Iasule, mandra cetate... (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miki sa fii sanataoasa si iubita mey, lasa colegele sa-ti ureze ce vor ele, important e cum te simti, nooooo? si o de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ca uitai...la 40 esti la varsta a2a, si la 50? Suntem mumii deja, ce suntem . Stii ce, toti ajungem acolo, mai devreme sau mai tarziu, asa ca...aminteste-i colegei lucrul asta , asta daca e mai tanara, daca e de-o varsta sau mai coapta....e invidioasa mey, ca nu e la fel de proaspata si dulce ca tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Aime, multumesc! Colega e mai mica si cam ... prostuta (zice lumea)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by miki68

Adriana, multumesc pentru urari! Da mey, ce sa-i faci... is trista. O colega "draguta" tocmai mi-a urat alea-alea si mi-a zis in completare ca: "eh, de-acu faci si tu parte din cei de varsta a 2-a" S-o creada ea!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Uracioasa colega ta!!!N-o baga in seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

care colega, miki?

LA MULTI ANI si de la mine ! esti in aceeasi zi cu mama...

multumesc in numele mamei pentru urari. i-am luat o planta inflorita in ghiveci. mereu o intreb ce vrea si zice "nimic"
trec diseara pe la ea.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna, ma puteti ajuta cu o cazare la Durau. Sotul a venit cu ideea sa mergem la munte drept cadou si e destul de in scurt. Multumesc anticipat.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

vezi la Hotel Bradul, suna pe la ora 20; momentan nu sunt locuri, dar pe laa ora aia iti poate spune receptionera daca a renuntat cineva; in rest la Hotel Nova nu sunt locuri, se pare ca e full statiunea...
eu aveam si un nr. de tel de la pensiuena paolo, dar nu stiu daca vrei cazare cu baie pe hol, desi conditiile sunt bune, cu traversa persana, baile sunt cu dus, sunt incuiate, nu are acces oricine la ele; incalzirea e cu centrala; singura chestie e ca si camerele sunt micute, dar nu cred ca va trebuie cine stie ce spatiu...daca vrei iti dau nr. de acolo...

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

la multi ani ,miki!numai lucruri bune sa ti se intimple in noua ta virsta!(si eu am trecut la virsta a 2-a!-conform colegei tale)multi ani mamei de ramonika(si sanatosi)!o zi buna la fiecare din voi si sa petreceti bine miine!

alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Alic, merci, am gasit nr. pe net. Intr-adevar este totul ocupat, a sunat sotul la mai mult de 15 pensiuni. Da gasim noi ceva acolo, daca nu, venim inapoi in aceeasi zi.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Cristina, nu te lua dupa ce zic altii, conteaza cum te simti tu. Poti avea 20 si sa te simti de 50. Daca tu te simti de 25... restul nu mai conteaza. Da frau liber imaginatiei si simte-te bine.
La multi ani! Sa fii fericita si iubita.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput