MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mii de multumiri fetele cochetele .... si pana la anul pe vremea asta sa am -20 kg nu??? sau nici char asa , macar -15 .....

doua zile am mancat destul de aiurea ca am fost tot pe drumuri , azi nu cred ca pot sa fiu cuminte , imi face copilu surpriza tort de biscuiti ( am auzit fara sa vreau) si nu o sa pot refuza nu ? dar de maine cuminte foc foc

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

La Multi Ani, Andanii!
Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de cei dragi.

Eu nu va mai scriu ce am mancat zilele astea... am fost la munte si am mancat desigur "numai" Monti :)

Oricum, de 1 luna tot stagnez, deja ma apuca depresia ca nu vad cantarul miscandu-se in jos...

Va pupic, o primavara frumoasa alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

AM FACUT MODIFICARILE ... cam tarziu saptamana asta ... da nu va suparati voi pe mine nu? pe toate

.... am pus pozici cu mine azi si cu floricelele primite

va pup pe toate si va multumesc pentru urari

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

La Multi Ani, Andanii, "sefa" montignacelor! sa fii o mamica fericita, sanatoasa si supla iti doresc! ce de flori ai primit... si ce de cutii de pizza ai alaturi banuiesc ca i-ai tratat pe colegi, sa nu zici ca tu ai rezistat ispitei !!

Scuza-mi absenta de la subiect, dar desi va citesc mereu, tot nu ma mobilizez cum trebuie si in continuare cele 3kg sunt bine-mersi pe burta si fundul meu ...

Dar cred ca la ambitia pe care o ai, ai sanse ca peste un an sa ai 60-65kg!

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Dani!

Sa ai o zi superba (ce-a mai ramas din ea ) si fara abateri. Chiar ca super tentante pizzele de langa tine.

Mergi la inceput

intentionat am pus poza cu cutiile .... normal ca am mancat si eu din ele , da dinalea vegetariene cu ceapa ciuperci ..... o sa am ceva grame maine in plus , da nu cred ca mai mut de 300 , se iarta , azi sa ma rasfat putin , mi-a facut si copilu un fel de tort din biscuiti cu cocos cu lapte , le-a sfarmat, le-a combinat cu cacao, e bunicel ce sa spun s-a straduit saracu sa imi faca surpriza ... trebe sa pap si din ala putin

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna seara fetele. Azi nu am prea putut intra pe aici.

LA multi Ani si multa sanatate DAnii si la cat mai multe kg pierdute!

Eu sunt bine.M-am tinut de Monti, sau aproape ca sa zic asa. A trebuit sa mananc mai mult orez integral si asta s-a vazut la cantar. Am avut gastro-enterocolita si a trebuit sa aleg intre orez si morcovi fierti. Dar recuperam noi.
Sanse- m-ai dat gata cu prajitura de pe culinar. Oare este pentru faza I ca si pe mine ma tenteaza....

Ma duc sa citesc din urma ca am citit pe sarite!
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Seara buna!
LMA Danutza,sa fii iubita si cate kg in minus vrei tu!
Eu nu va mai spun ca zilele astea am mancat numai porcarii!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

LA MULTI ANI ANDANII!
Eu am aproape o saptamana in care am tinut Monti cu abateri ieri. Cam jale pe fii-miu, care era obisnuit cu mai multe dulciuri la laptic. A cam scazut laptele. Inca stau si meditez: regimul, supararea cu barbatul (nesomn) sau un puseu de crestere la baiat, motiv pt care nu s-a saturat. Am eliminat supararea, dar din pacate ieri am papat si prajituri de la socrela. Azi am fost mai ok dpdv al lactatiei, dar back to Monti. Sa vedem maine ce spune cantarul baiatului, ca al meu spune -1 intr-o saptamana (stiam eu), ceea ce e multumitor. Daca suntem ok, pana se fac raportarile, poate intru si eu in lista. Partea buna e ca mi-a scazut drastic pofta de dulce! .
Ce mananc maine
D: paine itegrala+ lapte cu cafea.
P: fructe
C: carne de vita cu fasole verde
Gustari: lapte sau iaurt (degresate)

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

SALUTARE

si eu in zona, tot 76, tot cu colonul si un semi monti

din cauza de colon am mari retineri la mancare in special fructe si legume, e greu sa tzin monti avand in vedere ca mananc mai mult carbohidrati, incerc sa nu fac combinati rele dar nu-mi prea iese, si cam tot contine zahar, ma enerveaza: iaurt, cereale, compoturi, budinci nu mai stiu ce sa mai mananc

ce zice monti de soya?

eu beau acum lapte de soya dar contine sahar si cioco la greu....

ufffff

La multi ani de Martisor, sa aveti parte de o primavara minunata

La multi ani Dani si la cat mai multe kg pierdute

pupa

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput