Job in Brasov ?!?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

E buna cu Angelica Giolica
Sincer, firma la care lucrezi imi pare nitel paranoica. Si altii lucreaza pentru nemti,dar sa stai la servici in Rom, desi ei sunt liberi.... Sotul meu, daca intervine o urgenta, se conecteaza de acasa si o rezolva. Poate nu e aceeasi situatie, dar daca angajatorii ar da dovada de flexibilitate sigur s-ar putea gasi solutii sa fie toata lumea multumita. Zic si eu. Poate ar trebui sa cauti alta slujba, nu neaparat la stat, dar la alta firma. Si pentru nemti lucreaza oameni, dar trebuie sa-i cauti. Ai tai sunt mai mult stapani. Cauta la modul serios altceva, cu ejobs si interviuri, si nu se poate sa nu gasesti ceva ce-ti place, dar la alt program.Mai ales ca nu ceri salarizare la acelasi nivel. Deja iti urez succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Diuna, iti pot spune ca peste tot e asa. Eu cand m-am angajat (la austrieci) le-am spus clar, eu vin la 7 dimineata, numai sa pot pleca si eu la 4 sau 5. Au fost de acord, mi-au zis ca ei sunt flexibili, bla, bla.
Ce se intampla de fapt, eu pana la ora 10 cand se adunau toti nu aveam cu cine sa lucrez, daca plecam la 4 sau 5, ramaneau ei descoperiti; ei de la ora aia pana la 9 seara se apucau de proiecte noi si incepeau si ma sunau pe mobil non-stop si pana la urma ma intorceau si din drum.
Iar intr-un final s-au si rastit la mine, ca paraca as fi in concediu, de ce plec la 6, sunt bolnava sau ce? Desi impreuna convenisem astfel. Chiar nu avea importanta la cat vii, puteai sa fii in firma si la 4 dimineata.
As putea sa scriu romane, dar eu chiar stiu despre ce vorbeste Oani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Martie - nu poti generaliza. eu am lucrat cam 5 ani la privat, in vreo 4 firme si foooaaaarteeee rar am stat peste program. programul era de la 8 la 5 in general, cica cu pauza, pe care nu prea o luam de obicei, asa ca stateam destul 9 ore la lucru, nu mai stateam si peste program. bine, aveam si grija sa imi termin treaba la timp si daca existau tentative sa ma tina peste program le inabuseam din fasha ziceam: pai de ce nu mi-ati spus mai din timp ca trebuie sa fac aia si aia? ca deja am o programare peste jumatate de ora si nu pot lipsi, deja is in intarziere.
deci exista servicii unde nu stai peste program, numai ca tre sa le gasesti.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oani23 spune:

Fetelor, cele care ati lucrat pentru firme din afara, voi cum aveati liber de sarbatori? De exemplu, am fost anuntata ca de Paste va trebui sa lucram, ca de...nemtii nu au liber si tb sa fim la servici. Este destul de frustrant sa vezi cum ei se respecta, isi tin toate sarbatorile (si au o gramada de zile libere), iar noi suntem chemati la lucru in timp ce sotii si copiii nostri stau acasa (ca de, nici din localitate nu poti pleca). Nu au niciun respect fata de noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by Oani23

Fetelor, cele care ati lucrat pentru firme din afara, voi cum aveati liber de sarbatori? De exemplu, am fost anuntata ca de Paste va trebui sa lucram, ca de...nemtii nu au liber si tb sa fim la servici. Este destul de frustrant sa vezi cum ei se respecta, isi tin toate sarbatorile (si au o gramada de zile libere), iar noi suntem chemati la lucru in timp ce sotii si copiii nostri stau acasa (ca de, nici din localitate nu poti pleca). Nu au niciun respect fata de noi...

Este ilegal, din cate stiu, sa te oblige sa lucrezi in zilele de sarbatoare legala in RO. Ce daca lucreaza nemtii, ei trebuie sa respecte legislatia locala, romaneasca in cazul asta (concediu, nr de ore de lucru, preaviz, sarbatori legale etc). Si eu si sotul lucram pentru "straini", si majoritatea prietenilor mei, dar n-am auzit niciunde sa se lucreze de Pasti, Craciun si cele cateva sarbatori care mai sunt.

Poate iti raspunde si un jurist, dar eu cred ca poti refuza fara nicio problema, daca vrei.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput