GRADINITA 43-GRIVITA

GRADINITA 43-GRIVITA | Autor: mika1

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
are cineva informatii despre gradinita 43 strada Ion Inculet 2?
este pe langa Calea Grivitei.
as dori sa imi inscriu copilul acolo si nu stiu absolut nimic despre ea.
daca ma poate ajuta cineva cu informatii referitoare la educatoare, ingrijitoare...as fi f bucuroasa, modul de lucru cu copii...conditii...
din ce am citit pe net in prezentarea ei ar trebui sa fie 13 educatoare la 7 grupe?!

Multumesc,
Miha

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

quote:
Initial creeata de mika1

Buna ziua,
are cineva informatii despre gradinita 43 strada Ion Inculet 2?
este pe langa Calea Grivitei.
as dori sa imi inscriu copilul acolo si nu stiu absolut nimic despre ea.
daca ma poate ajuta cineva cu informatii referitoare la educatoare, ingrijitoare...as fi f bucuroasa, modul de lucru cu copii...conditii...
din ce am citit pe net in prezentarea ei ar trebui sa fie 13 educatoare la 7 grupe?!

Multumesc,
Miha

CHIAR NIMENI NU ARE COPILUL AICI? :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu stiu daca iti vor fi de folos informatziile mele,insa pot sa-ti spun ca fiul meu cel mare a fost acolo la aceea gradinitza asta acum 5 ani,nu am avut probleme nici cu educatoarele,ingrijitoarele,nici cu mancarea sau igiena,singurul lucru care ma nemultumea era faptul ca cei mici se jucau in curticica aceea pavata cu ciment,nu tu o groapa cu nisip ,un leagan, nimic.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

multumesc frumos pentru raspuns, intr-adevar si mie mi s-a parut curtea mica....imi poti da cumva date despre educatoare/directoare...nume...ca sa incerc si eu sa iau legatura cu cineva de acolo..
Mihaela Tanasescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Cand vine fii-miu am sa-l intreb pe el ca sigur stie,uite pe mine m-a cam lasat memoria dar pe el sigur nu,ca tare i-au fost dragi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralualexandrei

Cand vine fii-miu am sa-l intreb pe el ca sigur stie,uite pe mine m-a cam lasat memoria dar pe el sigur nu,ca tare i-au fost dragi.

ar fi minunat....daca isi aminteste ...multumesc din suflet :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

De ce nu faci o vizita acolo? Te lamuresti imediat. EU am fost si am discutat cu directoarea si cu o educatoare. Mi-au spus ca nu cred ca anul asta se fac inscrieri, pentru ca au fost comasati in cladirea aceea, care este de fapt o anexa a gradinitei mari. Gradinita mare se renoveaza. Deci... du-te si vorbeste.

Mergi la inceput