Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 15
isabeluta spune:
Sunt cu doaua capitole in urma, o durere de cap ingrozitoare si un bebe super marait..iar cu gingiile alea...
Azi am fost sa-mi fac analizele de reangajare...am pierdut o gramada de timp aiurea, am mai fost si la job sa las cererea si uite asa a stat bebe cu mamaie de proba vreo 7 ore... Cu ea a fost cumintel a papat si a dormit, a vrut chiar si apa. Culmea! Cum a ramas cu mine m-a terminat...tzitzi si iar tzitzi.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
... inca in excel nu le-am bagat!
Eu da.. Te-am luat.. he he he
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
greyeras spune:
Gabi .
Isabeluta bine ca sta cu mamaie, la mine e taman invers cu mine sta n-are nici-o treaba, daca o lasa cu mamaie s-a terminat smecheria. Si a mea are perioade cand vrea doar tztzi. A vrut sa-ti arate cat de mult i-ai lipsit. sa treaca durerea de cap.
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)http://community.webshots.com/user/cristinaculea
angipangi spune:
isabelutamultumim pentru urare
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora
Piciulika spune:
[quote]Originally posted by melaniatud
2. mamici de baietei ce stiti de decalotatul penisului?Se recomanda...e obligatoriu?Cand?
[quote]
De restul nu stiu. Da' sa nu te prind ca te atingi de ciucurelul baiatului, ca vin pana in dulcele targ! IL LASI IN PACE, cum l-a facut mama-natura - si-l aperi de perdiatrii pedofili, cu oibsesia lor de tras baietzii de putza!
Daca apar probleme - slaaaabe sanse - are grija un chirurg.
Lasa dushetzili din Iesi sa il putzuleasca atunshi cand io vini timpul!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
isabeluta spune:
Incerc sa raspund din urma. Momentan este cumintel langa mine.
Emma felicitari pentru iepuras!
Sabina pai esti in gasca gospodineleor deja! Bravos pentru preparatie. Mi-ai facut pofta sa stii cu poza aia!
Piciule multumesc pentru oferta de ajutor. Ma descurc eu nu-i problema. As fi vrut insa o perioada crescatoare de adaptare. Da poate e mai bine asa in shoc!!!
Annisia ce baiat mumos ai (vorba ta)!!!! Mi-e mi-a placut cum ai vorbit despre puiul tau..eram si eu sensibila tare...mi-a lipsit groaznic azi puiul meu!!
Luy da-mi voie sa-ti dau un pe zi!
Vazut multi bebi frumosi...miruiti, vaccinati, cu girafe, pfiu si cate si mai cate. pe toti
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
... inca in excel nu le-am bagat!
Eu da.. Te-am luat.. he he he
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Da, maaa, da' eu m-am controlat - greu! - ca-l puneam si-n powerpoint pe urma. Deh, reflex...
Da' auzi, daca tot te lauzi: de ce nu ai si cantarit-o - inainte, in timpul, si dupa: masa, somn si plimbare - ce, i-ai imprumutat cantarul Maruntzicii si nu-l mai aveai? Ca altfel, ce aveai de bagat in excel?
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
greyeras spune:
Uite un site interesant pt mamici si pitici:
www.tvcopii.ro
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)http://community.webshots.com/user/cristinaculea
Piciulika spune:
Fug nu inainte de a:
- o pupa pe Luy ca-i fantastica! (cum mai e cu febra, a trecut, asa-i?)
- o pupa pe clona mega-dulce a lui Bobo!
- rog sa mai stea dupa poze pe Teo - viiin, dar cu suspans
- declar ca am o imensa slabiciune pentru doi ochi albaaaastri din Iasi, careia ii plac covrigii (si mie!).
angipangi spune:
quote:dar ai dreptate trebuie lasat asa cum e........
[quote]Originally posted by melaniatud
2. mamici de baietei ce stiti de decalotatul penisului?Se recomanda...e obligatoriu?Cand?
[quote]
De restul nu stiu. Da' sa nu te prind ca te atingi de ciucurelul baiatului, ca vin pana in dulcele targ! IL LASI IN PACE, cum l-a facut mama-natura - si-l aperi de perdiatrii pedofili, cu oibsesia lor de tras baietzii de putza!
Daca apar probleme - slaaaabe sanse - are grija un chirurg.
Lasa dushetzili din Iesi sa il putzuleasca atunshi cand io vini timpul!
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora