Iasule, mandra cetate... (70)
Raspunsuri - Pagina 19
adi69 spune:
Buna dimineata !
Cristina,Gabi,multumesc.
Astazi sant cam turtita,ma dor picioarele,mainile si mi-e somn.Toata casa e numai ambalaje si papusi imprastiate,Catalina a foat putin suparata ca a primit un ceas de mana frumusel care insa nu functioneaza si o pereche de saboti din plastic roz care nu-i vin si pe care va trebui sa-i "doneze" verisoarei mai mici..(asta de fapt o deranjeaza mai tare :)),suparare care i-a trecut cand am lasat-o sa-si ia la gradi printesa maimutica (cu care a si dormit )care vorbeste ,pupaceste si rade cand o apesi pe burtica (cadou primit de la baietelul de care s-a indragostit "la prima vedere"(am citat)-colegul ei de la gradinita).
Va doresc o zi buna,eu ma duc sa-mi fac o cafea.
l_carmen2003 spune:
Adriana, sincer, si sunt in asentimentul tuturor de pe aici: esti inepuizabila! Superb tort, superbe aperitive, SUPERBA FETITA! I-am aratat unui coleg torturile tale si sotului meu... au spus ca nu si-au putut imagina ca se poate face asa ceva... nici eu de altfel... dar tu dovedesti ca da! Si as mai adauga la lista cateva mamici talentate de pe aici...
Va pup si daca va vine vreo idee de pus o afacere de felul asat contati pe mine ca CLIENT si investitor... dar sigur client... da-o incolo de silueta cu ulcer cu tot!
l_carmen2003 spune:
Si acum bancul Zilei - mi l-a trimis sotul mai devreme... oare de ce?
Ion statea relaxat in fotoliu si privea la televizor. Maria - in bucatarie.
- Ioane, uite, ma, robinetul asta nu functioneaza. Repara-l si tu, mai lasa televizorul.
- Da' ce, draga, eu sint instalator?
- Si uite, nici mixerul nu mai functioneaza cum trebuie... Arunca o privire, macar!
- Ei, draga, pai ce, sint electrician?
- Macar bate si tu un cui in scaunul asta, ca-i cade piciorul.
- Pai ce, acum sint si timplar? Ha!
A doua zi, cind Ion vine de la serviciu, o vede pe Maria cam voioasa...
- Ce ai, Marie?
- Ce sa am... Nimic. A trecut prietenul tau, Ghita, azi pe la noi. A reparat robinetul, mixerul si a rezolvat si scaunul.
- Hm... Ciudat... Si, nu ti-a cerut nimic?
- Eh, ba da. A zis ca ori ii cint, ori ma culc cu el.
- Cuuum?! Si, i-ai cintat, nu?
- Eh, draga, dar ce-s eu, cintareata...?
connie1974 spune:
Daria, multumesc de raspuns. Adriana , La multi ani Catalinei si felicitari pentru torturi. Faci niste prajituri extraordinare. Va pup ca plec la Camex. Am patru zile de foc, de dimineata pana seara.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
miki68 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Sa depun dosarele pentru alocatia si trusoul Amirei.
Directia de Asistenta Comunitara nu mai e in "piramida lui Dubet" E intr-o cladire in laterala Casei Sindicatelor. Pentru relatii suna la nr. 230717.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
adi69 spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Adriana, sincer, si sunt in asentimentul tuturor de pe aici: esti inepuizabila! Superb tort, superbe aperitive, SUPERBA FETITA! I-am aratat unui coleg torturile tale si sotului meu... au spus ca nu si-au putut imagina ca se poate face asa ceva... nici eu de altfel... dar tu dovedesti ca da! Si as mai adauga la lista cateva mamici talentate de pe aici...
Va pup si daca va vine vreo idee de pus o afacere de felul asat contati pe mine ca CLIENT si investitor... dar sigur client... da-o incolo de silueta cu ulcer cu tot!
"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire
Multumesc,esti o draguta!Torturile mele nu sant chiar de expozitie,insa am muncit mult la fiecare si in fiecare am pus cate o bucatica de suflet..
adi69 spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Si acum bancul Zilei - mi l-a trimis sotul mai devreme... oare de ce?
"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire
Bun banc..
adi69 spune:
quote:
Originally posted by connie1974
Daria, multumesc de raspuns. Adriana , La multi ani Catalinei si felicitari pentru torturi. Faci niste prajituri extraordinare. Va pup ca plec la Camex. Am patru zile de foc, de dimineata pana seara.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
Multumesc!
Ce anume faci la Camex? VA trebui sa-mi fac timp sa trag si eu o fuga pe acolo sa vad noutatile.
adi69 spune:
Fetelor..help..cum scot o pata de gloss de pe o bluzita?
Este bluzita preferata a Catalinei pe care "din greseala" a uns-o pe manecuta cu gloss cand a vrut sa "se aranjeze si ea".
miki68 spune:
quote:
Originally posted by adi69
Fetelor..help..cum scot o pata de gloss de pe o bluzita?
Este bluzita preferata a Catalinei pe care "din greseala" a uns-o pe manecuta cu gloss cand a vrut sa "se aranjeze si ea".
Adriana
Cu Vanish ai incercat? Eu pun un pic pe pata umezita in prealabil, las 1-2 min. si apoi spal. Vezi sa fie din cel pt. rufe colorate (nu ai spus insa eu presupun ca bluzita e colorata).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei