Aspirante din GALATI (1)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaelacg spune:
Buna fetelor, si eu sunt o mai veche aspiranta la bb. Daca a facut vreuna din voi cariotipul de cuplu, as vrea sa-mi spuneti si mie ce date contine rezultatul. Multumesc
acnaibgl spune:
Buna fetelor!
Am intrat pe forumul asta numai ca sa va mai aduc o speranta.Am vazut multe mesaje referitoare la prestatiile Dr Calina Alina. Sunteti pe drumul cel bun. Acum va vorbesc in calitate de viitoare mamica( in aprox 3 saptamani)care a trecut prin toate relele de care povesteati voi inca de la inceputul topicului. M-am casatorit, si ca marea majoritate a tinerilor nu eram pregatiti pt a avea copii, asa ca dupa un consult ginecologic ok am decis sa ne "protejam" cu anticonceptionale Yasmin, evident recomandate de ginecolog. Toate bune si frumoase pana cand am hotarat ca suntem "pregatiti" sa avem copii. Am oprit anticonceptionalele si timp de 3 luni ne-am protejat prin diverse alte metode. Au trecut cele 3 luni si dupa ele inca 18 timp in care ne-am dat si peste cap sa raman insarcinata. Am urmat toti pasii pe care ii mentionati si voi mai inainte ( spermograma, papa nicolau, chlamydia, hsg - de 2 ori , instilatii, monitorizare de ovulatie, metode empirice de genul masurarii temperaturii bazale, etc) si......nimic! Spermograma nu era chiar cea mai buna dar unul-doi tot mai miscau, papa nicolau nici ala foarte roz (o rana pe col), chlamydia prezenta (Dumnezeu stie de unde!), ovulatie exista (nu am putut sa o depistam decat prin metoda echografica, orice alt test de ovulatie era negativ, inclusiv temperaturile bazale care indicau cu totul altceva). In ultima faza, dupa ce am descoperit si tratat chlamydia, am recurs si la hsg (primul nereusit si imediat dupa, unul finalizat cu rezultat ok) si apoi la instilatii.
Toate analizele astea le-am facut sub indrumarea Dr Calin si nu m-am gandit o clipa ca as putea sa merg la un alt doctor desi toate pareau fara rezultat si timpul ne presa , acum eu am 29 ani si sotul meu 30.( nu mai aveam timp sa facem o echipa programatori asa cum isi dorea sotul meu)
Dar uite ca daca cineva acolo sus te iubeste, minunile se pot intampla! Dupa ultima repriza de instilatii, destul de descurajati, am plecat in concediul pe care nu-l avusesem niciodata: 17 zile in turul Romaniei cu masina, in 4 locatii diferite de la munte! In tot timpul asta mobilele inchise si...relaxare maxima! In astea 17 zile am avut o groaza de peripetii, bune si rele( escaladari pe munte, masina stricata in creierul muntilor, drumetii montane si chiar un accident auto in ultima zi de concediu - de aici m-am ales cu ceva vanatai si ne-am intors acasa cu maxi-taxi).
Si o minune mica ne-a dat de veste ca e prezenta la cateva zile de la intoarcere!
Concluzia este in final ca,unde e stres si oboseala, nu e loc de copii!
Probabil ca daca nu am fi plecat in concediul asta nu as fi fost insarcinata nici acum!
Tratati tot ce puteti trata, dar mai ales aveti grija de sistemul nervos si de psihic!
Va pup si succese nebanuite!
gaby76 spune:
Buna seara fetelor!!!
Bianca, ai perfecta dreptate in ceea ce priveste stresul!!!
Fetelor, spuneti-mi si mie unde sa fac analizele hormonale si sa primesc rezultatele in cateva zile ca cele de z3 le-am facut la ProTest in Mazepa si mi-a venit rezultatul dupa 14 zile ca le-au trimis la Timisoara ca sa le prelucreze...In Romar n-am incredere deloc asa ca asta sare din schema...
Am inteles ca la CFR este recomandat sa repet spermograma sotului. Dar trebuie sa merg cu trimitere de la medic sau pot sa merg cu borcanelul la purtator si sa platesc chitanta?
http://tt.lilypie.com/fdZUp2.png
Pozici din tinereti
pana pe 28 august
rapsody spune:
Si eu am intrat sa va incurajez!! Dupa o sarcina extrauterina, cu o operatie de urgenta unde era sa-mi pierd viata, si lipsa trompa stanga,la 30 de ani, am ramas insarcinata si azi am un bebe sanatos si frumos de 3 ani.Am nascut cu dr. Calin Alina si am fost super multumita! Multa incredere !
acnaibgl spune:
Gabriela, din cate stiu Spitalul CFR are unul dintre cele mai bune si mai dotate laboratoare. Poti sa mergi cu borcanelul la purtator, dar nu mai tarziu de 30 min de la recoltare si tinut la temperatura corpului (lipeste-l de tine, e mai sigur). Poti sa platesti direct acolo si inca o chestie, nu trebuie sa stai la coada, ai prioritate.
iuca spune:
Gaby eu stiu ca la Promedica in Braila se face bhcg dimineata si rezultatul se da dupa amiaza sau a doua zi, ma gandesc ca poate si un cadrul analizelor hormonale sunt la fel de operativi. Poti sa te interesezi la numarul de telefon: 0239.627.400.
Poti sa imi spui si mie de ce nu ai incredere in Romar? Ca noi absolut toate analizele le-am facut la Romar.
ptr toate fetele
aspiranta la - din august 2005
vio
iuca spune:
Gaby te rog spune-mi si mie de ce nu ai incredere in Romar? Pot sa pun baza intr-un rezultat la o analiza facuta de ei? Unde se mai fac?
vio
gaby76 spune:
Buna Iuca! Despre Romar am auzit o gramada de chestii nasoale! Ultima care am probat-o pe propria mea familie a fost rezultatul la analizele socrului meu cele care se fac in cadrul programului de sanatate...probabil ca s-au uitat sa vada ce varsta are si au pus si ei ceva acolo dar el isi facuse analizele cu ceva timp in urma si nu avea defel diabet dar la romar glicemia era 191... apoi, dupa ce a primit rezultatul de la romar, si-a repetat analiza de glicemie la vitalmed si s-a dovedit ca nu e diabetic... si am mai auzit de astfel de cazuri la Romar!
Nu stiu ce fel de analize vrei tu sa faci. Hormonale? Ca daca sunt cele hormonale parol ca nu stiu ce sa-ti recomand!
http://mt.lilypie.com/1BH4p2.png
Pozici din tinereti
pana pe 28 august
iuca spune:
Da despre analize hormonale e vorba. Sotul meu anul trecut in mai avea FSH-ul 10.75 cu l.n.(1-8) iar acum i-a iesit 16.6 o valoare foarte proasta. Problema e ca acum cand a luat rezultatul nu i-a mai dat intervalul de valori normale si se intrebau unii pe altii care e intervalul. Eu acum nu stiu pot mai am incredere in ei ? Daca nici valoarea nu e buna?
Iti multumesc mult ptr raspuns
vio
gaby76 spune:
Da Iuca, astia cam merg la plesneala!!! Si unde mai pui ca dai si o gramada de bani! Nici eu nu stiu unde sa fac urmatoarele analize hormonale ca le-am facut doar pe cele de z3 pe care le-am facut de fapt in z2.
http://mt.lilypie.com/1BH4p2.png
Pozici din tinereti
pana pe 28 august