Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Pai taman ti le laudasem in mesajele anterioare, mai Carmen
M-a luat si pe mine raceala.. nu mai poooot, vreau la mama acasa

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

quote:
Originally posted by adriana

Pai taman ti le laudasem in mesajele anterioare, mai Carmen
M-a luat si pe mine raceala.. nu mai poooot, vreau la mama acasa

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

LOL, Adriana, stiu ca te uitasesi la poze, numai ca am mai facut azi poze noi si un album nou cu bb .... da nu tre sa il lauzi, ca stiu ca e frumusel

Multa sanatate si tie ... ce se intampla, fetelor, prin America, au dat navala virusii? De fapt si Matei ne-a adus cadou niste muci de la gradinita , si eu si Florin suntem muciosi de la Matei, mai lipseste sa ia si Marc ... Doamne Fereste!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Stai mai, am spus asta pentru ca m-am gandit ca n-ai citit mesajul unde iti spuneam ce si cum.. Nu ca ai astepta laude.. eu pe Marc o sa ti-l laud forever, ca e un bebe cum mi-as dori eu sa am.. na ca am spus-o...

Pana acum suntem toti molesiti.. in afara de Cornelia.. sa vedem maine.. offf

Mergi la inceput

De fapt,Carmen, trimite-mi si mie reteta minune de imunizare, tu ziceai ceva parca, nu? Stii adresa mea, sau sa ti-o dau?
Trimite aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Carmen ce mult a crescut puiutul mic. Si e pufos tare si dulce foc.
Am citit ce ai pov tu de anotimpuri.....eu una n-as suporta. Cat va ia sa va imbracati cu totii ?Noi suntem ok, s-au intamplat multe in ultimul timp aici...lucruri bune in general.
Duduia mica e miss personalitate in continuare. Putin mai civilizata, dar tare hotarata.
Nu-mi dau seama cum de s-a schimbat atat de mult intr-un timp atat de scurt.
E tare isteata, infipta si dulce.
N-are nici o frica, nici o jena si nici o retinere cand vrea ceva.
E vesela si se bucura de tot ce are.
Ieri zicea ca vrea la plaja dar ca nu poate sa mearga fara sutien (sper sa-l caute cu atata hotarare si peste vreo 15 ani ).
Are vreo 2 copii in burtica dar nu a hot cand ii scoate. Are si nume pt ei.
E lesinata dupa haine si pantofi. Iepurasului ii cere niste pantofi rosii pe care n-am vrut sa-i cumpar eu acu' vreo 4 luni
Ii place sa ajute la curatenie si vrea sa stie sa citeasca singura.As avea multe de pov....face cate o trasnaie in fiecare zi. V-am pus la curent cu noutatile asa pe scurt.
Nu prea mai am timp acum, dar promit sa trimit cateva poze macar zilele astea.
Va pupacim pe toti, multa sanatate celor bolnaviori. Imi pare rau sa vad ca sunt cam multicei raciti.Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Hai sa mai ies si eu la raport din an in pasti.In general toate bune si frumoase cu exceptia iernii.Dar asta nu-i o noutate ca deja o stiti de la Carmen.Nu se mai termina cu ninsoarea, m-am saturat si eu de atata zapada.Acum iar ninge..Daca vreti niste poze cu "peisaje de iarna" puteti vedea in albumul Iarna la Montreal parca.Pana nici Andrea nu mai suporta iarna...mi-a zis sa am rabdare sa se faca mare ca o sa se faca zana si da cu bagheta magica si se topeste toata zapada si nu o sa mai fie iarna niciodata.Asta poate numai daca ne mutam prin Florida sau California....In rest...povesti la greu, perle peste perle si dragoste mare cu Teo.
Am mai vazut poze...copilasi mari frumusei si bebelini de toata frumusetea.
Adriana, Carmen..multa sanatate si sa scpati de virusi.
Va spun si eu cu intarziere "La multi ani!" de 8 martie.Noi am fost la un botez sambata.Ne-am distrat bine, doar ca la plecare ne asteptau vreo 30 cm de zapada.Am ajuns uzi tot la picioare.De-abia am intrat si in scara blocului.
Supermami..asteptam poze cu duduia....E trist tare la imbracat si dezbracat.Eu una sunt cea mai fericita in momentul cand ies pe usa.Oricum sunt transpirata toata si de-abia astept sa ajung la aer.Acum inca e bine ca e si mama si ma ajuta si ea sa facem cumva fata la copii.De-abia astept sa vina caldura si sa scapam de niste haine.Si Andrea are vreo 2 bebei in burta si de-abia asteapta sa se faca mare sa iasa.Apropo...voi ati avut discutii legate de moarte cu copii? Ca-i un subiect tare delicat si nu reusesc sa o fac sa inteleaga.Ea vede moartea precum Alba ca zapada, si mai stiu eu ce printese si vine printul si le pupa si ele se trezesc.E ceva fun pentru ea.Tatal meu a murit...si ea zice ca daca-i da apa se trezeste.Cumva am reusit sa o conving ca persoanele care mor sunt ingropate...dar acum problema e....cum sa ajunga in pamant la tata sa-i dea apa sa se trezeasca.De cate ori vine vorba de bunicul incepem discutia..Nu am fost la nici o inmormantare aici, nu avem morminte unde sa mergem sa vada mai pe viu despre ce e vorba.dar..e un subiect prea trist.
Carmen..vreau si eu te rog reteta de imunizare, daca tot merg in Romania la vara sa-mi fac rost de ce e nevoie.E frumusel foc Marc..copia fidela a lui tati..si Matei e al tau.
Trebuie sa ies fetelor...
Va pupacim si va uram multa sanatate la bolnaviori si bolnavioare...
Avem poze proaspete ......

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mariana, am trimis pe adresa de yahoo.

Alexandra, pai, ne ia cam mult sa ne imbracam, nu mai povestesc de cat de greu urci copilu in masina cu cizme de robot in picioare, si haine super groase, etc ... si cat de greu se misca si el pe afara, si eu il tot fac mamaliga sa il mai ambitionez un pic ... is satuuula zau de iarna si frig. Asta e ... consider ca m-am calit bine in astia 4 ani de Canada, o iau ca pe o experienta si ma uit mai departe ... spre un viitor mai bland (cel putin dpdv climateric).

fetele!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

V-ar trebui vreo 2 ani de Miami sau ceva asemanator
Desi nici asa nu-i bine....sa n-aiba omul o geaca sau niste cizmulite frumusele Uitati ce am gasit pe lista.....super haios In curand papusica mica o sa primeasca cadou un catelus. Cred ca de iepuras....daca se potriveste cu nasterea puiutilor.
Rasa a fost aleasa dupa ce ne-am gandit si am balosit serios la rase care noua ne plac teribil ( spre ex http://www.mojos.nl/welcome.htm )
Daca va uitati la poze.....sunt adorabili. Dar am mai avut si am avut un catralion de probleme asa ca am reusit cu greu sa zicem nu.
Asa ca am gandit practic si vom lua un puiut de la ei http://www.jontari.com/inicio.htm
Isa il vrea alb dar o sa fie rosu.
Am mai avut caniche si e o minune de catel. Uratel e adevarat dar super inteligent si usor de crescut.
Pt ea o sa fie o jucarie mica, plina de energie, curata si ascultatoare.
Peste vreo 2 sapt o sa vorbim sa vedem daca au fetita. Cam atunci se naste seria urmatoare. Cred ca o sa o cheme Baby.
Isa vrea alba si sa o cheme Kuka. Macar vrea fetita
O sa fie tare fericita chiar daca nu e pisica. Tot pisicile sunt preferate.
Gasesc eu una si organizam noi doua o actiune de salvare si-l punem pe tati nas in nas cu victima salvata Cand e Pastele ?
Va pupacim, ma intorc la treburi.Alexandra

Mergi la inceput

Uitati-va la pozele cu puiuti din siturile pe care le-am dat.
Eu asa le trimisesem dar vad ca intra doar pg principala.
La cea cu poodel : cachorros sau caniches toys.Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alexandra, bulldogul nu mi se parea prea potrivit pentru o fetita sa fie cadou. In schimb canicheul e exact ca o jucarica pentru ea. Sunt mai activi, mai jucausi. Si imi place numele ales.
Cred ca trebuie sa fug la scoala. Azi ma sculai de la 5:30 ca aseara m-am culcat la 8:30. Am picat franta de oboseala. Mai revin eu ca sa vad si pozele lui Carmen.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput