Iasule, mandra cetate... (70)
Raspunsuri - Pagina 10
l_carmen2003 spune:
Asa e la bloc... peste tot... cred cel putin ca si la noi e la fel...
Multumesc Adriana, Alex e bine. Am scapat cu aceleasi picaturi de propolis si sinupret si cu mucosin... Din fericire nu a fost asa grav dar am si luat-o din vreme!
In ce priveste pregatirea... hi hih hi![]()
![]()
Ti-am trimis un PM![]()
alison spune:
hi!vin si eu cu un ceai verde,dar de dupa amiaza...dimineata iar la slujba!are si iasomie,are un gust si o aroma-my,my!
o zi buna!
alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
miki68 spune:
Salut fetelor! Am intrat sa va intreb ce stiti de dr. Dragos Nemescu-ginecolog. Mi-am facut o programare la el la Ominiclinic pt. ca m-am saturat sa stau dupa fundul doctoritei Grigore. Am sunat azi la ea si m-a programat pt. 10 mai
. Mi se pare aberant ca atunci cand ai o problema (pe care ea o cunoaste) sa te programeze dupa mai bine de 2 luni.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Ramonika spune:
neata - iar is cea mai matinala ![]()
miki - nu stiu nimic de dr respectiv, dar sunt de acord ca e f aglomerat la Dr. Grigore. dar daca mai renunta unii, poate se mai elibereaza ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
aime spune:
'neata!
Ramonica eu m-am prezentat la ceai
, deci? Ce bem?
miki, nici eu nu stiu nik de dr asta, la dr Grigore e f aglomerat, stiu, dar din pacate nu ea face programarile ca sa stabileasca prioritatile,insa daca dai de asistenta mai veche (Diana) de acolo, care e super draguta, iti poate gasi o fereastra pe undeva. Eu personal n-as schimba-o never, dar asta e parerea mea.
Carmen
lui Alex, si noi folosim sinupret cu maaaare succes.
GabrielaG spune:
Neata...si multumim de ceai. Eu am baut un ibric de cafea de dimineata ca pe la 4,30 nu mai aveam somn....Daca mai vrea cineva un Jacob's, cu cea mai mare placere...
Azi e baba mea...sper sa nu ploua sau altfel spus, daca ploua, inseamna belsug, nu?
Pupici,
Gabriela si baietii
Nu stiu nimic de dr. Nemescu, eu merg dr. Mihaila Catalin. Oare cand o sa ajung?
adi69 spune:
Buna dimineata si de la mine!
Alison,am baut ceai(numai) de iasomie si mi-a placut,e fin si parfumat,prin urmare spun prezent la ce oferi tu,daca mai ai..
Cristina,nu stiu nik de dr Nemescu,vezi poate stiu fetele gravidute sau aspirante din Iasi,este pe undeva un subiect..
Carmen ,bine faci..mi-as dori si eu asa o aniversare..si mi-as mai dori ceva..cadou de ziua mea ,o zi la un SPA(bai,masaje,cosmetica,epilari,un pahar de sampanie,coafor,manichiura,pedichiura,impachetari,gadilat..:)) cu doua ,trei prietene..acu nu m-ar deranja sa fiu si singura numai spa sa fie..
Gabriela,sa-ti fie de bine baba..a mea e maine si de obicei ninge :0
aime spune:
quote:
Originally posted by adi69
Carmen ,bine faci..mi-as dori si eu asa o aniversare..si mi-as mai dori ceva..cadou de ziua mea ,o zi la un SPA(bai,masaje,cosmetica,epilari,un pahar de sampanie,coafor,manichiura,pedichiura,impachetari,gadilat..:)) cu doua ,trei prietene..acu nu m-ar deranja sa fiu si singura numai spa sa fie..
Carmencita, si nu ne spui si noua cum te sarbatoresti
Eu iti urez din inima sa fii sanatoasa, iubita si implinita

ptr tine. E o varsta frumoasa, la fel cum sunt toate, esential este sa invatam sa le traim pe fiecare cum simtim si sa nu trecem de la un prefix la altul fara sa pastram amintiri placute si invataminte. Sa-ti dea Dd o zi muninata 
Adi sa stii ca si eu iti impartasesc visul
Darria spune:
o cafeluta cu lapte, daca doreste cineva
La multi ani, Carmen
Multa sanatate, sa fii fericita impreuna cu cei dragi si sa realizezi tot ce iti doresti 
miki68 spune:
Carmen, iti urez multa sanatate, fericire si prosperitate! La multi ani!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei