Cercei lungi?!

Cercei lungi?! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Va plac cerceii lungi ? Mie imi place la alticineva dar parca pe mine nu ma vad cu ei....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

cu cat mai lungi cu-atat mai bine...sunt preferatii mei.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

...sunt in voga
incearca sa-i folosesti mai intai prin casa ca sa te obisnuiesti cu ei daca nici atunci nu iti plac lasa-i in pace...poti trai linistita fara ei
eu de ex.nu port asa ceva doar din cand in cand la petreceri dar imi stau bine numai cu parul prins pe spate

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu ii port de vreo 5 ani non-stop si cred ca am adunat peste 100 de perechi (din tot felul de materiale, cu pietricele, mai lungi - mai scurti, etc).

Imi plac foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

si mie mi s-a intamplat la inceput sa imi fie teama sa-i port; ma gandeam ca daca mi se lasa urechea, daca mi se agatza de bluza, si tot felul de tampenii din astea... dar uite ca se fac vreo 3 anisori de cand port si n-am patit nimic... bine nu port chiar non-stop... doar cand ies, cand ma intorc acasa ii dau jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Acum depinde si de cat de lungi vb ?!

Daca sunt normali si mie imi plac ,dar nu de dimensiuni exagerate sau in culorile curcubeului sau mai stiu eu cum...

Eu stiu ca erceii lungi sunt in general pt seara ,mai eleganti eu de aceea vb si DA imi plac mult !

http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=f01ccec2.pbw

Mami Amy & bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Mie imi plac foarte mult, am aproape numai lungi. Acum nu stiu ce intelegi tu prin lungi:) Cat degetul, pana la umeri sau 5-6 cm? Eu la cei din urma ma refer, imi stau foarte bine si ii port cu placere. Exceptand modelele cu puf,pene,piele si alte zdranganele.Am cateva perechi de argint, sau cu pietre de culori diferite ..eu zic ca sunt frumosi, eleganti si merg perfect si ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

quote:
Originally posted by alex_ioanid

si mie mi s-a intamplat la inceput sa imi fie teama sa-i port; ma gandeam ca daca mi se lasa urechea, daca mi se agatza de bluza, si tot felul de tampenii din astea... dar uite ca se fac vreo 3 anisori de cand port si n-am patit nimic... bine nu port chiar non-stop... doar cand ies, cand ma intorc acasa ii dau jos.

aceeasi senzatie o aveam eu la inceput iar acum nu mai am loc in sertar de atatia cerecei lungi. si mie imi plac si sunt inebunita.
cand eram mica am vazut cerceii de-astia numai la tiganci. acum am citit ca si loredana isi face haina la fata lu'cioaba.ca sa nu spun ca imi plac la nebunie si fustele lor dar din pacate mie nu-mi vin bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Mi-am luat in final o perche cu 2 bile din argint ..vine o tipa cu o valiza de bijuterii mortale aduse de prin india, mexic....superbe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

imi plac la nebunie cerceii lungi.
inainte sa nasc, sotul mi-a cumparat o pereche de cercei din aur, lungi si cu piatra topaz. sunt cercerii mei preferati, si ii port zilnic.
am sa-i trec sotului pe lista si o pereche de cercei lungi cu pietre verzi.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput