Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ce chestie, Mariana, noi plecam pe 18 Mai spre Romania ... o zi ne-am decalat doar ... cu ce companie zburati? Drum bun va doresc si sedere placuta ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Wow Carmen...noi mergem cu KLM. Nu-mi spune ca si voi!V-ati luat pana la Timisoara?Cred ca ti-ar fi mult mai comod.Cand va intoarceti?Noi pe 23 iulie.Si eu iti urez o vacanta binemeritata, relax...si sper sa ne revedem la intorcere la iarba verde, un gratar...(sper sa mai prindem caldura)

Mergi la inceput

Nu, noi mergem cu Air France, aveau cea mai scurta escala (doar 45 de minute in Paris), mergem Montreal-Bucuresti si apoi iar avion Bucuresti-Suceava. Stam in SV vreo 2 saptamani apoi mergem la mare cateva zile, apoi la Timisoara sa facem botezul piticului si sa ne vedem prietenii, apoi inapoi la Bucuresti si in Canada ... de intors ne intoarcem pe 23 ... dar iunie . Si eu sper sa prindem vara cand venim inapoi, ca deja mi-e ... cand vad zapada.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

O sa aveti o vacanta scurta si plina de evenimente.Eu am fost legata de KLM ca mama avea biletul cu ei si la intoarcere puteam sa vin cu AIR FRANCE ca aveau escala doar de o ora, dar mi s-a parut cam riscanta singura cu 2 puiuti dupa mine.Am zis ca mai bine stau mai mult decat sa pierd cumva avionul si sa trebuiasca sa astept mai mult. Stiu ca e un caz la cine stie cate dar nu m-am riscat.
Il am pe Teo acasa, ca mi-a facut febra de cateva zile,tot scade dupa supozitor si creste la cateva ore.Cred ca trebuie sa merg cu el la un control ca mi se pare totusi ciudat, imi e sa nu cumva sa aiba vreo otita, sau rosu in gat....Doamne-ajuta sa nu fie ceva mai grav.Ca stare generala e ok.
Pupici ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sympa, du-l la medic sa vada de ce tot face febra. De cand o are? E bine ca starea generala e buna, der febra de multe zile indica totusi ceva. Cum ai zis tu sa nu fie vreo otita, un rosu in gat.
Fetelor, aseara am fost sa ne plimbam cu bicicletele. Doamne ce bine a fost sa mai ies si eu! Astept cu nerabdare vacanta. Saptamana viitoare sunt prinsa rau cu scoala iar ziua Evei o facem asa in fuga. Nici nu stiu daca voi avea timp sa ii fac tort.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

O sa prindeti vreme buna in romania, s-a anuntat chiar canicula in lunile de virf dar oricum caldura incepe de prin mai, asa ca la shoping pe net la costume de baie!Si aici e bine, ma rog 10 grade dar soare si stau toti nmetii ca gragaritele:)) cu burtile de bere in sus pe terase la soare! E funny aerul asta de vacanta continuu, cind tu esti bagat pina la git in viata ta ba cu munca ba cu familia acasa.Sympa fugiti la dr si sa ne dai si noua vesti cind ai timp. Multa sanatate!Eu azi am fost cu o amica la un resto amenajat f bine pt copiii cu loc de joaca si inauntru si afara, noi am stat afara, Aldo s-a jucat peste tot dar asta mica a rupt toate florile din ghivecele de pe terasa, nu era chip sa o iau de acolo! Si cite jucarii in jur, alti copilasi la nisip, no asta mica a stat la decapitat panselutele si pe urma mi le oferea bucuroasa:)O iau cu mine de fiecare data cind il duc/ aduc pe Aldo de la gradi, stie drumul de la masina pina la usa, se pierde imediat printre copii de trebuie sa o iau cu forta cind vreau s aplec! Ma bucur ca e sociabila si nu ii este frica de copii chiar daca sunt mai mari. Ba din contra se duce pe linga ei se uita curioasa la ce fac, pune si ea mina printre creioanele ori jucariile lor. Eu am reusit sa scad sub 74kg, ca atit ce m-am invirtit in jurul cifrei asteia, am acum 72,6KG. Mai am vreo 6 kg si ajung la ce doream. Merg de doua ori pe sapt la aerobic, fac cite 2 ore intensiv, de altceva nu mai am timp acolo ca fitnessul cere timp mai mult pt aceeasi intenistate totala a exercitiilor cred eu, acum fara mama trebuie sa ne organizam mai bine.Eu am niste planuri pt o investitie aici, e cam marisoara pt puterile mele, fara banca nu as putea dar tot o gindesc pe toate partile sa iasa bine! Asa o sa am si eu o ocupatie dupa, m-am tot gindit si un job care sa nu fie dependent de un program ar fi ideal. Sper sa-mi iasa! Trebuie! Vreau toata afacerea sa fie separata de sot, vreau singura ca-s prea cu nasu'n vint sa stau o viata in umbra sotului bazat, ca stiu ca pot Va pupez Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Mai v-am trimis niste PM-uri, sa nu ma dati la spam.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Sympa trimit si pozele acu'.Legat de PM, voi nu tre sa ma bagati neaparat in seama, cred ca am prea mult timp liber haha:)), ori am inebunit de ma bag la nimicuri din astea. La moderatoarele noastre inca nu am trimis, dar timpul nu-i pierdutDar chiar asa, copii dorm devreme, intre 7-8 seara, am reusit sa-i aduc la un program mai nemtesc, chit ca pt nemti, ora 8 e tirziu! Majoritatea colegilor lui Aldo merg la nani intre 6 si 7 seara.Oricum e bine tare asa! Asa o liniste dupa ora 8, luam si noi masa in doi ca porumbeii, mai rontaim o aluna la un film fara sa ne zboare pernele in cap:))Bine nu-mi iese tot timpul figura, dar oricum la 8 maxim sunt in camera si daca chiar nu au somn topaie fiecare in patul lui inca juma de ora, aldo face toate scamatoriile, mai ales cu o asa spectatoare care se hlizeste de nu mai poate:)Gata va las pe ziua de azi, noapte buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Poftiti la poze proaspete aici

Nu te denuntam Laura, stai linistita , eu nu m-am prea bagat pe la concurs ca mi se pare cam jalnic sa te rogi de unul sau de altul sa iti voteze pozele .. ai poze bune, ok, castigi, nu, stai in banca ta ... sau cel putin asa vad io lucrurile

POZE NOI

Mergi la inceput

Vai Carmen! Asta poza superba!! Ce concurs cu furturi si bilci cind noi aici avem atitea poze reusite:)Inca imi amintesc de poza Isabelitei pe cal, cu pletele cirliontate in vint, o frumusete! Chiar asa super mami, ce mai faceti!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput