FIV 165

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Elenada , bafta la ET !!!

Mihaele
si tie bafta multa la punctie si astept sa vii sa ne povestesti cum a fost.
Dupa punctie cum au scris si fetele multe lichide si proteine( oua, branza, iaurt, lapte etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

LucaLuca, stai linistita ca totul e ok la eco. Daca nu era, nu primeai acceptul de stimulare. Eu am patit ca dupa inhibare mi-a aparut 2-3 chiste si nu am putut incepe stimulare. Iar proba de sange probabil si in Fr este pentru estradiol. Endometru oicum e mic acum, si va creste in timpul stimularii. La urmatoarea eco iti va zice ca au aparut foliculii. In primele 6 zile de stimulare se face selectia foliculilor, iar apoi acestia incep sa creasca. Asa ca sa fi atenta cati foliculi iti numara si de curiozitate cat e endometru. De abia la urmatoarele eco incepe masurarea lor.
Elenada, pe cand ET-ul?
Cristinici, bafta maine!!!!
Teli, iti tin pumnii sa vii cu rezultat pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Blanche25multumesc pentru incurajari, voi incerca sa nu mai gandesc negativ si sa ma las in mana lui Dumnezeu "ce-o fi o fi".
Drept sa-ti spun nu am incercat nici un tratament naturist pt. ca atat Ancar de la Medsana cat si dr. din Milano ne-au spus ca pe cale naturala sansele ar fi zero si ne-am descurajat.
Eu mai am inca o nelamurire: daca CM imi apare poimaine ar trebui sa astept pana in ziua 14 ca sa incep stimularea sau o incep imediat ce se termina CM? Are vreo legatura stimularea cu zia 14?
va rog sa-mi raspundeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Teli, ne tinem de manuta maine dimineata la Giuly.

Cristinici, sigur vom reusi!

Elenada, bafta multa la ET! Nu-ti mai face griji!

Mergi la inceput

Teli, ne tinem de manuta maine dimineata la Giuly.

Cristinici, sigur vom reusi!

Elenada, bafta multa la ET! Nu-ti mai face griji!

Mergi la inceput

Goggy, multumesc mult pentru sustinere! bafta multa si tie la test. Doamne Doamne, sigur ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

[quote]Originally posted by LucaLuca

De endometru nu au zis nimic explicit, mi-au expus doar concluzia, dar nici eu nu am intrebat - bine, din ce inteleg, foarte mare lucru nici nu au a-ti spune la stadiul asta, se verifica doar daca totul e ok dupa inhibare. Dar cum saptamana asta incep stimularea, vineri sper sa mi se dea mai multe amanunte - iar de nu, trec la interogatoriu. In Romania se da pacientei o fisha, ceva, cu rezultatele, chiar daca eco se face la aceeasi clinica? Caci la mine respectiva fisha a plecat direct la dosar, fara sa o vad la ochisori. Vineri o sa fiu mai vigilenta. :)

Stati ca, totusi, a venit momentul sa pun si eu o intrebare la care probabil ca ati raspuns de jde ori: gonalul doare??

LucaLuca,
In Romania se da o fisa cu toate "masuratorile" . De regula monitorizarile se fac de acelasi medic cu care faci punctie, ET etc, la clinica la care faci fiv-ul .

Gonalul nu doare.
Bafta multa, multa.
augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

am intrat sa va salut si eu ca nu am mai apucat in ultimul timp dar nici vesti nu am.

Am vazut ca sunt multe fete in "focuri"

Cristinici, Teli, Cristal, Mihaele, Elenada, Miki bafta multa fetelor. Ma pentru voi toate sa veniti cu vesti super bune (-ute)

Mihaele ai mare grija cu hiperstimularea. Fetele au dreptate. Atentie mare la greutate si la consumul de lichide (ce intra = ce iese + 1L transpiratie). Asa a fost la mine...

LucaLuca sunt curioasa daca ai sa reusesti sa convingi dr. francezi sa-ti dea rezultatele. Eu cu vecinii belgieni nu am prea reusit si crede-ma am incercat tot felul de motive...Cu greu obtin cate o valoare, in rest ok sau daca nu e ok pe fffffff scurt ce e...Cica "secret profesional" Bafta multa!

Stiti ceva de Aurel_Cris? A nascut? Nastere usoara!!!!!

Flori mi-e dor de tine. Ce faci? Ce planuri ai?

Stuart, Kora, Zouzou, Moni, Pisix, si toate celelalte fara exceptie si mult success.

Va doresc o primavara frumoasa cu numai numai reusite!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tuturor!!!
Teli,Cristinici,Miki01 BAFTAAAAAAA!!!!!

Fetelor stie cineva unde se gaseste l-arginina?Eu am comandat pe net dar nu mai au in stoc si poate primesc peste cateva zile,dar mie mi-ar trebui de maine....Am decis sa consider azi ziua 1 deoarece ieri nu a curs deloc,doar secretia se colorase,abia acum vad ca e cm normal,asa ca ma duc numai maine sa fac analizele...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by LucaLuca

(Btw, tot haladuind pe net, am o idee de ansamblu: forumurile francofone pe subiect sunt o mare varza de Bruxelles - incoerentze, offtopics, oferte de donare de sperma prin "inseminare naturala" etc, rāsu'-plānsu'.)

le stiu si eu p-alea! aiuristice rau de tot!!!

KORICICA tin pumnii sa iasa bine analizele si sa fie FIV-ul norocos! Pentru ce vrei tu sa iei l-arginina?

Tin si eu pumnii fetelor in focuri, ofuri , si nu numai...

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput