Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)
Raspunsuri - Pagina 8
vikinga spune:
quote:Paula, cel mai important pe lumea asta pt orice copil este sa fie fericit! Si Alexandra cu asa o familie dedicata, cu siguranta este
Originally posted by paula2003
Imi este asa de greu sa va citesc mesajele. copii mei sunt diferiti si n ustiu ce as putea sa va spun mai ales de Alexa. Paul a depasit-o mult si se vede dierenta.Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0" target="_blank">Copiii nostri
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Am scris atit si tot am uitat ceva, Liliana si Paula, moderatoarele, ati vazut cumva pe cineva zicind ca potul ala arata aiurea? Ca eu nu-mi pot explica nicicum, cum de imi arata 11580€ ieri si alataieri si 11560 acum in momentul asta
. Asta de la laptop, de pe descktop e suma normala de 160-170€. Tre sa fac o poza la ecran, ca sa va arat minunea
PS: Liliana data viitoare cind lipesti prea mult, pun poze cu cipandei blonzi de p'aici
ca acum a tinut figura vad:))Gata acum chiar ca merg la somn, ca-s rupta, am avut activitate multa cu astia mici azi peste tot.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Elenalove27 spune:
Ahhh Laura, o accept oricum este pe flebetea mea mica Nadja!!!! pentru mine sa fie oricum dar sa vedem ce gusturi are davidutza cand creste mare...daca o sa aibe pieptul tau cand se face mare sigur o sa ii placa lui David ...sau lui Alvarica , deci stai linistita ca din 2 flacai gasesc eu unul sa il insor cu NADJA :)).
Felicitari pentru mersul in picioruse(fantoma mica) sa te ti acum ....de acum incepe adevarata ta dieta :))))....
Mai uite ce zic eu (sa ma ierte Dumnezeu si barbatu
) ...eu cand merg la clubul de barbati , salivez mei! cum sa zic eu ...aici astia chiar fac showuri de ti se ridica parul in cap ca sa nu mai zic altceva....sunt baieti de baieti si nu sunt toti gay! adica arata bestial de bine astia ....cand ma duc sa le bag dolarei la poponel sau pe unde mai am loc la sfoara de la bikinei...eu pur si simplu am asa un gooool mare in stomac ...hihihihi....am zis mei la inceput sa imi fie cu iertare dar daca nu eram maritata vai ce dezmat mai era :))))....Acolo vin fel si fel de femei...de la femei care arata bestial si femei nashpa pot spune de peste 100 de kg....tineret muuult si toate fetele se distreaza extraordinar de misto....
Eu merg 1 data pe luna acolo, in rest cum prind sambata sa fie sotul acasa noaptea sa imi stea cu baietii eu merg la disco de house music...si ma dansez pana nu mai pot...adica asta seara este sambata si sotul vine la 11 acasa si eu sunt gata sa plec la o partida de muzica house dance :)))).....
Pup si sa nu uitati sa va uitati si la pozele cu baieti mei mai mici nu numai la cele cu baieti aia mari cu salamul in pantaloni![]()
![]()
POZE cu nazdravani mei
http://community.webshots.com/album/558514744rHgSAw?start=60
Ven spune:
Buna dimineata!
Iaca ne-am crestinat si noi. Adica puiul mic si scump Mathias. A fost tare frumos. Puiul, extrem de cuminte. Si la biserica, si la rest., unde a dormit aproape pana la sfarsit....
Un preot de nota 10 (foarte cult si cu simtul umorului), un Markus in mare verva (s-a conversat cu preotul, ne-a facut sa radem de numa', apoi a pozat ca fotomodel, apoi a alergat "3 blonde", vorba lui tata-su, adica 3 fetite blonde frumoase foc, care au aparut intre timp la restaurant). A fost o zi minunata!
Acum incarc niste poze, sa iertati nr. lor mare, dar toate mi se par semnificative (si sunt triate, credeti-ma !)
Cat despre cipandei
, n-am fost niciodata, dar, sincer, asa, vazuti la TV, nu mi se par deloc sexy, sunt prea epilati si plini de "pachete" de muschi pt. gustul meu
Dar poate 'live' altfel se vede problema 
Vik, felicitari pt. micuta umblareata! Pupam fata frumoasa! 
Liliana, mersi de raspunsuri. Maine mergem la Cluj. Si tot maine povesteste o prietena din Buc. cu dr. Toader de la 'Gr. Alexandrescu', sa vedem unde si cum ne operam pana la urma. Of, of....
carmen77 spune:
Intru numai sa va spun ca am vizionat pozele.
Elena, la pozele cu cipandeii nu mai comentez
, am vrut si noi fetele din Montreal sa ne intalnim intr-un club asemanator pe 8 Martie, dar pana la urma intalnirea DC a avut loc intr-un restaurant grecesc ... deci mult mai cuminte. Dar Montrealezii parca sunt un pic diferiti de americani prin cluburi ... sa va faceti o idee unde am vrut sa mergem:
http://www.281.ca/html_en/index_en.htm - va uitati la staff si dancers.
Am vazut si pozele cu baietii, Alvaro pare pus non stop pe shotii iar David e lipit de tine mai tot timpul .. pare un mamos mare
.
Ven, am vazut si pozele voastre cu micul crestin ... ff frumoase, baietii seamana nemaipomenit intre ei si amandoi cu tine
, iar tu arati BETON! Nici nu zici ca ai nascut acu 3 luni ...
... tre sa ma apuc si eu serios de o dieta ca nu se mai poate ...
Gata, ma duc la pruncul mic ca s-a terminat pauza ...
POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel + Marc
vikinga spune:
Nu am apucat sa vad toate pozele, doar primele 2 albume, Ven aratai fenomenal de bine! Poza de la 8 martie e SUPER! Adica nu poza, tu:) Mathias bebe e frumusel foc si grasunel, iti vine sa-l pupi cum doarme el in pozitiile alea de bebelush:) Mai sa nu te mai aud ca te plingi ca nu doarme Mathias, ca sa mor din poze de nu pare cel mai de treaba copilas
. Poti sa juri ca e cumintel foc:) Seamana cu tine dar parca parca se intrevad trasaturi si de la papi;)Revin cind vad tot, ca merge greu webshotsul acum.Aaaah nu stiu daca am voie sa zic, o alta mami de la nazdravanii nostri e graviduta:) Scoatem iar marionetele
, intreb si pe urma va zic de cine este vorba.PS: am sa pun si eu cipandeii nemti sa vedem care-s mai motzati, facem pe urma turism "stripteoz", cum e turism agrar, turism pe la muzee, pe la mare, la zapada etc etc
carmen77 spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Aaaah nu stiu daca am voie sa zic, o alta mami de la nazdravanii nostri e graviduta:) Scoatem iar marionetele, intreb si pe urma va zic de cine este vorba.
Pai acu ne-ai facut curioase si ne lasi cu ochii in soare ...
, zi repede, repede
POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel + Marc
ciuf spune:
Vik, saru'mana de mesaj. Il prelucrez acusica. Sa nu imi spui ca Lena e insarcinata si ii face un fratior sau surioara Freyei.
Fetelor, am picat intr-o oboseala cronica. Si ma ingrozesc ca saptamana asta am doua examene mari, dintre care unul e maine.
Aseara am invitat niste prieteni pe la noi care au trei copilasi. Copiii astia primesc o educatie tare frumoasa, la ei in casa nu se ridica tonul, nu se plesneste. Insa din pacate copiii vorbesc al naibii de tare si sunt tare plangaciosi (sa nu mai spun ca se mai si ating
). Iar ai mei au fost niste ingerasi. Cred ca nu as putea trai intr-un vacarm asa de mare, as avea nervii facuti pachetele-pachetele. Ma uitam la biata mama lor, venise si ea tarziu de la serviciu, in jur de 7:30, si nici macar nu a apucat sa manance ca cel mai mic numai a plans si a vrut la ea in brate.
Saptamana asta la firma sotului au venit doi chinezi la training. Pe unul din ei sotul il stia din China, se tot vazusera pe acolo, pe celalalt nu il stia si nici nu prea vorbea tipul engleza. Insa tipul ce il stia sotul ne-a adus niste ceai adevarat de Ginseng. Spunea ca trebuie sa stii ce radacina sa iei, de cat timp este crescuta. Cu cat e mai bun, cu atat e mai scump. Ne-a adus niste feliute subtiri de Ginseng care se pot infuza, se pot mesteca sau le poti macina si manca cu miere. Din pacate Ginsengul nu este bun la cancer pentru ca multiplica celulele canceroase. Dar daca esti sanatos e tare benefic, asigura o mai buna functionalitate a organismului. Sotia lui se ocupa de hrana lauzelor. Pentru ei este foarte importanta hrana femeilor dupa ce au nascut. Le gateste mancarea, calculandu-le caloriile si stabilind de ce substante nutritive au nevoie. Ea a terminat nursingul si castiga vreo $10,000/luna, ceea ce pentru Taiwan (ca de fapt acolo sta) e nemaipomenit.
Elena, wow ce barbati. Mai, dar toti au tras de fiare? Zici ca sunt campioni la haltere. Ha, sa vorbesc cu prietena mea al carei sot a fost campion la haltere si sa ii dau un tip despre cum ar putea face el mai multi bani
.
Eu prefer barbatii mai putin musculosi, sa se vada asa pachetelele finut de tot, chiar un pic mai slabuti, si sa ghicesti cat de tare e carnea, nu sa reiese din prima de cum te uiti la ei. Sa mai si pui mana pe ei
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
paula2003 spune:
Pot sa va dau o veste. Am dar azi concurs pe un post (examen) si am luat. Acum ...de luni incep munca. Am sa va scriu de la serviciu de luni(sper sa pot
)

sunt asa de fericita
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
ciuf spune:
Ven, sa iti traiasca micutul crestin. A fost un scump la botez si cumintel. Tu arati super!!! Felicitarile mele pentru o asa imagine.
Paula, sa fii multumita de noul job.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Paula &