*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)
Raspunsuri - Pagina 12
LoraG76 spune:
Claudela, suntem alaturi de tine si eu si Iustina si sotul...toti suntem raciti...macar de i-ar trece Iustinei mai repede, ca m-am saturat si s-a saturat si ea de luat atatea siropuri... Cand ai examen?
Eva, cum te mai simti? Claudiu e bine?
Mathilda, Irina, Kriss, ce faceti?
Luna, azi te-am dat disparuta...
Mai stie cineva ceva de Angela???
Lora, mami de Iustina
irinabobe spune:
neata fetelor. azi ma inscriu si eu la un ceai. eva ce faci cum merge divortul esti ok?
Lora eu sunt ok. luna asta am facut monitorizari si am prestat cu schema in speranta ca poate poate e cu noroc . in plan profesional e o perioada mai naspa pt ca trebuie sa infiintez un SA- institutie financiar nebancara, si nu am mai facut asa ceva si sper sa nu imi prind urechile mai ales ca arde sa o termin repede.
eva imi pare rau ca te supra dintii dar asta e ce nu e de la mama natura... isi spune cuvantul. iti tin pumnii sa treaca repede si fara dureri.
Lona si Mathilda va spun si eu Paste fericit! (cu mare intarziere. cred ca mai aveam putin si va uram paste fericit de craciun)
Kriss ce face frumusica?
va pup pe toate si o zi usoara!
claudela spune:
Chiar nasoala raceala asta...Maine am examenul desi sunt cam in dubii la modul in care mi-am "insusit" bibliografia... Vedem la fata locului de ma voi descurca sau nu...
Irina, sa dea Dumnezeu sa pui inceput bun in treaba cu proiectul bebe!Ma rog sa ne anunti vestea cea mare cat de curand!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
eva03 spune:
Buna seara!
M-am intors si eu azi la palton si la cizme dupa ce doua zile m-am imbracat subtire si am tremurat gros.
Despre... mi-e si greu sa spun... divort. Merg inainte. Am incercat o impacare... dar am esuat. Stiti ce mi se pare curios? E o experienta trista, dar cu multe invataminte. Toti prietenii care afla (putini la numar pentru ca nu vreau sa capete - si nu stiu de ce - notorietate evenimentul) imi spun: "A, da, despre cutare lucru si eu stiam dar... mi-a fost rusine sa iti spun, nu puteam sa iti spun etc. Perfect de acord, ii inteleg, dar cum de eu nu am vazut ce ei vedeau? Imi fac zeci de procese de constiinta si ma gasesc in final tot eu vinovata ca nu am fost vigilenta la timp.
Despre Claudiu. A inceput sa inteleaga si sa dea fel de fel de replici din care deducem ca situatia nu ii convine, ca nu e de acord cu ea. In privinta sanatatii, a avut un episod urat de febra chiar duminica, dar de luni nu a mai avut nimic. Oricum, preventiv, l-am dus saptamana asta la soacra mea, cat imi va mai sta alaturi si ea...
Implanturile: mi-a cazut unul, dar... numai surubul, piulita este inca in os. Acum nu stiu daca este un semn bun sau rau. Astept sa ma vada medicul. Zilele astea am avut si eu un mare episod de raceala, mai ales la nivelul nasului incat imi venea sa imi scot dintii si ochii pe partea stanga de durere. Am luat antibiotic si acum m-a mai lasat. Asta sper sa nu fi afectat implanturile cat si...fumatul. Spre rusinea mea, m-am apucat iar de fumat dupa doi ani de pauza. Simteam nevoia sa fac ceva deosebit. In plus si inceputurile astea in profesie sunt atat de stresante! Prietenii stiu de ce
BAFTA MULTA LA EXAMEN, CLAUDELA!
LORA, MULTA SANATATE INTREGII TALE FAMILII!
Luna, inteleg ca ai proiecte mari, desi esti un pic ingrijorata! Sunt sigura ca vei reusi! Eu iti tin pumnii stransi sa iti iasa totul asa cum visezi. Acasa ai internet? Nu ne parasesti, nu-i asa?
Care sunt pozele tale in concurs, nu vrei sa ne spui macar pagina?
Irina.
LoraG76 spune:
'Neata!
Pozele Lunei sunt emotiacopilariei si te iubesc papusa mea.
Scriu mai multe mai tarziu, acum nu mai am tiiiimp!!!
Pupici!
Lora, mami de Iustina
eva03 spune:
Multumesc mult Lora! Am primit.
Luna sunt foarte frumoase si sugestive (mai ales emotia!) fotografiile tale. Ti-am transmis si un mesaj.
Va pup pe toate si astept si eu ceva activitate pe aici ca am ajuns pe pagina 3!!!!!
O zi buna va doresc!
LoraG76 spune:
Eva, cu placere!
Claudela, cum fu la examen?
Kriss, ce mai face Allesia? Mathilda, dar mica ta?
Lora, mami de Iustina
eva03 spune:
Buna ziua!
Nu stiu ce se intampla, dar vad ca nu mai sunteti deloc vorbarete.
Oricum, depun efort sa ramanem intre primele.
Claudiu este inca la bunica. O sa ma duc sa il iau azi sau maine. Am profitat ca sa studiez si sa mai ma acomodez cu noua viata, cu situatiile grele care s-au generat.
Ma enerveaza vremea. Am intrat de dimineata la 6 pe net si arata ca vor 16 grade azi si senin. De unde?! A fost foarte frig si vantul bate ca nebunul. Vreau soare!!!!!!!!!! Eu nu pot functiona fara el!!!!!
O sa cant cu Claudiu: iesi soare din inchisoare, ca maine e sarbatoare, sarbatoarea nasului, din capul orasului. Se distreaza teribil si este convins ca are efect.
Daca nu ar exista magie si vise atunci ce am face?
Claudela, absenta nemotivata!
Irina, nemotivat!
Lui Kriss ii motivam absenta.
Luna, ai motive intemeiate, ai scutire?
Lora tie iti dam un 10!
Mathilda?
Pentru toate un si o cu toata dragostea!
WE placut!
Poate, totusi, mai treceti si lasati un mesaj!
LoraG76 spune:
Salutareee!!!
Eva, multumesc, dau de baut..da' nu zic la nimeni, ca dupa aia spun gurile "rele" ca te mituiesc!
Nici eu nu mai am suvite blonde, oare v-am zis???
Tu cum te-ai vopsit? Sunt convinsa ca iti sta bine si o schimbare e binevenita! Bravo!
Eu plec la Iasi astazi...Kriss, aterizez, poate ne vedem maine prin Copou daca-i cald...poate te sun. Mi-ar placea sa va vad!
V-am pupat pe toate!
Week-end placut!
Lora, mami de Iustina