Nou stil de viatza (185)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza,
Mephala io as vrea o daca ai facut mai multa ca is treaza de la ora 5 din cauza unei dureri crunte de cap. Asta daca se poate numi dormit ceea ce am facut io azi noapte. Ileana e CRIMINALAAA!!! Acum o inteleg, saracuta nu prea respira calumea desi i-am pus solutie de apa marina in nas. Am ajuns sa ne inghesuim io si Bogdan pe 40 de cm de pat sa se lafaie ea pe restul pana la 180 de cm. Trebuie sa fac ceva sa se obisnuiasca in patul ei, daca nu, o sa ne mutam noi in el si o sa dormim cu picioarele printre gratiile de la
Pup, viu mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza sunt in zona.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata.

Carmen multumesc de ceai e nevoie ca deja ma doare gatul.

Anky si Carmen Eftimie dau cu biciu da credeti-ma ca si eu 2 zile am luat-o rau pe aratura.

Anky eu tin pumni stransi stai fara grija operatia este foarte rapida cred ca in 5 minute esti inapoi cu Bianca.Eu tin pumni stransi si ai sa vezi ca o sa fie bine.

Delia felicitari de achizitie.

Cuscra da si eu as vrea sa se prinza butuci de trandafiri sa am flori frumoase.

Koko bine ai venit.

Rolo te inteleg perfect ca eu dorm pe muchia patului dimineata ma trezesc parca as fi dormit sub tren.Eu m-as duce in patu ei sa dorm ca e pat de 2 persoane dar vin amandoi dupa mine si ne chinuim in 1,40 asa ca mai bine pe muchi in unul de 1,80.

Laura sa inteleg ca gata curatenia pai sa vii si la mine.

Claudia te asteptam mai des de acuma.

Ma duc sa pun de cafea ca numai merge.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by CRISCOSTY

Bine v-am regasit fetele, mi-a fost dor de voi. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine Este greu, nu va pot descrie in cuvinte cat de mult m-a afectat. Oricum nu puteam sa intru, nu aveam starea potrivita de a scrie, dar am fost plecata mereu si azi a fost inmormantarea. Am venit un pic la servici si de maine imi reiau activitatea normala, dar inca nu-mi vine sa cred. Of, ce scurta este viata...trebuie sa o traim la maxim, nu se stie niciodata.

Cris, la inceputul lui octombrie am pierdut un prieten tare drag, de numai 32 de ani! E greu foarte greu... sunt cateva luni si inca nu imi vine a crede...
Viata nu e dreapta mereu...
Iti doresc putere pentru tine sa treci peste asta si pentru cei lasati in urma din familia ei care sufera cel putin la fel ca tine!
Dar timpul vindeca si ramane doar amintirea lucrurilor frumoase facute impreuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

De aseara asta mic al meu e mucos - a luat de la tata-sau - si tare imi e frica... cae l cu febra nu... nu ii pot da antibiotice si il pazesc acum cu inima stransa. Poate nu o fi nevoie de ele. E prima raceala cu gat rosu din mai anul trecut dar sper sa fie ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

M-am intors de la plimbare, 4600 pasi, 2.30 km, 169 calorii.
Trebuie sa maninc ceva si apoi merg la scoala.
Va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Oameni buni, sa vina primavara si caldura ca m-am saturat de raceli si viroze
Koko bine ai venit si spor la slabit!Totusi te sfatuiesc sa fii atenta sa nu pierzi laptele.Ma bucur sa aud ca ai alaptat atat de mult primil bb.Cat ti-ai pus in gand sa slabesti?
Delidana nu trebuia sa cheltui banii pe haltere.Tu n-ai auzit de metoda saracului?Iei 2 sticle de 2l si le umpli cu apa si gata.Glumesc, bineinteles! admir vointa ta si faptul ca faci zilnic miscare + abdomene.Spor!
Carmen ce pregatesti bun de esti ocupata?Dai ceva de pomana, maine?
Crys repet, poti conta oricand pe noi pentru ajutor!Fii tare, viata asta e tare dura, uneori!
I_Carmen multa sanatate micutului tau!
Gusta le-am simtit.Sper sa ma doara asa tare, ca de luni sa-mi bag mintile in cap, ca doar am terminat cu petrecutul.
Fug la treburi, dar mai bag eu ochisorul pe-aici

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele...ce-i cu linistea asta suspecta?

Carmen(eftimie) vreau sa-ti transmit si eu cateva bice pe spinare, nu de alta, dar esti coechipiera mea

La noi se anunta mare furtuna mare in weekend, cica sa nu iesim din casa mai ine. Si eu vreau la Ikea

Azi am iar ore, ma bucur ca vine weekendul, dar parca prea repede. Mai inainte a fost doar luni dimineata Eu nu stiu cand trece timpul, pe cuvantul meu.

L_carmen, sanatate la puiul tau, sper sa nu fie nimic grav.

Rolo, sanatate la pisoi!

Delidana spor la haltere!

Zuzi, vorbim noi,ok?

Carmen, baga si tu un pm cu ceva impresii te rog.

V-am pupat, pe diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

nici nu stiu ce sa mai zic de jena ca trec din trei in trei topicuri pe aici! Nu declar ce greutate am, o sa declar luni dimineata...sunt absolut varza la job si acasa, iar de cand m-am inscris la sport, sunt seri in care nici nu mai vad copilul inainte sa adoarma, ma simt ca dracu' din cauza asta. Mai am o vaga speranta sa nu ma uitati de tot si eu imi propun zilnic sa ma straduiesc mai tare si sa vin mai des.

Va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Roxana nu te ingrijora, nu te uitam.Ce-i drept ne-ar face placere sa te vedem mai des, dar intelegem situatia.
Mamica dulce multumesc pentru Stiu ca le merit si daca nu incep de luni sa iau masuri, sunt decisa sa abandonez concursul si subiectul pana imi vine mintea la cap.Avand in vedere ca sunt dependenta de si de acest subiect, cred ca metoda de autosantaj e cea mai eficienta
Mama mea e mai bine, dar ramane in spital pentru a termina injectiile.Sora mea nu mai vine azi, dar cred ca va veni de 8Martie, ca sa fie si mama.
Va pup, plec sa gatesc ceva, ca-mi vine sotiorul de la munci si apoi plecam la spital.
See you tonight!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput