Analize

Analize | Autor: anca81

Link direct la acest mesaj

Buna burticilor! Sunt o viitoare mamica din Baia Mare, in saptamana 13. Sunt putin ingrijorata pentru dimensiunea translucentei nucale masurata in saptamana 12 - 3mm, credeti ca e ceva grav? Am 26 de ani si nu am avut cazuri de boli genetice in familia mea sau a sotului. Acum medicul m-a sfatuit sa fac triplu test, in saptamana 15 si stau ca pe ghimpi. Va rog sa ma linistiti!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

valoarea este intr-adevar de speriat si este bine sa faci tt si pe urma probabil amniocenteza.Iti tin pumnii sa fie bine si asteptam vesti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Medicul meu - care este un tip super - m-a linistit spunandu-mi ca in practica doar NT-urile peste 4 mm sunt problematice. N-a mai fost nimeni in situatia mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Si eu cand am facut translucenta nucala tot asa mi-a spus dr, ca este periculos peste 4. Bebe al meu a avut parca 1,6 mm. Eu zic sa stai linistita, poate e bebe un pic mai maricel, cu caputzul mai mare, cine stie, dar bineinteles sa faci toate testele ca sa fii linistita pana la nastere. Bafta multa!

Alina 30+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumesc mult, Alina. In 10 Martie fac TT si in 7 zile am rezultatul. Sper sa fie totul bine, am incredere ca va fi.

Mergi la inceput