Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)
Raspunsuri - Pagina 5
vikinga spune:
Vai Carmen ce nasol! Da' prin Montreal ajunge vreodata vara? Ori anul asta e mai friguros? Cu Marc poti iesi afara cind e asa de frig? Ok, de inteles ca nu cind e furtuna de zapada, dar la miuns nu stiu cit e ok pt bbei? Intreb ca nu stiu, la mine mai putin de -5 nu a fost niciodata de cind sunt aici. In iarna asta nu a nins deloc, cel mai frig a fost -2°C si asta timp de 2 nopti. In rest numai intunecat si ploaie, ca o primvara rece si mohorita. Vreme ce te baga in depresie oricum:)Mergem toate in Florida
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
liliana csaki spune:
Mei Vik, figura esti, mi-am "luat" hallo-ul direct ca Paula n-a aparut inca pe-acolo
.
Eu va citesc ca de obicei dar mai greu cu scrisul.
noi ne pregatim , adica eu, pt. marea zi de miercuri, il operam pe David de amigdale ca nu se mai poate, sunt hipertrofe de la natura, atat de mari incat se ating si respira f. urat noaptea, uneori am senzatia ca se sufoca. Am tot asteptat sa mai creasca, poate se mai schimba ceva dar nimic. Asa ca orl-istul zice ca e cea mai buna solutie. Ven voi ce-ati facut, ati ajuns la Cluj?
Laura, dar tu esti o artista bucatareasa, ma minunez ce poti sa faci.
pupam toata gasca,
adriana spune:
Bre, ce Florida, sa va iasa limba de un cot
.. Stai ca va desumfla Elena.. hehe..
Liliana, ce ma bucur ca ai aparut.. Ti-am vazut pozele si mereu ma tin sa iti spun: Laura e o bijuterie... mai ales cu palariutele alea, mai, e o domnisoara fina
Si parca David seamana cu voi..
de fapt, cica si eu seman cu sotul
(iubirea si coabitarea fac minuni)![]()
Carmen, m-am uitat si eu la poze.. incrediiibil, ce si-au ales copiii modelele
.. asa e, seamana cu tine Mateiu, indigo!
LauraT, te declar vedeta bucatariei la subiectul nostru.. huhu..cum ai facut botoseii aceia?![]()
Ai mei sunt bolnavi, Codrinu are febra iar sotu tuse..Ciudat e ca la el imediat se duce tusea in jos, ajunge imediat la plamani si de frica, ia imediat antibiotic
.. Ma tin sa-l mai aman putin dar eu stiu daca e bine? Ca la doctor nu vrea sa mearga..![]()
Ciuf, sunt 2 bombonele copilasii tai...
Mai zi de activitatile voastre.. asa ma mai destind si eu![]()
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Elenalove27 spune:
Vreau sa mai vad si eu pozeeee!!!! mai ales cu tort/mancare si copilashi frumoshi :))
... vreme superba la Florida ! foarte placut de mers afara, vorba Adrianei, lesinam de cald pe tot parcursul anului dar acum este sezonul cand avem si noi zile mai reci de 18C-24C..saptamana ce vine gata cu racoarea se anunta 29-30C si din ce in ce mai cald!
...nici de mers la piscina nu o sa am chef
Am zis ca bag si eu poze dar am o leneeeeee... de 8Martie am fost cu gasca de romance la Opa Taverna (restaurant grecesc) si am dansat pe mese si dupa am fost la clubul de striptezi (barbati) :)))ahhh LAURAAA! ce frumos a fost, tu mai lipseai :))))lasa ca vi tu la mine!
A fost SUPER!...azi am lesinat de somn ...dar cum am mai zis, ma distrez o seara pe saptamana si nu regret nimic, chiar daca sunt rupta de obosita ziua urmatoare....
RABD.
Adriana,Liliana , muuulta sanatate la copilashi.
Pup si va doresc un inceput de saptamana cat mai frumos.
ciuf spune:
Salutare,
Liliana, vazui pozele cu copiii tai. Sunt tare frumosi, mai ales Laura. Are niste trasaturi atat de fine. David este si el un scump. Si par asa o pereche buna. Ia spune-ne tu acum, nu se iau ei la cearta, mai un cot, mai o strambatura? Tinem pumnii pentru miercuri. Sa treaca repede operatia si sa se refaca repede.
Paula, frumos cadou.
Elena, mai ce dezmat pe capul tau! Nu imi vine sa cred. Sunt o invidioasa, daaa, stiu. Asa admir fetele care mai stiu sa se si distreze, sa isi mai aminteasca si de tineretea din ele.
Aseara am fost la o piscina cu copiii. Ma uitam la tinerele alea care parca explodau de tinerete, o carne tare pe ele, sani drepti (deh, obsesia mea). Parol ca m-am simtit bosoroaga si imi rodeam nervoasa unghiile vazandu-le ce fain aratau. Ufff.
Vik, si tu te distrasi? Mai fetelor, de unde mai aveti putere sa mai iesiti? Spuneti-mi secretul, va rog. Ca eu ma simt leguma. asta-seara de ciuda ca imi amintii iar de fetele alea, facui si eu 10 min. ceva miscare, abdomene, picioare pe sus, dar cu gandul la ce am de invatat
.
Laura, ma innebunesti cu talentul tau. Visez sa ii fac Evei un tort asa de frumos ca imi impun sa reusesc sa imi fac timp sa ii cladesc un tort de fetita. Daca ma apuc de unul, ma ajuti cu pasta de zahar?
Ven, ce faceti, draga mea? Cum mai este micutul? Dar Markus? Ceaiul de iasomie este foarte parfumat. Miroase toata casa cand il bem. Noi in fiecare seara avem un ritual al ceaiului, din care greu iesim.
Carmen, saru'mana de carti. Ii trasei tatei cateva la imprimanta sa se apuce de citit.
Ana68, voi ce mai faceti?
Supermami?
Fetelor, la noi ieri fuse vremea asa si asa. Cand am iesit din casa era un soare cald, de nu aveam nevoie sa ne luam multe haine pe noi. Asa ca am plecat la Zoo mai golasi. Cand am ajuns acolo care este undeva la baza muntelui soarele deja se ascunsese si se facuse racoare. Pe Luca l-am imbracat in paltonasul Evei. Nu a ripostat. O sa imi strige el mai incolo cand o sa vada pozele.
Toata ziua de ieri mi-am dedicat-o copiilor si sotului care mi-a facut surpriza sa imi aduca niste trandafiri superbi portocalii garnisiti cu o margine maronie si un set de pus pe masa din bambus ca stia ca imi doream de mult. Si i-a luat si Evei un set cu gentuta/rucsacel, ruj, oja, telefon si ochelari de soare. Nu va spun ce aer de vedeta avea la Zoo. Daca ar putea sa doarma si cu ochelarii ar fi cea mai fericita. Asa ca sa nu credeti ca in pozele cu ea cu ochelari a fost fortata sa ii tina pe nas pentru un "cheeeese"
.
Creste inima in mine cand ii vad ce frumos merg tinuti de mana, cum au ei discutii in masina. Ah, ieri ascultam muzica romaneasca in masina. Eu cu gandurile duse, sotul la fel (familie de aerieni
) o surprind pe Eva zicand "au meu". Eu cum o aud o intreb: "Eva, unde te doare?". Ea duce repede mana la ureche, la care Luca spune "mama, Eva canta. Zice caut mereu". Mincinoasa m-a facut sa cred ca o doare urechea, iar Luca mi-a tradus ca de fapt ea repeta versurile la cantecul respectiv. Apropos de minciuni, cu mana pe inima recunosc ca am doi mincinosi. Unul mai mare ca celalalt. Face Eva caca, o intreb si imi raspunde "Nuka". Plange Eva, il intreb pe Luca ce s-a intamplat "Eva", dupa care Eva imi spune ca Luca l-a stropit sau mai stiu eu ce i-a facut. Dau vina unul pe celalalt si zau de stiu pe care sa il cred. Incerc sa nu zambesc cand vad ca Luca minte ca nu vreau sa il incurajez, dar pe de alta parte ma amuza jocul lor.
Asta-seara i-am lasat pe amandoi in cada, cu usa deschisa intre baie si dormitor (eu eram la calculator) si mai bagam cate un ochi la ei sa vad cum se joaca. Luca o spala pe Eva cu un burete imens si o stropea la pasarel cu o ratusca, iar Eva se hlizea toata.
Vineri seara mi-a venit sotul din delegatie iar azi de dimineata a plecat in alta. Numai ca am uitat ca aici se schimba ora asa ca pierdu avionul, noroc ca il puse la altul destul de repede.
Eu azi imi petrecui ziua invatand. De la 8:30 dim. pana la 9 seara am invatat. Le-am facut baie puiutilor, tata i-a pus la culcare, imi luai o bere langa mine si va citii. Dupa ce o termin ma apuc de invatat la chimie, daca mai pot. Aas ca fu o zi tare plictisitoare pentru mine. Ma mai amuzara copiii trimitandu-mi desene, autografe de-ale lor pe sub usa sa vad ce mai lucreaza ei. Face Luca niste figuri de ma apuca rasul. Cica deseneaza Ninja. Trage niste picioare lungi, kilometrice, cica ca sa apuce sa atinga adversarul.
Vik, mai povesteste-ne de Nadja. Iti savurez povestile ei.
Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
carmen77 spune:
Laura, in Montreal vara vine in ... iunie. Singura problema e cu primavara, care vine la jumatea lui mai
... adica aici nu exista primavara, sau daca exista, e maxim 2 saptamani ... deci treci de la cizme si paltoane la sandale ... apoi vine vara care e ff umeda, o caldura din aia de se lipeste de tine ... in schimb apoi urmeaza toamna, care e singurul anotimp realmente frumos aici, datorita culorilor, copacii au 5-6 nuante (intr-un singur copac), e superb, si vremea e faina, toamna blanda ... si apoi in noiembrie vine iar ... IARNA
. Asta e pb cu iarna aici, ca e bloody damn LONG! Io am luat o decizie, aici nu raman, acu in urmatorul juma de an tre sa ne hotaram incotro o luam, cert e ca aici nu imbatranesc ...
Pup fetele si o saptamana buna! 
POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel + Marc
vikinga spune:
Hola Liliana
, ei las' ca data viitoare cind lipesti pe aici indelungat, eu cu elena promitem sa punem poze de pe la stripteozii aia muschiulosi, mai Elena pa-n florida cred ca de jobul asta se ocupa numai latinii aia frumusei, ori vezi si cowboys bastinasi americani
. Si punem poze din alea fara bun simtz, care necesita interventie de moderator
, daca ne luam cartonase de la altcineva o sa fie suparare mare:)) Va tin pumnii miercuri! Sa fie totul foarte bine si sa nu doara bubita la pui
Carmen te inteleg perfect ca nu vrei pe acolo prea mult timp, eu-s convinsa ca pensia mi-o pap in Spania. Cite case sunt cumaparate de nemtzi pe acolo, pe Costa blanca, Costa brava, vilute albe si frumoase cu mici piscine si pe o coasta spre mare, scaladata in soare...! Magazine nemtesti la greu, post de radio, comunitatea lor, ce mai sunt multi si bine organizati:) Plus ca mai mari sunt sansele sa fii vizitat de copii si nepoti acolo decit in ploioasa germanie, chit ca stau copii la o ora de tine. Adriana cum sa nu fie bine la Elena, cuscra la tine as vine oricind! Intii m-as dezmorti in soare timp de o saptamina si apoi tine-te bine cind incep sa ma racoresc cu o bere rece ori coktail
Ciuf si eu ma resimt dupa o noapte pierduta, dar vorba Elenei, se merita. Nu ies in disco chiar in fiecare saptamina, insa o iesire la resto, cinema, bar cu ´sotzul ori vreo amica tot am. Asta insemnind dupa ora 12 noaptea acasa. dar bine, programul meu de lene nu se compara cu al tau! Tu ai alte prioritati acum si e normal altele sa vina pe locul doi, asa as face si eu in locul tau. De la anul merg la job, acum imi e bine asa. Asigurare am, vechimea si banii de pensie merg inainte, ca si cum as avea un salariu de 3000€. Daca m-as intoarce la job as cistiga mult mai putin ca sotzul si per total mai avantajos e ca eu sa suport clasa de impozitare mai mare. Dar devine cam umilitor cind vezi cu ce bani de alegi dupa asa un impozit mare
. Serios, ca in cazul meu nu se merita sa las madmoazela singurica pt job. Bine am si eu planurile mele, vreau sa ma apuc de altceva pe viitor, jobul cu sotzul sef nu o sa se tina de mine mai mult de 2-3 ani
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
paula2003 spune:
Cana...este pe banii mei dar nu am stiut ca va fi pt. 8 Martie. Ca sa nu platesc 2 cani am rugat sa-mi faca una cu ambii copii. Gradinita ne trimite lunar poze, postere, cani......pe banii nostri. Sunt dragute dar cam multe.
Nu am job. Acum fac niste cursuri de cate 8 ore pe zi. Un fel de perfectionare. Daca nu-mi gasesc pana il termin mai fac un curs.....si poate in final am sa-mi gasesc si un job.
Cand intru pe forumul moderatorilor am sa o salut din partea vostra.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
Laura Takacs spune:
Sunt lesinata de durere de stomac, in urma antibioticelor care mi le-a dat dr, si pe care azi desigur a fost imposibil sa le iau. Am sunat sa mi le schimbe, ca efectele secundare sunt prea puternice. Alex behaie in continuare, sotul l-a dus la dr azi dimineata, cica nu are nimic la plamani, asa ca poate sa tuseasca linistit in continuare. In urma siropului de ceapa expectoreaza, dar nu-mi place tusea aia deloc. In Romania ce se da? Macar ceva sa-l calmeze. Spune-ti-mi si mie cel putin sa aduc de acolo.
Multumesc pt aprecieri. Botoseii sunt facuti din pasta de zahar dupa sablon de pe internet, si in cooperare cu sotul, un fel de "mama-mpunge, fata coase, doamne ce camasa-or face" dar in cazul nostru a iesit ok. Destul de migaloasa treaba. Gazele si animalutele tot eu le-am facut dupa poze, tot din pasta de zahar. Albinutele puse de jur-imprejurul torutului nu-mi apartin, sunt cumparate. Da, e insiropat cu Bailey's si am pus si in crema. E dupa reteta care i-am dat-o Valeriei. n.b. Valeria, sunt cam multe 8 oua cate ti-am scris eu, mi-a ramas o gramada de crema, pune numai jumatate din cantitate. Si, da desigur ca te ajut. Eu facusem inainte unul mai mare de ziua lui Calin.
Carmen, nu mai zi nimic. Ca eu de cand ma tin de forumul bucatariei, am mai si pus cate kile. Tre'sa ma las, ori de forum ori de bucatarit.
Vik, si eu as profita de statul cu cupiii, numai ca aici iti da doar 12 saptamani, dintre care doar 6 platite, restul cont propriu. Azi dimineata m-a sunat Alex (sotul pus de Alex) plangand ca sa ma duc acasa "io plang de tine, si te vreau, acuma sa vii nu mai tarziu". Oricum ma duc mai repede acasa, sa-l vezi ce se va bucura.
Ma duc acasa.