Aspirante din GALATI (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Fetele, o intrebare: aveti cumva un nr de tel valabil de la cab dnei dr Alina Calin?

Multumesc frumos

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

luli gasesti nr. de telefon si adresa pe prima pagina al acestui subiect.

toate GALATENCELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelena spune:

Buna fetele, sunt noua pe acest forum si e pentru prima oara cand scriu. Am vazut ca sunt fete din galati si am hotarat sa discut cu voi si sa schimbam cate ceva din experienta noastra.Cu toate ne dorim un sufletel mic.Eu o sa va povestesc cate ceva despre mine sunt o aspiranta pentru un fiv si urmeaza intr-o luna sa incep si prima stimulare cu puregon. Am vazut ca unele din voi luati si acid folic,vitamine , nu afecteaza cu nimic ,as putea lua si eu daca dr nu mi-a prescris? Si daca cineva a mai facut stimulare imi poate explica si mie cum a fost,ce simptome a avut? Multumesc frumos si sper sa ma primiti langa voi. Pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielita_r spune:

BUNA ZIUA TUTUROR GALATENCELOR

DORIS - SA TE AJUTE BUNUL DUMNEZEU IN DRUMUL SPRE BEBE SI FELICITARI CA ESTI O LUPTATOARE.

NELENA - BINE AI VENIT PRINTRE NOI SI FOARTE MULTE INFORMATII GASESTI
DE FORUM LA FIV 185. LA CINE MERGI PTR FIV?

VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

gabrielita_r mersi ptr. gandurile bune. Vad ca dai sfaturi la altii sa intre pe FIV 185 dar tu? Cand ai sa ai curajul sa intri si sa te prezinti? Sunt o multime de fete saritoare care ar putea sa te ajute cu vreun sfat sau la orice fel de intrebare. Nu mai sta in umbra, iesi la iveala.

nelena acid folic ar trebui sa incepi sa iei minim 3 luni inainte de a ramane insarcinata, evita anumite boli la noul nascut. Ptr. vitamine mie personal nimeni nu mi-a zis sa le iau dar tot cititind pe la naturaliste, pe la FIV si alte forum am ajuns la concluzia ca n-are ce sa-mi faca rau, ajuta sa pregateasca oarecum organismul inainte de FIV, dar ca sa aiba vreun rezultat ar trebui luate cu minim 3 luni inainte. Intra si tu si la FIV si ai sa ai multe de invatat. Nici eu la inceput nu stiam mai nimic dar cu timpul inveti multe. Poti citi si capitolele din urma ai sa gasesti deja multe raspunsuri la intrebarile tale. Mult succes si iti doresc sa fie si ultimul FIV din viata ta.

toate GALATENCELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Buna fetelor!

Imi pare rau ca nu am mai intrat, dar din pacate am avut un deces in familie si nu am mai reusit sa intru...Bineinteles ca luna asta am avut iarasi depresie cand am vazut rosu in fata ochilor..a fost luna in care nu m-am stresat deloc, nu am calculat...deci oricum nu prea aveam cum sa ma astept la ceva bun...Oricum pana la toamna nu mai fac nimic, caci mi s-a acrit de mers la doctori, asa ca o sa ma duc in concediu si o sa ma relaxez...
Intr-un fel sunt demoralizata tare..deoarece mai am o luna pana cand fac 30 de ani si imi propusesem sa am un bebe pana la aceasta varsta (acum zic macar sa fie in burtica)...dar slabe sanse sa primesc de ziua mea cel mai frumos cadou posibil...Of nu vreau sa va contagiati cu tristetea mea.

Va pup pe toate pe obrajori !

PS: PROVISTA spune-mi ca la tine s-a intamplat minunea fetita .

http://tt.lilypie.com/zuI3p3.png
******** SA VINA CEL MAI FRUMOS CADOU ********
http://www.resursadefun.ro/gi14_Cel_mai_frumos_cadou.htm

dorinut@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelena spune:

[quote]citat din mesajul lui gabrielita_r

BUNA ZIUA TUTUROR GALATENCELOR
Buna ,
In sfarsit am reusit sa intru pe un comp sa pot citi toate informatiile necesare.Eu merg sa fac Fiv la Clinica Medlife la dR Albu Dragos.Este un un dr foarte bun.

DORIS_71 iti multumesc pentru informatii am sunat deja la doctorul meu si mi-a zis ca pot incepe sa iau vitamine si acid folic.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielita_r spune:

salutare fetelor

doris- eu am scris pe fiv si am aflat tot ce m-a interesat in afara de faptul cum pot ajunge la clinica .M-am documentat intai citind aproape toate fiv-urile si nu avea rost sa pun intrebari fara sens si sa nu primesc raspunsuri.Acum sunt la ,,rugagiune colectiva,,.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

DORIS_71 - verificat acel nr insa nu e bun sau nu mai e valabil.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

bune fetelor! Ma bucur ff mult ca v-am gasit! sunt si eu ca si voi o aspiranta la statutul de mamica de cativa ani! au fost sperante si lacrimi...degeaba. am descoperit in urma unei hsg ca am ambele trompe obturate. au urmat tratamente naturiste, sovata, laparo, dar degeaba!! sg mea sansa este FIV-ul. acum sunt programata pt consult si FIV in noiembrie la medsana, dr denisa protopopescu!! alte sperante, sper ca nu desarte si de aceasta data! daca aveti detalii cu privire la clinica si dr, va rog sa mi le spuneti!! multumesc si mult succes tuturor!

Mergi la inceput