Cresa sau gradinite sector 1

Cresa sau gradinite sector 1 | Autor: cazacumiru

Link direct la acest mesaj

Dragi prieteni,cunoaste cineva o cresa sau o gradinita buna care sa primeasca copii de pana in 2 ani(1 an si 9 luni)?Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Gradinita Butterfly - sediu II in Aviatiei. Se deschide in aprilie si se fac inscrieri la 0726642264

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna! eu am fost la Casuta Piticilor cu gandul s-o dau pe cea mica din toamna dar m-am hotarat s-o dau pana la urma de luni. primesc copii de la un an jumate , fata mea are 1 an si 7 luni! mi s-a parut curat si totul in regula la prima vedere! este aproape de piata chibrit si se intra din 1 mai sau din grivita! da cautare pe google si mai vezi!

poate ne vedem acolo!

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Chiar sunt curioasa ce impresii o sa ai dupa o luna. Mie nu mi-a placut ce am vazut acolo. Poate insa prima impresie nu e chiar cea corecta. Daca iti amintesti, te rog frumos mai intri sa povestesti?
Multumesc.

Mergi la inceput

Astazi in parcul in care ne jucam de obicei erau copii multi de la o gradinita... Ghici care? Casuta Piticilor! Nu cea pe care o stiam eu, au deschis al doilea sediu! O sa il vizitez si pe asta. E mai aproape de Chibrit decat cealalta si sunt curioasa cum arata.
Bila neagra insa: la ora 12:40 cand noi plecam cu viteza spre casa, ca sa papam masa de pranz si sa ne culcam, ei inca nu aveau de gand macar sa plece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

gandacel, spune-mi si mie, te rog, ce nu ti-a placut la casuta piticilor! sa stiu la ce sa ma astept...de maine o duc acolo si am niste emotii, imi tii pumnii, te rog?

multumesc!

Mergi la inceput

Am vazut-o si pe asta. Sediul vechi s-a inchis, deci functioneaza numai in sediul nou. Ce nu mi-a placut cand am vizitat mai demult a fost ca nu aveau persoanl suficient. Se pare ca au aceeasi problema in continuare. In sediul vechi nu aveau nici un fel de verdeata, doar o curte mica de tot cu beton, aici e ceva verdeata, insa la ora la care in principiu mai avea 2 ore pana la finalul programului mai era o singura persoana care sa se ocupe de copii, ceea ce nu mi s-a parut ok.
Fiecare insa are standardele lui si cere ce considera ca e important de la gradinita. Are tarifele sub pretul zonei, deci macar se poate spune ca nu au pretentii prea mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

hmmm....foarte proasta alegerea am facut! sunt foarte dezamagita de aceasta gradinita aleasa, in special de educatoare Adriana Neascu!

este vorba de gradinita particulara Micul Print din Bucuresti, Strada Neatarnarii, sector 1 Bucuresti!

hai sa incep "cu inceputul" : acomodarea a fost foarteeee grea, a plans din prima zi groaznicccc si a durat 1 luna!!! plangea si ma strangea in brate dimineata, si plngea si in cursul zilei!spre final plangea doar dimineata ....apoi dupa o luna nu a mai plans deloc, s-a atasat foarte mult de educatoae, totul ok!

dupa o saptamana "de bine" a inceput sa nu mai doarma la pranz, apoi sa faca pipi pe ea in cursul zilei si sa vomite la masa - asta in decurs de 2 saptamani! am pus pe seama raceli, mucisorilor, si a maselutei care a iesit in sept ! dar erau prea mult intr-o perioada scurta! totul a culminat cand am dus-o vineri la gradi si a plans si m-a strans in brate ca in primele zile :(( abia atunci a binevoit sa vina si educatoarea ei sa o smulga de la mine din brateee, penru ca nu mai vroia nici la ea! (pana acum se calma la ea in brate...)

atunci mi-am dat seama ca ceva se intampla si am sunat-o pe educatoare! NU mi-a raspuns (nimic nou, nu mi-a rapsuns decat la inceput o data sau de doua ori) , asa ca i-am trimis un mesaj sa-mi dea un bip cand are putin timp sa vorbim despre fiica mea, nu mi-a raspuns! am trimis alt sms in care am anuntat-o ca la ora 15:00 sunt la gradinita sa discutam! a venit si directoarea gradinitei, le-am spus off-ul meu si am intrebat ce se intampla, ce o deranjeaza! atunci am aflat ca educatoarea incerca sa o dezobisnuiasca de ea!!!! in traducere "ignorare"! ori este prea mica si inca nu s-a acomodat cu gradinita, de-abia s-a obinuit cu locul copiii, personalul cat de cat, s-a atasat de educatoare deci a gasise o stabilitate, si "ea o darama de la radacina" ; e foarte clar ca nu este pregatita si nu s-a acomodat total - parere impartasita si de directoare; am hotarat impreuna sa o i-a mai usor, sa o intampine dimineata(lucru pe care evita sa-l faca in ultima vreme) fara sa o i-a in brate (asta ar fi fost off-ul ei...) ci de manuta! lucru care s-a si intamplat luni si marti cat a fost directoarea in preajma! miercuri directoarea nu era prezenta si surprizaaa: am astepta-o pe educatoare pret de 20min la intrare, desi ne vazuse! am convins-o pe pitica sa se duca singurica la ea la masa unde era cu ceilalti copii din grupa (statea doar langa un copil, la restul nici nu s-a uitat cat am stat eu acolo...) dar la jumatatea drumul s-a razgandit! pai daca NIMENI! nicci educatoarea ei, nici o alta educatoare sau ingrijitoare nici macar nu s-a uitat la ea!!! dupa trei incercari a inceput sa planga si era foarte dezorientata; in acel moment vine o ingrijitoare si imi spune:dar, de ce nu va duceti sus sa ii schimbati incaltamintea (cu cea de interior)?(lucru pe care il discutasem la intalnirea de vineri- cu cat stau mai mult la gradi cu ea cu atat sa desparte mai greu, plange si sufera! i-am explicat ca aveam o intelegere si ca deja fiica mea este foarte agitata! asa ca am imbracat-o si am plecat de la gradi! am lasat-o in acea zi la bunici! dupa ceva vreme m-a sunat educatorea care ma intreaba ce s-a intamplat, ii explic ca nu asa ne intelesesem...raspunsul ei: "dar de ce nu v-ati dus sus cu ea sa o schimbati, plangea la masa un pis, asta e, asa fac si alti copii!!!" no comment! asta spune tot!

inseamna ca discutia de vineri nu a fost una productiva ci dimpotriva! educatoarea si-a schimbat compotamentul fata de ea si nu stiu de ce de ~ 2 saptamni (de cand au intervenit si schimbarile fiicei; nu am avut nici un incident pana in prezent, nici macar unul minor); daca pana acum o iubea, o lua in brate, statea cu ea la masa, la somn - acum s-a schimbat total! nu inteleg si nimeni nu mi-a explicat! ar fi trebuit sa-mi spuna de vineri care e problema, ce o deranjeaza! nu sa se comporte astfel! de ce atat rautate ?!? si mai ales cu copiiiiii????? poate se astep ta la ATENTIIII! lucuru ca nu mi se pare normal la o gradi particulara, doar ceva semnificativ de sarbatori...

a doua zi dupa-amiaza m-am dus sa anunt ca nu o mai duc acolo si sa iau lucrurile ei personale! am vorbit cu directoarea, i-am explicat ce s-a intamplat; raspunsul ei: "imi pare rau, educatoarea ar fi putut sa vina sa o ia, clar a fost un esec " ; deci, fiica mea este privita ca pe un esec! incredibillll , iar la raspunsul educatoarei de la telefon ( "dar de ce nu v-ati dus sus cu ea sa o schimbati, plangea la masa un pis, asta e, asa fac si alti copii!!!") replica ei a fost "e bine de stiut" si cam atat! nu ma asteptam sa-mi spuna ceva de educatoare, doar e angajata ei, iar imaginea gradinitei....
de ce primesc copii asa mici daca nu sunt in stare sa le dea atentia necesara, iubirea necesara, atmosfera calda...?
incearca sa iasa in evidenta cu diferite titluri de activitati, cu Maria Radu (optional de muzica), CU Dl Kingsley (prof de engleza intensiv)...dar la capitolul atmosfera calda, iubire, intelegere, toleranta fata de copii, in special cei mitetei mai au foarteeee mult de lucrat!!!

sunt foarteee dezamagita de alegerea facuta si de finalul urat dupa doar 2 luni de gradinita! si cel mai urat lucru: un copil de 2 ani a avut de suferit si va suferi incontinuare pana se va acomoda la alta gradinita, alt loc, alt personal, alta educatoare, alti copii...

este vorba de gradinita particulara Micul Print din Bucuresti, Strada Neatarnarii, sector 1 Bucuresti!

Edit: Schimbari legate de capitolul esec gradinita Micul Print:
- nu mai iese singura din dormitor sau din alta camera! trebuie sa fie cineva :(( daca suna soneria, se sperie si se lipeste de mine :((
- cand avea nevoie la toaleta spunea: "mami, pipi - caca" i o duceam in baie pe reductor si imi spunea sa plec, apoi ma chema ea cand era gata! acum trebuie sa ma duc si stau cu ea, sau isi i-a singurica olita si se ascunde intr-un colt, dupa mobila, canapea, scaun...

MARE PACAT cand copiii au de suferit! asta dovedeste ca rautatea oamenilor a depasit limite anormale!

Mergi la inceput