cineva acolo sus te iubeste...rugaciunile isi fac efectul...haideti fetelor ca vine primavara...natura invie..sperantele invie si burticile imbobocesc si infloresc si Sfintii ne iubesc
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI