Mamici de iulie-august 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Cosuri am cateva pe fatza dar vad ca trec si cu ajutorul tratamentelor cosmetice...de epilat cu aceeasi frecventza ca inainte, unghiile imi sunt ceva mai tari...
Si finally, mi-a crescut si mie burtica si incepe sa semene cu a voastra!!
Imi pare rau ca Mona trebuie sa treaca prin asta, dar va fii bine. Lamuriti-ma si pe mine ce inseamna dezlipire de placenta si care sunt consecintzele plizzzz.
Sun, da, recunosc, daca nu-i o minge atunci ai progresat simtzitor...Ma rog, nu tu, meritul e al fetei!!!Pai cu asa un tatic drrrraaaagutzzz cum sa nu creasca Galu??Lasa fata ca daca ne focalizam pe probleme, fie ele si de sanatate, nu ajungem sa mai facem nimic si vom fii coordonati de probleme...Asa ca si 1% sanse daca ai sa nasti natural, trebuie luate serios in considerare.Dar tu ai 50%...Deja e foarte bine.
Eu nu primesc martisoare, nu sarbatoresc ziua mamei nici ziua femeii ca astia de aici au alte obiceiuri...Dar imi face si mie sotziorul o prajiturica de portocale sa ma simt si eu in rand cu voi
Va dati seama ca de anul viitor o sa ni se spuna si noua La multi ani, mama???Ma gandesc la fetele care sunt la primul bb...Iar ma emotionez...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22


Narcisa (18+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mamaaaa, am mancat un tiramisu absolut delicios!

Anca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

O sa incerc si eu Amandinele, o sa va spun cum au iesit. Cred ca saptamana viitoare, daca sunt in grafic cu greutatea :).

Azi m-am suuper harnicit si am facut piftii si supa cu galuste.


Vicky 23+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

mcoca, doamne fereste, departe de mine gandul ca ai fi spus ceva cu subinteles despre grasanul nostru.
De asta am si zis de marja de eroare la greutate despre care vb specialistul, le este peste mana la masuratori, nu sunt obisnuiti cu lunganii europeni, daca i-ati vedea pe noi nascutii japonezi, v-ati intreba asta sigur s-a nascut la 9 luni?, sunt asa de micuti, o bucatica acolo de carnita.
Chiar ii spuneam sotului, mey, da femeia care la nascut a simtit oare cand a iesit asta micul?
Sunt asa de mici si de parosi, doamne iti vine sa furi unul si sa-l ei acasa.
Pup fata!

mona, da priceputa tare doctorita aia, te tine in spital atatea zile, si tot nu vede nimic la ecograf.
Bine ca ai fost si la alt medic, macar asta e specialist in interpretarea unei ecogragii.
Stai cumintica in pat, doar dush si toaleta, atat, mancare la pat, totul la indemana.
Te pup si ai mare grija de tine si de bebe Codrin.
Pup Crisu!

Toxoplasmoza, eu una mananc carne de vita, o fripturica chiar si in sange putin, dar pana sa aflu ca sunt imuna la toxo, am fript carnea bine de tot sa nu fie un fir de sange.
Mai bine gatiti-o bine fripturica ,macar scapati de griji.

Eu azi iar trebui sa merg la veterinar cu goldenita noastra, iar are probleme cu una dintre urechi, asa mi-e mila de ea cat se scarpina, cred ca o gadila, ustura, cine stie ce simte ea acolo.

Am venit acasa de la veterinar, si am trantit o mancarica tare buna, nici nu stiu cum ii zice, am pus un strat de rondele de cartofi,un strat de carne tocata cu doi catei de usturoi, deasupra broccoli,conopida, asparagus, morcovi, am turnat deasupra niste smantana batuta cu doua oua, deasupra am ornat cu cascalav ras, si la cuptor cu ea, a iesit o nebunie.
E buna, da ingrasa .Si gata pe ziua de azi, maine cred ca avem peste la gratar cu cartofi fierti si mujdei.
Si uite asa se sperie medicul cand ma urc pe cantar, am pus deja 12kg, fata strangatoare ce sunt.

Pup fetele, spor la treburi,si odihna placuta.



23+www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Wow, sunt cea mai matinala azi? Sunt prima care va ureaza o primavara frumoasa, insorita si fericita! Sa aveti parte numai de bucurii!

Anna 20+ cu Maria
AMR 20
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_ spune:

sper sa ma primiti si pe mine printre voi...va doresc tuturor o primavara superba si bebelusi sanatosi tuturor....sunt din arad am 32 de ani, si este a doua sarcina , primul meu copil fiind un baiat de toata frumusetea care are 14 ani....nush ce sa va mai spun despre mine....Um a fost pe 7 nov, deci inca nu stim ce va fi viitorul bebe :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_ spune:

aaaa...uitasem sa spun ca sunt un mic grasunel, care s-a ingrasat pana in sapt 16 ...6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatzaaaaa,

M-am trezit si eu desi de la 4 sunt up, pt ca au avut aia probleme la job si l-au sunat pe iubi. Dar ma simt chiar foarte odihnita.

Narcis da, am si amandina. Iti vine sa crezi ca aseara am preferat sa mananc doua felii de pepene insa? Dar recuperez acum, pt ca mi-a adus iubi un mega ecleroi sa-l pap la pseudo-cafelutza!(lactutza, ar trebui sa-i spun) Foarte frumos ca-ti face Vil prajiturica...sa fie si la tine primavara!

Nati foarte bine suna mancarica ta..un soi de musaca. Si eu fac dar doar cu legume. Sper sa i-a gasit vet-ul un tratament goldenitzei!

Anka sa-ti fie de bine tiramisu! Buna prajitura, adevarat!

Vicky galushteeeeee? Vreau si eu, dar nu mi-am adus oale aici si n-am in ce face. O s-o sun pe soacra-mea sa se execute pt weekendul viitor...ca si-asa vroiam sa-i dau comanda de mucenici. (noi si daca ne mutam acasa nu o sa avem bucatarie, pt ca mai dureaza nitel:))

Anna o primavara superba si tie! Dap, esti matinala tare, ca un ghiocel!

Raluka bun venit si sarcina usoara! Ce curajoasa sa faci un bebe la 14 ani dupa primul copil! Super!Sa-ne datele tale ca sa te treaca fetele pe listuta!

Fetelor vreau sa va urez si eu o primavara minunata, plina de sanatate pt voi si burticile voastre, cu soare si liniste in suflete! Si va fac si o dedicatie, din toata inima, o melodie veche si frumoasa! DEDICATIE pentru voi!

SUN23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor am vorbit cu dr si rezultatul de la DT a iesit ok si pana acum totul este bine pana in momentul de fata.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_ spune:

Sunsmile, multumesc pt primire..nu stiu exact ce data trebuie sa va dau...sunt nascuta pe 14.09.1975, pe baiatul meu l-am nascut pe 18.12.1993....nush ce sa va mai spun

Mergi la inceput