Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Sara, primele 12 mesaje sunt moderate, apar mai tarziu! De asta nu a zis nimeni nimic, probabil. Dar acum ai scapat! Vorbim in timp real!

9+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

pai atunci sa va mai spun un stres al meu ... unde o sa nasc???
initial am zis medlife, dar din tot ce am citit am inteles ca daca bebe are probleme e naspa, deci am renuntat la idee
acu' ... de spitalele de stat mi-e groaza dupa tot ce am auzit si vazut
io unde naaaaaaaaaaaasc guguloiu ?
voi v-ati gandit / hotarat asupra acestui aspect?

guguloi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

eu tot nu ma simt bine dupa tot orezul de ieri .. Am mancat numai paine prajita si orez. Burta tot imi borboroseste si ma simt super slabita. M-am si cantarit ieri si am dat deja jos 1 kg, pantalonii cad de pe mine, stau mereu si ii trag in sus
Oare ceai de menta am voie ?? Macar atat ..

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

zambet dar de ce pui raul inainte ? de unde stii tu ca bb va avea pbleme ?

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

SARA_HS, bine ai venit la noi si felicitari!Eu abia acum te-am zarit...poate-ar fi bine sa mai intrebi o data ce voiai sa stii.M-am uitat in urma si n-am vazut nici un mesaj de-al tau?In cate saptamani esti?pune la semnatura sa stim si noi (adica sa corelam ce spui cu perioada sarcinii).Nu fi suparici...chiar ti-au fost moderate mesajele si pana sa apara ce-ai scris tu probabil ca noi am trecut la alt capitol...da' acum te vedem imediat ce scrii

Boo, nu mai plange ca-l stresezi pe bebe

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Boo, nasol... poate te incalzeste cu ceva ca de vreo 2 zile si eu am probleme similare... la mine constipatia nu prea si-a facut numarul inca... continua cu papa cat mai constipant. Ai o lista intreaga pe net.

Sara_Hs, nici eu nu te-am vazut pana acum din cauza postarilor care apareau mult mai tarziu. Deci pune intrebarile si iti raspundem. Bine ai venit! In cate saptamani esti?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

zambetmic, da` ginecologul care iti urmareste sarcina, la ce maternitate profeseaza?

Eu o sa nasc la CF2. Ce sa aiba bebe? De ce sa aiba probleme??? Daca pl;eci de la premisa asta...sarcina va fi pentru tine o perioada nu tocmai placuta!

9+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by zambetmic

pai atunci sa va mai spun un stres al meu ... unde o sa nasc???
initial am zis medlife, dar din tot ce am citit am inteles ca daca bebe are probleme e naspa, deci am renuntat la idee
acu' ... de spitalele de stat mi-e groaza dupa tot ce am auzit si vazut
io unde naaaaaaaaaaaasc guguloiu ?
voi v-ati gandit / hotarat asupra acestui aspect?

guguloi 6+

Eu am nascut la Municipal si a fost bine din toate punctele de vedere

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata burtici!!!!!!!!!!
Am fost la eco!!!!!!!!
La inceput bebe dormea si nu se misca apoi cred ca a simtit el ca este privit si a inceput sa danseze,era tare miscaret,dadea din manute si picioruse.Avem cam 4 cm si ceva, nu mai stiu exact.Domnul dr mi-a facut si o bucurie si mi-a facut eco abdominala
Multumesc ca mi-ti tinut pumnii,le asteptam si pe restul de fete care merg azi cu vesti bune!

Sara tu intrebai de toxoplasmoza nu?tratamentul stiu eu ca este un antibiotic dar ti-l recomanda dr abia dupa ce vede rezultatul analizei.oricum eu zic sa stai linistita,daca ai pisici nu inseamna musai ca ai si boala.Bafta la analize!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Hop si eu

Vreau si eu o cafeluta, a mai ramas?

Oana, Julax, Ramonzca - felicitari pentru BB-ii sanatosi

Fetele ce merg azi la eco - la fel doar cu vesti bune va asteptam

Poate mai afla cineva cine este in burtik

7+

Mergi la inceput