Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Avem poze mai recente...

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Eu iau o pauza din creatiile culinare. Al' mic se joaca cu apa in baie, sper sa nu ne inunde, baietii mai mari de uita la un film cu cavalerii teutoni sau asa ceva.

Vik, eu le fac, dar ma rezum doar la gustat, restul duc la serviciu , iti dai seama ce ma iubesc aia, si se tot mira ca-s facute din "scratch" (adica materie prima, prima, nu din asta din cutie). Am facut niste figurine de fondant pt tortul prietenei cu bebe, of course ca fac poze in timpul procesului. Probabil saptamana viitoare ma duc la ea.

Pfua, va las, ca Alex zice ca vrea sa puna nu's ce balon in frigider. Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Ieri a venit primavara, azi s-a intors iarna. Cam asta e vremea prin Colorado. Cica daca nu iti place vremea sa astepti 5 min. ca se schimba imediat.
Duminica a fost o vreme superba. Puhoi de lume prin parcuri, pe strazi, parca era de 1 Mai. Nebunie. Lume dorita sa se bucure de soare, sa stea pe iarba.
Copiii zburdau prin parcuri precum mieluseii.
Am reusit sa fac si ceva poze.
Azi dupa cum va spuneam a nins, strazile inghetate, dar scoala tot nu s-a amanat .Nu de alta, dar aveam doua lucrari.
Sotul mi-a plecat in delegatie asa ca suntem fara stapan.
Eu imi pusei niste muzica frantuzeasca veche sa ascult si beau un ceai de iasomie. Acusica ne indreptam catre patut.
De aici: http://community.webshots.com/album/562163218AwIIxe?start=24 pusei poze cu piticii.
Noapte buna, America
Buna dimineata, Romania

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Valeria, superbi copiii! . Si ce cald e la voi deja, ca sunt deja copiii in trening in parc .. la nisip . La noi se anunta pe maine intre 15 si 20 cm de zapada .. primavara, nu gluma!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Avem poze facute la serbare pt. 8 Martie.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Paula, foarte frumoase pozele. Mai ales cele din natura.
Felicitari pentru statutul de moderator. acum il vazui.
Azi imi vine sotul din delegatie, sta si el o zi acasa si pleaca in alta calatorie.
Aveti idee de unde pot descarca niste carti sa ii dau tatei sa citeasca?
We cat mai fain.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Am vazut si eu asta acum 2 zile.
La multi ani!
Avem si poze cu o cana pt. 8 Martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Am vazut pozele Paula, mai dar ce educatoare chic...

Ciuf, ce fel de carti vrei? E de cautat, da mai multe amanunte..

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Paula, vazut si eu poze! Super gradinita Alexei!
Mai, dar pe mine poza www.flickr.com/photos/paula_tinta/2301367891/in/photostream/" target="_blank">asta m-a dat gata! Superrrr!
Iar tu esti o mamica tare sexy, imi place tare cum arati!

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Asa. vazut si copii de Valeria, demuuuuult, dar timp de scris, nema....
Frumosi, blonzi si activi
Si.....vreau si eu ceai de iasomie! E bun? Eu n-am vazut asa ceva prin marea metropola Bistita De un' sa-mi iau?

In alta ordine de idei LA MULTI ANI, dragele mele! Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti si sa aveti o viata frumoasa ca o primavara eterna, alaturi de puii vostri!

Carmen, voi cum mai sunteti?

Va pup! (probabil mai revin, ca-mi tot aduc aminte de una-alta dupa ce dau "Trimite raspuns" )

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput