Regasiri ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Dbunny, trimis PM. Asteptam poze

Va pup pe toate
Noapte buna

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Calitatea pozelor e naspa...dar le-am trimis pe contul comun...speram sa primim de la Dia mai bune..

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am pus www.flickr.com/photos/dbunny/2305913900/in/set-72157602046643632/" target="_blank"> poze din Ro

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata tuturor,
o cafa cu ce prieste fiecaruia si .

intregul al regasitelor.
O saptamana superba va doresc.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

fetelor,
revin si io dupa un weekend de bolire:)
Am luat si io enterocolita si de vineri pana ieri am bolit frate de numa. varsaturi, KK moale ce sa zic? saracul copil prin ce a trecut.
acum sunt bine , la servici. si in tot raul un bine. am slabit inm 3 zile 3 kile. nu am mancat nimic. mi-era o greata ca in primele luni de sarcina.

Va trimit si io un martisor frumos virtual la toate. SI va doresc o primavara minunata .

Va pup pe toate si mi-era asa dor de voi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multa sanatate Roana tie si la bebic si .

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Am fost la cumparaturi,ramasesem fara mancare mi-am luat si vopsea trebuie sa fiu frumoasa de 8 martie
Antonia este mai bine,nu mai tuseste asa des si mucii sunt mai putini

Danita-mi-am ales baba pe 7 martie
Alexandra-multumim de martisor
Mayaione- sa treaca cucuiul Anei
Roxana_c-multa sanatate si tinem pumnii
Kokorina-si eu cand sunt suparata ma apuc de curatenie
Dbunny-bine ati revenit si noua ne-a fost dor de voi
cred ca il dureau urechiusele pe Dani,eu am patit-o ma intepa o ureche la aterizare de am crezut ca mor
frumoase pozle si iedutul cred ca a fost nebunie cu el
Marani-f frumoase pozele cu printesa in tricileta are niste ochi vor sta baietii la coada
Angi-super autocolantul cu desene
au rezistat florile in vaza?

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,
noi suntem cu mucii in gura - nasol de tot. Eram deja pe terminate cu mini-raceala ce ne-a luat - dar o mica greseala de imbracare - si ne-a trantit "la loc comanda" de unde am plecat.

Ne-am intors ieri de la parinti si acum incercam sa ne revenim. Kara e inca confuza si o cauta pe Nane prin toata casa - asa de mult o iubeste ... si asa de mult s-a obisnuit cu prezenta ei - ca acum plange dupa ea ... mi se rupe sufletul cand o vad ca umbla din camera in camera si o striga. Sper sa reusesc s-o aduc mai des pe mama aici - ca vad ca-i lipseste mult.

Va doresc la toate o primavara vesela si fericita alaturi de familie.
roana si tu bolesti draga? Sanatate multa pentru amandoi.
Dodo multumim de cafea - o servesc chiar acum.
Dbunny bine ai revenit. Vazut pozele - tre sa le mai revad de cateva ori. Am primit sipozele de la Dia. Sunt dragute - tre sa le pun si eu in albumul propriu. Nu am ajuns sa le povestesc fetelor prea multe ... da tie nu ma pot abtine sa nu-ti zic ceva:
cand ne-am intalnit la Mall ... cand am aparut eu am vazut-o pe mamica ta, Dani erain spatele ei - deci nu-l vedeam ... asa ca primul pe care l-am recunocut a fost Paco ... abia apoi s-a dat mama ta de-o parte si l-am vazut pe Dani si l-am recunocut si pe el. Can ai aparut tu din MiniBlue ... mi-a fost rusine sa recunosc ca pe Paco l-am recunocut primul ... mai stii ce m-ai intrebat? Daca dupa Dani v-am recunocut? .... nuuuu - dupa Paco. Sa nu ma bati, da?
I-am spus si lui Dani ca a pronuntat Kara acel "Dani" foarte clar ... si de atunci tot intrebam prin casa de Dani si de Moni - si culmea ... stie cine e Dani - ca e tata - si cine e Moni- ca e mama.
Aveam la Otelu, la mama, doua poze -eu si sora mea - din tineretile noastre. I le-am dat in mana si se uita cu drag la ele si tot spunea mama, mama - si ii zice sora-mea - da-i pusi la mama. Kara ii da pusi la poza mea. Apoi o intreb eu - cine e in cealalta poza - si fata fara nici un dubiu a spus "aaauuuuuaaaa" - adica Laura. Deci stie, da?

cum a fost drumul? cum e Dani acum inapoi acasa?
si apropo de ciorba ta de burta .... sa ma destainui si eu. Stii ce i-am dat Karei sa pape la Otelu? FRESHI!!!! Adica carne de pe picioare de broasca. he? am luat premiul cu coronita la de-astea???? Ce sarme dom'le? Ce burta? Ce chiftele? .... eu o dau pe diferite oratanii deja.
angi_m mi-au placut autocolantele - si frumoase si super activitate cu Iulia.
kokorina felicitari mami. Stii ca eu te sustin cu toata inima, da? Ma bucur ca ai luat o astfel de decizie. Si intr-adevar nu te poti lasa de fumat cu tzaraita - ci de tot - arunci pachetul, ai luat decizia si gata. E greu in primele 2 saptamani - nu ai cu ce inlocui timpul cat mergeai la tigare - apoi trece. Sevrajul e greu ... dar merita. Tin pumnii si iti dau un tzoc tare pe buca stanga.
roxana c. am citit de ieri - oricum ma pregateam sa-ti tin pumnii de dimineata - daca s-a amanat - ne tii tu la curent si noi te vom sustine. Pupam baiatul si multa sanatate. Cu casa cum stai?
mayaione pupici pe cucuiul Anei - si noi am cazut azi pe ciment - are o julitura sub nasuc. Las ca le trece lor - ca-s mici si dulci. Sa va fie de bine gratarul.
alexandra_25 pupici lui Mark si abia astept sa vad poze cu el si cu roaba. Sa ne anunti, da?
danita stiu ca baba se alege inaite de 1 - dar eu am uitat - asa ca mi-am ales-o in 1 seara si am ales-o pe cea de 6. Sa vedem.
marani ce vaccin ati facut? varicela? asta urmeaza la noi - si mi-e cam frica - sa scapam odata de muci - sa-l facem sa fie si asta facut - ca ma streseaza rau.
Vazut trici - faina. Noi am comandat la quelle - sper sa vina odata - ca si Kara e inebunita dupa ele cand le vede prin parc la alti copii.
miki04 inca nu am luat incaltaminte decupata ... adica inca suntem la ghetutze.

restul fetelor pe unde umblati? va pupez pe toate - poate poate mai iesiti si voi la apel.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Miro-multa sanatate

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

MARANI....ce faza cu cumnata soacrei.te lasa masca un gest de asta.sa nu vii tu atata vreme,sa nu te intereseze soarta ei ca vorba aia avea nevoie nu neaparat de mancare,dar de o vizita....si apoi se mai si supara ca nu a fost anuntata ca batrana s-a stins....Doamne ce oameni!pupici la bubamara,offf mititica cat a mai tras si cred ca si tu pe langa ea....bine e totusi ca nu a avut reactii.e crescuta in piscul muntilor ce Dumnezeu...

DANITA....eu nu mi-am ales nici o baba.aici nu este 1 martie vestitorul primaverii,iar 8 martie nu tin astia nici atat.ei au ziua mamei si ziua tatalui,total diferite una de cealalta ca si data ma refer.....prin mai,cred.dar e fara sare si piper.si pt ca aici nu se tine am uitat efectiv de babe...acu e cam tarziu sa mi-o aleg nu?pai ce sa mi-o mai aleg ca acusi e in 8...de ziceai si tu mai devreme.

ANGI....te dai artista,la freza goala prin ploaie...brava tie d-ra!se vede ca esti inca tinerica.1.ti se trage de la faza cu barurile de noapte si 2.ca umbli prin ploaie fara nimic pe cap,pai eu boleam vreo 3 zile daca mergeam cu capul desoperit prin ploaie...aoleeeuuu!ce-mi faci tu mie...ai vazut ca papusica ta de portelan este placuta peste tot?ii trebuie ei ceva timp sa se invete cu lumea dar apoi....sant sigura ca e numai "lipici".in filmulet iulia e dulce tare,pacat ca l-am vazut fara sonor,iar in poza cu tati....e durere de frumoasaaaaa!!!!!!
mersi ca ma sustii....nu mai vreau sa pufai aiurea...

ALEXANDRA....imi pare rau sa aud ca inca mai ai dureri.te pot intelege intocmai,stiu cum sant de crunte si nu poti face mai nimic...sanatate iti doresc si totusi e mai mult decat super ca nu ai analize proaste.vedem noi ce facem cu durerea,ii venim noi de hac.pup

MAIAYONE....nu cred sa aiba ceva daca a baut si ana putina apa din lacul cu pesti,parerea mea...si daca si-a mai facut un cucui ....super!astea sant de-ale copilariei,inevitabile.pascal azi a bagat un bolovan in gura...desi i-am spus ca e kk si nu e voie si bla bla...el direct in gura l-a dus....ce era sa-i fac?nici nu-l las sa bage rahaturi in gura dar nici nu sant o disperata sa nu cumva sa atinga vreo pietricica,doar ca e murdara.ii mai las sa fac si ceva anticorpi....in rest santem ok.sophia cam maraita dar ii dau dintii laterali jos,caninii au spart...mergem inainte cu fitzele.

ROXANA....oricand santem alaturi de voi.sa ne tii neaparat la curent...tu mai rezisti?pup iezii si pe mama lor

DBUNNY....placinta cu maaaaaaaaaaaccc??????nu-mi revin...beeeyyyy,da' tu chiar vrei sa te joci cu pofetle mele?acu am sa visez placinta cu mac,fa-i o poza daca nu ai mancat-o si trimite-mi-o si mie sa o vad...cuminte copchil ai mai avut,vad eu in concediu...brava lui!acu sincer,si mie mi-a cam fost dor de tine,abia asteptam sa revii.bine ca nu ai stat decat o saptamana...

Mergi la inceput