Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bebi felicitari din suflet!!!! sarcina usoara iti doresc cu bb sanatos!!!!!
alinush las' ca trec alea 4 zile si-ti vezi bebikul drag!!!! vorba ancai (dragoman)..lasa tu colul in seama doctorului..legat de paranoia..care sunt fetele de 13s care sufera de paranoia? io nu vaz niciuna
sanziana
codruta uff...sper sa scapi curand de durerea de gat! bine ca nu e mai rau, cu febra si de astea... ; legat de leucocite..nu stiu valoarea, dar stiu ca au iesit in val normala de referinta
maria ..ehe..acus e luni!
zambetmic esti paranoia, clar! ca multe fete de aici..ca mine sigur, dar bb e bine si sta la caldurica..i se falfaie;..numa noi ne stresam...deh...de acu suntem deja mamici! legat de nascare , io nasc in ungaria..so...e hotarat deja
beatrice
sara bine ai vebit si sarcina usoara iti doresc! hai ca acu vb live deja! ...io nu cred ca supersitii si de astea..lasa visul mamei tale..desi si mie imi pare aiurea ca s-a pus sa-ti povesteasca..doar ca cei din jur nu-si dau seama mereu ca anumite vorbe ne fac rau...
boo uff...mai da ce nasol! bea multa apa sa nu te deshidratezi! daca nu-ti tece io zic sa mergi la dr maine!
musette felicitari pt bb!!!!! si la mai mareeeeee!
digeka
felicic tare de tot bancul!!!! legat de paranoia..nu dam cu oua in tine, stai linistita ca suntem destule cu "pitici" pe creier
nocom salutare meyy! mie pliu nucal e de 0.8mm la 12s1z; iti tin pumnii pt maine! asteptam vestile!
andy si pt. tine pumnii stransi maine!
dyanira eco a fost abdominala..doar una a foat vaginala la mine la 6s; la 12s a masurat CRL si DBP si pliu nucal..iar ieri acelasi lucru si burtica, piciorusu..ne-am uitat daca are 2 maine cu cate 5 degete fiecare, daca inimioara are 4camere..de astea..control la masa nu mi-a facut..a..si tati a fost cu noi...mereu vine cu noi tin pumnii pt maine! va fi totul bine!!!
delphinas un maaaare! da io nu inteleg...cum adik nu sti ce si cum... inca un si Domane ajuta sa fiti bine!!!
piolica felicitari pt bb!!!! legat de testul de sange, eu il fac la 16s..adik peste 2s
....scuze ca am scris o tona

Oana
14s
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Onitza felicitari pentru bebe jucaus si frumos...doamne ce emotionant
Delphinasce ai patit?imi pare tare rau ca esti asa de trista

+10+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Oana multumesc pentru raspuns.Chiar acum ma pregateam sa scriu ca nu imi raspunde nimeni la intrebarile mele.Dar e de inteles ca eu intru destul de rar.Apoi am vazut raspunsul tau si m-ai convins sa il iau pe tati inauntru.Am vazut si filmuletul tau ...E super ...Felicitari!Extraordinara senzatie.Nu ti-a spus daca e fetita sau baiat?Tu ce ia vrea?
Delphinas imi pare rau ca esti necajita daca vrei sa te ajutam cu ceva suntem aici pentru tine.

Diana
13+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

delphinas - s-a intamplat ceva? spune ca tare ne sperii.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ooofffff....mi-e si groaza sa va scriu.
ieri mi s-a spus ca nu este o sarcina de 8 sapt implinite, ci mai degraba una de 6 sapt si 5 zile. exista 2 variante, ori e oprita din evolutie de 2 sapt, ori eu am ovulat mai tarziu si fecundatia a avut loc mai tarziu, eu neavand o mentruatie regulata. acum m-am lasat in mainile Domnului, El sa decida ce si cum.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Offf Doamne Delphinas imi pare asa de rau
Dar Dumnezeu e mare, poate ca intr-adevar ovulatia a avut loc mai tarziu si sarcina e mai mica. Dar tu pana acum nu ai mai facut nici o ecografie??cum era sarcina atunci..la termen??
Suntem alaturi de tine si tinem pumnii sa fie bine

+10+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

delphinas off...ce aiurea... dar poate chiar ai ovulat mai tarziu, mai ales daca ai cm neregulat! e ff posibil sa se fi intamplat asa! din pacate nu putem face nik in asmnea situatii, decat sa speram ca va fi bine! te si te imbratisez!!!!!!!!

Oana
14s
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Delphinas, imi pare rau... dar fii optimista, asa cum zice si Maria, poate ai ovulat mai tarziu si calculul initial a fost gresit. Totusi, la eco nu ti-a putut da mai multe lamuriri?
Crede cu tarie in varianta optimista.
Te pup si sper sa ne dai vestile bune mai repede.

Sara, burtica noua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Offf, Delphinas, suntem alaturi de tine! Nu te mai stresa! Ai ovulat mai tarziu, si gata!

Te pupam si suntem aici sa te sustinem!

9+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Deplhinas ce ai patit iubita? Sper ca nu e nimic grav,iti tin pumnii!!!!!!!!!

Oana am vazut si filmuletul,sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Codruta si tie iti doresc un bebe sanatos!

Digeka tin pumnii pana la eco si hai ca nu mai e asa mult,o sa treaca repede ai sa vezi!!!!!!!!!

Monica cand te duci la Iosup sa ne povestesti si noua?

Anis pe unde umbli nu ai mai intrat?

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput