Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna
Nu am scris de multisor aici, dar citesc in fiecare zi absolut tot la mamici de sept-oct 2008.
In primul rand va recomand sa cititi aici: http://www.poemedica.ro/info-utile.php
Eu m-am linistit in legatura cu "rana pe col", poate o sa va ajute si pe voi...mai e ceva despre anexite si chisturi parca.
In al doilea rand...m-am linistit a 2-a oara..credeam ca sunt eu cea mai paranoica si cea mai nebuna, dar pe masura ce citeam cele postate de voi mi-am dat seama ca sunt normala
Vreau sa le felicit pe toate viitoarele mamici care au fost la echo si si-au vazut pishcotzelele care le fac cu manuta...ce emotionant!!!
Luni merg si eu sa fac echo de 12 sapt - masurarea pliului nuchal. De fapt de face intre sapt. 11-14. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine!!!La fel va doresc si voua!!
Musettepink, cat ti-a spus tie ca e valoarea? Nu ne-ai zis.Presupun ca tot asta ti-a facut si tie, avand in vedere ca esti in sapt 12.Felicitari pt bebele jucaus!!!
Acum ma mai stresez pentru tripul test, ca am auzit ca da erori, si daca imi da tocmai mie, paranoia, eroare...m-am scos, amniocenteza scrie pe mine...
Dar mai bine sa gandim pozitiv, nu?
Bafta multa in continuare, tuturor!!!
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

quote:
Originally posted by Nocom

andy_galro

Si noi mergem maine la eco si tot maine facem exact 10 saptamani. Dar m-am uitat pe prima pagina si am vazut ca voi sunteti cu 1 saptamana inaintea noastra, deci ar trebui sa aveti maine exact 11 saptamani, nu zece? Nu?

9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Asa ar trebui dar am ovulat mai tarziu asa ca sarcina are doar 10 saptamani maine. Probabil ca se va schimba si DPN dar cand o sa-mi zica dr. atunci va voi transmite si voua.

9+(ingerasul nostru)
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

o si un la fiecare dintre voi cu scuzele de rigoare ca nu am intrat aseara sa va dau vestile de la eco. nici nu stiu ce vesti sa va dau, pt ca nici eu nu stiu sigur cum stau lucrurile. luni voi sti cu siguranta dupa ce voi repeta hcg-ul.
voi citi din urma si voi reveni.

9+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

ZAMBETMIC eu merg la doctorul Cristescu la maternitatea giulesti. Am auzit ca unul din cei mai buni doctori din bucuresti......iar maternitatea e curata.....cumnata mea anascut acolo si nu a avut probleme. Oricum mai ai timp sa te gandesti.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

delfinas, ce s-a intamplat?

guguloi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, care v-ati facut analizele, voi ce valoare de leucocite si colesterol ati avut?

9+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

beatrice ... la maternitatea giulesti am vazut 3 cupluri care inghetau afara cu buchete de flori in mana pt ca venisera la o mamica si nu ii lasa sa intre ... au stat 45 minute (eu asteptam pe cineva in zona in masina ...) si a iesit mamica la geam 5 minute si a vb cu ei ........

guguloi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

na...am reusit in sfarsit sa pun filmuletzul!
merg sa citesc ce s-a mai scris si revin

Oana
14s
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

zambetmic - cumnata mea a nascut anul trecut in mai si nu am avut probleme de genul asta .......sotul ei a intrat la ea la orice ora .......numai ceilalti vizitatori trebuia sa respecte orele de vizita.......dar din cate imi amintesc eu sotul ei ( fratele meu ) a intrat la ea si la ora 9 seara si nu a avut probleme .

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Delphinasce s-a intamplat?
sper ca sunteti bine si tu si bebe

+10+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput