Mamici de Martie-Aprilie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 12
rox_dox spune:
stiu ca la asta te gandesti...dar chestia asta nu face decat sa te streseze si mai tare...
asa ca mai bine gandeste pozitiv si priveste cu incredere catre controlul de maine...o sa fie bine...
si daca bebe vrea sa se nasca pe 29 febr ce? poate asa vrea el sa fie special, original...ca si cei care se nasc pe 13...e data lor de nastere si o sa le poarte noroc.
_
35+ cu RADU
AMR 5 saptamani!!!
Pozele mele!
lyvy spune:
Am venit si eu de la control!!
Pana la urma i-am spus doc ca nu mai vreau consult clinic azi si nu mi-a mai facut, mi-a facut numai eco, parametrii ok, numai ca zice el ca a zarit o circulara de cordon, bineinteles ca iara ma apuca pandaliile, nu inteleg de ce le fac acuma la sfarsit tot felul de chestii pe care le-am auzit numai la altii.
Mi-a zis ca deocamdata n-are rost sa-mi fac probleme, sa vedem cum evolueaza treaba!!
Apoi am mers la monitorizare, acolo e bine!!
Eu sunt tot cu capsa pusa, azi nu sunt in stare de nimic, imi vine sa ma impusc si sa bat pe cineva!!!Cred ca invers !!
A si mi-a mai zis, ca n-am nici un semn ca as naste in curand, deci ma lainiez si eu la start cu rabdare!!!
Livi +39Iris Miruna
Pozele mele
numeioana spune:
Lyvy, lasa ca va fi totul ok. Si david avea circulara ieri la eco si doctorita mi-a zis ca s-au nacut copii si cu cvadrupla circulara, deci eu nu ma ingrijorez momentan decat de faptul ca nu are lichid suficient!
Fetelor, am stat si m-am gandit si daca bebele meu vrea sa se nasca pe 29 februarie, inseamna ca vrea si el o zi speciala ca mama si bunicul lui. Eu sunt pe 1 Decembrie, zi de mare insemnatate nationala, iar bunicul e pe 13 cu noroc!! Macar de-ar vrea el sa iasa maine!! Sau poate ii fac eu o supriza si il scot fara sa vrea el!
Ioana 40+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Clabuc spune:
Am pus si eu niste poze cu hainutele lu' Clari ...
Laly 36+ Maria Clarinda
AMR 3 SAPTAMANI!!!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Teo2rina spune:
va pup
FELICITARI,MAMICI!!!ZOZEEE, ce facusi,frate? sa-ti traiasca!
Ioana,nu mai fi suparata, important e sa fie bb bine. era asa de aglomerat spitalul cand am fost noi ca externau pe banda rulanta. si cine venea ca trebuia sa nasca le trimitea la alte spitale. altfel stau bbeii cate doi. si zau ca e rau.
Stela, la buric nu pui nimic, e prins in doua cleme, dai de patru ori/zi cu iod si baneocin, iti zice dr la prezentare, stai linistita. iti da si lista cu ce tb sa ai acasa.
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
Ali_bia spune:
MIHUTZA vazut poze de o randunica...in vremuri apuse..tu esti nu???? mititica lu' mama o sumpete erai ..dar si acum
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la
Clabuc spune:
Ioana, Simo, va inteleg dezamagirea si frustrarea. Cred ca oricare dintre noi ar simti la fel daca ar pleca cu gandul ca va fi ziua cea mare ... si sa te trimita din nou acasa. Trebuie sa mai aveti, totusi, putina rabdare, ce pot sa zi?!
Laly 36+ Maria Clarinda
AMR 3 SAPTAMANI!!!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
Teo2rina spune:
aaa,uitam, suntem haiduci mari: ne-a picat buricul! si ne place rau la baie
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
Ali_bia spune:
Ce faciMarina!! CUm te simti? dar bebe Mihnea???
pentru amandoi....
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la
Clabuc spune:
Marina, unde pot vedea si eu poze cu bebe Mihnea-Adrian??? Si povestea nasterii lui cand o mesteresti sau ... sper ca n-am ratat-o eu. Sa-ti traiasca flacaul!!!
Laly 36+ Maria Clarinda
AMR 3 SAPTAMANI!!!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI