esti din viena? am nevoie de ajutorul tau, te rog!

esti din viena? am nevoie de ajutorul tau, te rog! | Autor: cfelinar

Link direct la acest mesaj

Buna!
Ma simt un pic jenata sa apelez la voi pentru asta... Noi (2 adulti si 2 copii: 2 ani si 11 ani) ajungem pe 20 iunie dimineata la Viena (Schwechat, 8:35am in aeroport, daca avionul nu va avea intarziere). De acolo avem nevoie sa mergem catre Bucuresti... Un bilet de avion direct ar fi fost mult prea scump, avand in vedere luna iunie. Excluzand avionul, cu ce tren am putea merge de la Viena la Bucuresti? As prefera trenul autocarului avand in vedere ca avem un pitic de 2 ani cu noi.
Am gasit ceva informatii aici:
http://www.oebb.at/pv/en/Travel_within_Europe/Overnight_journeys/Coach_trains.jsp
http://www.cfr.ro/calatori/romana/mers_extern.html
Exista si alte variante? Ma puteti ajuta pentru a gasi preturile? Pentru a plati on-line eventual? Multumesc frumos!
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sorry.. poate ca ar fi trebuit sa intri pe forumul fetelor din austria?! ma gandesc ca ele te.ar putea ajuta mai repede..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Ai dreptate, insa nu stiam ca exista, cum sunt relativ noua pe DC... Aceasta comunitate DC este imensa. Multumesc pentru sugestie!!! Acum am postat si acolo!

Pupici!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Uite aici:

Mersul trenurilor internationale
Trebuie sa introduci numele oraselor asa cum sunt ele in limba tarii respective, de exemplu Bucuresti si nu Bucharest.

www.cfrtm.ro/calatori/tarife_int.html" target="_blank">Tarife CFR international
Asta ca sa-ti faci o impresie generala despre cat te-ar costa, dar pentru a afla exact te sfatuiesc sa telefonezi la CFR la informatii.

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii

Mergi la inceput