FIV 165
Raspunsuri - Pagina 17
iuca spune:
Buna fetelor,
Va doresc o primavara frumoasa si plina de martisoare cu II.
Nusy , kittyke FELICITARIm-am bucurat mult ptr voi, sa aveti parte de sarcini usoare si de copii sanatosi.
Tin pumnii si celorlalte fete care sunt in asteptarea rezultatului sa fiti colege in continuare cu Nusy si Kittyke la mamicute prin FIV.
Noi inca nu ne-am hotarat inca unde vom face FIV-ul, stim doar ca trebuie sa facem ptr ca e singura solutie sa avem si noi un puiut.
Inca suntem la partea de cautat dr, clinici.
As vrea sa va intreb daca vreti sa imi spunti si mie cat costa tratamentul ptr FIV. Am vazut pe prima pag pretul medicamentelor dar eu nu stiu cantitatea de fiole/pastile. Va intreb ca sa imi fac o idee de cati banuti avem nevoie.
Noi va trebui sa facem ICSI (sotul are azoo)si biopsie testiculara in paralel cu stimularea ptr FIV.
ptr toate fetele
aspiranta la
- din august 2005
vio
ice spune:
buna,
incerc sa gasesc o ternativa pentru fiv 3, prin urmare asi avea cateva intrebari:
A facut cineva fiv la MEDLIFE?
Fac cultura de blastocist?
Se pot conserva embrionii?
claudia_prea spune:
Fetelor, o primavara frumoasa si plina de bebeii!
Ice, eu voi face FIV la Medlife, stiu ca se pot congela embrionii dar nu stiu sa-ti spun daca se face culktura de blasteocisti.
Cel mai bine ar fi sa suni la ei si sa intrebi, uite aici nr. de la medicina materno-fetala: 2094030 cu int.646 sau 2094032.
Pupici tuturor, si mult succes fetelor care sunt in focuri!
mihaele spune:
Miki.Teli,Cristinici

astept cu nerabdare vesti bune de la voi sa va ajute Bunul Dumnezeu.
Cristal iubita dane si tu vestea ce a mare
Eu am facut pregnylul azinoapte mau mai lasat durerile am luat no-spa dar ma-m umflat mai rau in burta doamne nu am-ivine sa cred cat am putut sa ma umflu nu ma maiincapte nimic .Fetelor eusi la fata sunt umblata si mainile la fel mi-e tare frica maine la punctie.Sa mai intalnit cineva cu asemenea situatie dupa ce fac pipi am dureri mari la ovare este normal??????????
Sper ca nu va stresez . Of toate gandurile de pe lume mau apucat acumn eu endometru la ultima eco al am 10 oare set bun sau este mic?
Va pup si ma rog pentru fiecare in parte sa va ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului pe toate sa va indeplineasca visul de a fi mamaici .Scuze ca am lungito atat dar voi a-mi dati linistea si raspunsurile la toate nelinistile mele va pup 

CameliaBianca spune:
mihaele, ai mare grija, trebuie sa urmaresti cantitatea de lichide eliminata sa fie proportionala cu cea consumata pentru ca poate aparea blocaj renal. insista maine sa-ti faca transfuzie cu albumina, intreaba cand e cazul sa te ingrijorezi ca sa te duci la spital. e posibil ca dupa punctie sa se mai agraveze putin simptomele.
nu vreau sa te sperii dar e mai bine sa fii in garda si sa iei masuri decat sa te culci pe o ureche.
mainile umflate nu e prea bine, intreaba ce sa iei. eu am facut o hiperstimulare usoara si mi-au facut clexane pentru ca nu mi se mai coagula sangele bine, e risc de tromboze.
elenada spune:
Buna fetelor
Multumesc tare mult pentru sustinere si incurajari
Am sunat sa va d ce fac cei 8 embrionasi ai mei si va zic ca sun in ceata
Nu am inteles nimic
Mi-au zis ca unii sunt A1 si ca unul e B dupa care a zis ca sunt 4 care au 4 celule si 3 cu 3 celule
daca stie careva care e treaba va rog explicati-mi si mie
MIHAELA: Calmeazate ca totul o sa fie bine la punctie
Si eu am avut aceleasi simptome ca tine si le mai am inca
Dar asta nu ma impiedica sa fac transferul maine
O sa fie bine ai sa vezi dupa punctio o sa te simti putin mai rau dar nu te ingrijora.
Dumnezeu e mare si are grija de noi
ai sa vezi
Multa bafta la punctie maine
elena
KoraPop spune:
elenada dupa cate stiu A1 inseamna ca sunt perfecti,fara fragmentatii chiar daca au 3 sau 4 celule,cel care e categoria B are mici fragmentatii.Bafta multa in continuare!!!!
Kora
CARPE DIEM!
LucaLuca spune:
Hello, fivettes, o saptamana frumoasa si cu vesti bune va urez. Va tin pumnii!
Eu am facut azi-dimineata primul control de dupa blocaj, am avut emotii, pentru ca, nu m-am mai jelit pe forum, dar micile pierderi de sange nu au incetat si m-au stresat teribil, insa medicii m-au asigurat ca este normal atunci cand inhibarea sa face cu decapeptyl. Proba de sange si ecografia au fost ok, asa ca azi devine la mine Z1 a stimularii propriu-zise; diseara fac primul gonal-f 900, 150 UI/zi pana joi, inclusiv, apoi vineri dimineata urmatorul control, unde se decide cum va continua tratamentul.
Am insa o intrebare - la ecografie doctorita a dictat asistentei asa in fisa de observatie: "uterul - bine, ovarul drept - mic, ovarul stang - mic", apoi a *tradus* pentru mine "totul este in regula, asteptam rezultatul probei de sange si va anuntam daca puteti demara stimularea". Nu am insistat, ca doar imi spusesese clar ca e pozitiv/normal, as vrea insa sa stiu daca voi deduceti la ce se referea cand a zis "mic" ("petit") - la ovar in sine sau se urmareste alt aspect (endometru?).
KoraPop spune:
Luca in mod normal trebuia sa scrie dimensiunile uterului,ovarelor si a endometrului, in Romania a sa se face la prima eco.Iti doresc bafta multa la stimulare si test pozitiv la final!
Kora
CARPE DIEM!
Anca Wish spune:
Elenada, impartirea embrionilor pe categorii e cam asa:
8-10 celule - tip A
5-7 celule - tip B
pana in 5 celule, tip C
Indicele de la aceste litere inseamna ca sunt fragmentati si cu cat indicele creste cu atat fragmentatiile sunt mai multe.
Ai facut ICSI? (scuze, probabil ca ai scris, dar eu nu prea mai citesc la FIV)
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.