Nou stil de viatza (185)
Raspunsuri - Pagina 20
puskin spune:
Carmen, frezii, ce frumos . Mie n-are cine sa imi ia, intentionez sa imi cumpar singura diseara un ghiveci cu zambile.
Petrecere frumoasa cu soacra..
Gusta, si mie mi se face pofta de cafea cand vad clipul.
gusta spune:
Si eu iti urez Carmen petrecere frumoasa cu soacra.Frezii ce frumos.
Ruxandra nici mie nu are cine sa imi ia ca el nici macar nu stie ce e asta 1 martie sau 8 martie.Da ma duc sa imi cumpar singura asta e.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
ce petrecere, mai fetelor? ca doar nu ne prindem de maini si intindem o hora, ....
Ruxandra, Marilena, luati de-aici:
Am alungat zilele insingurate de iarna, am absorbit pulbere de stele si am chemat razele de soare ca sa ne dea culoare.
Pe voi, constiincioasele subiectului, va rasplatim cu parfumul unic, de neegalat al freziilor
(nu stiu ce m-a apucat, )
tumpi spune:
LA MULTI ANI! si de la mine, un 1 MArtie plin de bucurie, flori si multa dragoste din partea celor dragi.
Eu am ajuns mai devreme acasa, sunt franta, aici e o vreme naspa, sau a fost, acum iese-intra soarele, dar dimineata a fost crima si pedeapsa, am fost la un pas sa facem un accident foarte naspa, imi tremurau mainile de nu mai puteam.
Acum fug sa ma bag langa al meu in pat si revin mai pe seara.
O zi buna.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Multumesc Carmen superbe flori si versuri.Si daca faci o hora vin si eu.
Tumpi asa a fost aici azinoapte a batut si gheata.Urat rau.
Marilena si Mara Augusta
tlaura spune:
Violeta, bine ai revenit! Recuperare rapida!
Mephala, multumim mult pentru frezii! Sunt superbe!
Fetelor va pup, acum ma duc la sala, vorbim mai la noapte, ca nu o sa am somn; sotul imi pleaca in Romania cu masina pe la 12, iar eu o sa stau cu grija ca de obicei.
Aici e o zi tare frumoasa, un adevarat inceput de primavara!
mephala30 spune:
Tumpi, Slava Domnului ca n-ati facut. Sper ca ti-ai revenit, .
Marilena, incingem o hora de 8 martie.
Si va provoc, sa ne adunam cat mai multe fete, s-o facem lata.
violeta70 spune:
Am revenit!
Am reust sa citesc din urma, cu cateva pauze.
va multumesc mult pentru urarile voastre.
Marilena sanatate Marei. Sa dea Dumnezeu sa nu fie vorba de astm. Sanatatea este cea mai importanta. Acum mi-am dat seama mai mult de acest lucru.
Tzuni sanatate multa, ma bucur nespus ca Maria este bine. Din ce in ce mai mult te admir. In spital am inatlnit ateatea cazuri de femei bolnave, fara copii. Este groaznic. M-am intrebat: "oare de exista femei care-si abandoneaza copii, si altele care-si oresc si nu pot face?".Tu esti o femeie puternica care ai facut fericit un ingeras al lui Dumnezeu: i-ai daruit cel mai minunat cadou - o mama
Crys imi pare rau de pierdertea suferita. Viata este scurta si de cele mai multe ori de neinteles.
Delidana bafta in noul semestru (sigur va fi tot cu coronita) si la slabit. Am inteles ca te-ai trecut iar pe lista de slabit.
Eu nu am o zi tocmai buna. Acest 1 Martie ma gaseste in casa, stand la televizor si in pat. E groaznic. Dar va trece.
Va urez un 1 MARTIE cat mai placut alaturi de cei dragi. O primavara frumoasa si infloritoare si multe martisoare de toate felurile
Acum va las ca am obosit si ma duc in pat.
Pupici si salutari tuturor fetelor
Zuzilici spune:
Buna dimineatza frumoaselor si-un 1 Marite plin de bucurii si voie buna.
Violeta ce tot spui ca te prinde 1 Martie in casa si esti bosumflici? Bine-ai revenit sanatoasa si zi mersi ca ti-au dat voie sa iesi din spital. Daca-l faceai acolo erai si mai demoralizata. Ma bucur ca te-ai recuperat rapid si sa stii ca nu esti singura doar cu televizorul. Esti si cu noi de cate ori poti sa ajungi si pe la PC. Sanatate maxima iti doresc.
Mephala multumesc pentru flori, frezii, zambile...Ce dor imi e si de www.leprosymission.org.uk/html/images/Snowdrops_003.JPG" target="_blank">ghiocei sau www.elixir.ro/plante/img/gradina/narcise%20albe.JPG" target="_blank">narcise albe. Care-s favoritele mele dealtfel...hmm, am devenit melancolica si mi-au dat si lacrimile. In orice caz Carmen sa stii ca te-am visat aseara. Esti bine?
Puskin nici mie nu mi-a luat nimeni flori. De martisor nici nu mai vorbesc pentru ca nici nu exista pe-aici. Oricum am sa merg sa-mi iau singurica niste frezii.
MamicaDulce esti bine? O primavara frumoasa iti doresc.
Delidana multumim pentru dedicatie si inca o data felicitari pentru sport si mobilizare.
TLaura ai grija ce faci la sala.
Marilena si-o www.espresso-etc.com/images/coffee_10.jpg" target="_blank"> de la mine.
Revin.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)