Iasule, mandra cetate... (70)
Raspunsuri - Pagina 7
miki68 spune:
Un www.efelicitari.org/img-1-martie-8-martisor-20251.htm" target="_blank">martisor de la mine pentru toate iesencele de pe acest forum!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Darria spune:
O primavara plina de bucurii
un sfarsit de saptamana placut "Iasule"
vroiam sa fie frumos afara dar.....
herra spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Hello fetelor...azi sunt asa de fericita....nici nu va pot explica ce simt...
Herra uite pt tine cu dedicatie, Tudor Gheorghe "Salcamii"
http://www.trilulilu.ro/my_kiddo/12c95c96022592
varianta mai noua sau varianta din '70:
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/947d7a263539fe
Pupoici si un WK-end minunat...
Gabriela si baietii
multumesc, Gabi.
eu am o restrictie pe laptop, nu pot accesa utube si alte site-uri cu muzica sau filme, foto; de-asta dedicatia a fost in versuri. :)
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
slimatei spune:
Chiar daca cred ca m-ati dat disparuta eu nu v-am uitat... doar ca imi lipseste timpul...si cre ca ma intelegiti...mama fara experienta singurica fara ajutor...caci sotul e mereu la munca
din zori...pana'noapte...ei asta'i viata... trece ea si perioada asta...
am intrat sa va urez o primavara cat mai frumoasa cu numai lucruri bune..multa sanatate si fericire!

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la piů bella cosa"
alison spune:
si o primavara minunata! si o intreaga viata la fel!
abia ce descoperii ca iesencele sunt grupate in aceasta sectiune!mai sunt locuri?as mai trece si eu cind gasesc o bresa in timp?ce ziceti,se poa?
alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
mephala30 spune:
Alison, bun venit, sunt locuri destule,
.
Personal, multumesc fetelor pentru urari si martisoare.
bia_d spune:
Va urez si eu o primavara frumoasa si insorita.Va citesc de mai bine de un an, insa acum am hotarat: intru in gasca! (daca mai e loc, desigur).Imi sunteti tare dragi.
Ramona: felicitari pentru curaj.Si eu lucrez in invatamant si incerc sa plec dar...Nu e usor.Te apreciez ca ai reusit.
Va pup
aime spune:
O primavara frumoasa si numai bine, sanatate si spor in toate va dorim si noi cu putina intarziere 
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
da, e o smecherie cu repartitoarele astea. mai bine nu le puneam. v-am zis ca maica-mea a platit 2 mil. la 2 camere fara repartitoare, iar eu 4 mil. tot la 2 camere cu repartitoare. plus inca un milion apa, gunoiul si ce mai e, 5 mil. de plata pentru ianuarie. pai daca lucram in invatamant si aveam 8 mil salariu dadeam mai mult de jumate numai pe intretinere, plus ca mai e lumina, cablu, internet, telefon, iaca asa se duce salariul...
ieri am auzit la radio Hit ca OPC-ul a amendat 2 firme de repartitoare din Iasi, pentru ca au gasit nereguli. eu sunt sigura ca e ceva putred la mijloc, nu se poate sa se plateasca asa mult... si macar daca era cald, dar a fost frig.
Eu zic ca nu-i nici o smecherie. Problema e de consum pe scara. Daca tu ai caloriferele la maxim si mosnegii de pe scara inchise si se incalzesc de la tevi, tu platesti si pierderile pt ei, ca asa e facut protocolul cu asociatia. Poti cere mai multe informatii la firma care face calculele.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)